DEŤOM Z LÁSKY a nominácia na Krištálové krídlo za rok 2014 v kategórii Filantropia.
    Milí priatelia ako ste mnohí postrehli, tak moja osoba, čiže Foltýnová Ivana, som bola nominovaná na cenu Krištálové krídlo za rok 2014 v kategórii Filantropia a práve 1.2.2015 sa uskutočnilo v SND slávnostné vyhlásenie a odovzdanie ocenení. Bola som nominovaná medzi troch z celého Slovenska a ako ste už postrehli, tak cenu získal iný nominovaný, a to pán Káčer. Samozrejme pre nás sa tým nič nemení, pretože pre nás nebola dôležitá výhra, ale to, že vidíme, že našu prácu, našu pomoc, si niekto všimol aj na takejto úrovni a možno sme týmto presvedčili aj ostatných o vážnosti nášho projektu a tým získame nových darcov.
    Našou výhrou je úspešná liečba nášho synčeka Lukáška, ktorého choroba bola pre nás dôvodom začať s týmto našim projektom a adresne pomáhať onkologicky chorým detičkám a ich rodinkám, ktoré sú naše "onko rodinky" . A práve Lukáško bol veľmi smutný, že sme "nevyhrali" a dokonca aj plakal, ale sme mu vysvetlili , že veď to je obrovský úspech byť nominovaný v takejto kategórii medzi prvými troma a že pre nás je výhra jeho zdravie a tiež zdravie všetkých detičiek z onkologie!
    Mnohí ste nám písali, že krištálové krídlo nepotrebujeme, lebo krídla máme a hned dve a kopu iných pochvaľných správ sme dostali. Samozrejme si vašu podporu veľmi vážime a sme radi, že váhu toho, čo robíme vy vidíte už dávno smile emoticon
    Obrovské Ďakujeme!!! patrí teda práve vám všetkým , našim pomocníkom, ktorí pri nás stojíte od začiatku nášho projektu, ktorí nám buď pravidelne alebo jednorázovo pomáhate a podporujete naše choré detičky. A táto nominácia bola nielen mojej osoby ale práve vás všetkých, celého nášho projektu Deťom z lásky.
    Touto cestou sa chcem poďakovať aj svojmu manželovi, že pri mne stojí od začiatku zrody tejto myšlienky a tiež nášmu skvelému tímu ľudí, a to Evičke, Maťovi, Martinke s manželom, Erike, Andrejke, Mirkovi, ktorí nám vždy pomáhajú a je na nich maximálne spolahnutie vo všetkom!
    Taktiež sa chcem poďakovať salónu DNJ Beauty&Style v BA, kde ma zadarmo krásne upravili, a to Duško vlasy a Bea make-up. Majka Volková a jej skvelý tím nás už podporili a nezištne pomohli aj v minulosti, kedy upravovali slečny a maminky z onkologie.
    A keďže som na slávnostné odovzdanie musela ísť v šatách, tak sme oslovili Svadobný salon El v BA, kde mi zadarmo požičali krásne červené šaty smile emoticon Manželom Mozolákovým za toto pekné gesto taktiež veľmi pekne ďakujem.
    Ešte raz vám všetkým ĎAKUJEME za doterajšiu podporu a veríme, že v budúcnosti sa nájdu ďalší dobrí ľudia s veľkými srdiečkami a odhodlanosťou pomáhať.
    S úctou Foltýnová Ivana , zakladateľka o.z. Deťom z lásky
    www.detomzlasy.sk a v prípade , že by ste nás chceli podporiť, tak tak môžte urobiť na č.ú.5066240907/0900
    ĎAKUJEME !!!

    2
    1
    1