Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte. Poradte prosim. Ktory kolagen je dobry? Je ich tolko ze neviem ako si vybrat. Dakujem krasne

    Baby prosim poradte.Muza nieco pichlo a na druhy den mu zacala puchnut ruka. Dali sme octanovy krem ale ako to mal stiahnute tak sa mu to rozlialo viac na ruku. Nejake tabletky alebo nieco? Co je na to dobre prosim. Dakujem

    Ahojte. Prosim poradte. Mala brala antibiotika,dobrala vsetko ok,len nostek ked spi ma ako keby zalahnuty.Ked je hore vsetko je ok. Ale ked si lazka stale dycha ustami lebo ako keby jej zalohlo v nosteku. Ja uz neviem co stym. Uz som skusala aj dithiaden na noc vsetko. Nemate prosim akusenost?

    Baby ako uskladnit alebo co spravit s medvedieho cesnaku okrem pesta alebo mrazeneho? Dakujem

    Baby prosim damska vesta. Kde kupim volnejsiu damsku veatu na prsiach. Svokra je velkost L ale prsia ma XXL. Ked vezme vestu XL uz jej odstava. Neviete poradit kde by som nasla nieco volnejsie na prsiach? Ďakujem krasne

    Baby potrebujem radu. Chceme kupit madrac na postel.Chceme tastickovu madrac. Prosim nemate niektora skusenost ako vyberat? Na internete je toho vela od 400 do 4000 eur. Neviem na co sa zamerat. Ďakujem krasne

    Baby co mate cuperioznu plet. Prosim ake pripravky pouzivate? Ďakujeeem

    Baby teplovzdusna friteza. Ano ci nie? Ak ano aka znacka sa Vam osvedcila?

    Baby prosim poradte. Bola som dnes u kozmeticky a ta mi povedala ze mam kuperozu pokozky. Mne sa aj zdalo ze na licach mam tak ruzovkastu pokozku. Vravela ze je to v pohode len ze mam skusit pripravky presne na to. Prosim viete mi niektora poradit ked uz nieco take pouzivate co je naozaj dobre? Ďakujem krasne

    ivik888
    Správa bola zmenená    18. dec 2023    

    Baby moze byt toto alergicka reakcia na antibiotika? Dcere sa take vyhodili berie 2 den antibiotika svrbi ju to. Ďakujem

    ivik888
    Správa bola zmenená    14. dec 2023    

    Baby poradte nejaky dobry pansky parfem. Skor korenisty ako sviezi. Ďakujem krasne

    Baby chcem sa opytat. Roboticke vysavace co aj mopuju. Da sa mopovanie vypnut? Ked bude vysavat koberec aby ho aj nemopoval? Dakujem

    ivik888
    28. sep 2020    Čítané 181x

    Ako nám zmena mliečka priniesla veľa nového 😉

    Na úvod chceme poďakovať modrému koníku za to, že nás vybral na toto úžasné testovanie, a tiež Nestlé, že nám dal takúto možnosť.

    Moja malá je moje 2. vytúžené dieťa. Aj keď prišla o 9 r. neskôr ako prvorodená, o to je viac milovaná. Bola kojená od narodenia až do 6 mesiacov, potom sme prešli na umelé mlieko. Vybrala som iné mlieko ako pri prvej, kedže dnes je na výber z veľkého množstva. Prvorodená bola tiež na mlieku Beba, ale kedže sme v tedy nemali až tolko peňazí a mala bola poriadny hladoš, museli sme prejsť na úplne iné mliečko.

    Teraz sme zvolili inú variantu a zo začiatku sa zdalo všetko ok. Mlieko, ktoré sme zvolili bolo vyrábané z kravského mlieka a preto som si myslela, že to bude pre malú tá najlepšia voľba. No v 8 mesiacoch sme sa dostali do nemocnice kôli zápalu obličky a tam nás už varovali, že všetko, čo je z kravského mlieka, jej može škodiť a preto som začala hladať inú voľbu mlieka, ako sme mali. 

    Toto testovanie mi prišlo veľmi vhod a som zaň veľmi vdačná. Musím sa priznať, že som sa veľmi bála zmeny mlieka, kedže malá nemá rada veľké zmeny v stravovaní.

    Mlieko NESTLÉ BEBA Comfort 3 je prémiová výživa od Nestlé, vyvinutá na základe 60 rokov výskumu materského mlieka.

    Už pri vrchnom otvorení plechovky som počula zasičanie co je znamenie že mliečko je vakuovo balené koli jeho čerstvosti. Po otvoreni druhej časti pod vekom prišlo to isté, to znamená, že mliečko je 2x chránené. 

    Mlieko sa mi krásne rozpúšťalo vo fľaši, nebolo ho vôbec potrebné dlho rozrábať, čo mne teda v noci veľmi pomáha, keďže moje dieťa musí mať mlieko do 10 sekúnd, inak je hore polovica bytovky...😉  Mlieko má krásnu mliečnu vôňu, nie ako niektoré druhy konkurencie, kde sa o vôní mlieka nedá ani hovoriť. Na moje počudovanie, po prejdení na mlieko BEBA sa zmenil aj spánok malej. Zo vstávania 3x za noc sa stalo už len 1x a to som veľmi vďačná. Malá má po mliečku pravidelne stolicu, kým pri inom mlieku mávala každý 2. -3. deň. Bruško je spokojné a preto som spokojná aj ja. Ale najviac sa teším tomu, že počas testovania nám konečne vyšli prvé 2 zúbky. Či je to tým že mliečko nám k tomu dopomohlo alebo nie, už neviem, no jedno viem isto, že na toto testovanie určite nezabudneme, hlavne kôli našim prvým zúbkom.

    Jedno mliečko sme darovali aj našej malej kamarátke, ktorá tiež nebola spokojná s mliečkom, ktoré používala a zachutilo jej, takže aj ona zostane verná značke BEBA. Tomu sa naozaj veľmi tešíme.

    Malo toto testovanie u nás úspech? Určite áno. A nie len u nás. Ostaneme aj naďalej pri tejto značke a budeme ju používať dovtedy, pokiaľ nám bude chutiť. 

    Ešte raz ďakujeme a určite odporúčame NESTLÉ BEBA Comfort 3!

    Krásny dník.

    #test_beba a #recenzia