Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    ivka254
    17. júl 2016    Čítané 75x

    Testovanie zdravých tyčiniek od Tekmaru

    V prvom rade by som sa chcela poďakovať Modrému koníkovi a hlavne spoločnosti Tekmar ze mi umožnili vyskúšať tieto úžastne chutné tyčinky. Musela som sa s nimi podeliť aj s manželom,sestrou a neterou a každý z nás si našiel obľúbenca ktorého keď nájdeme v obchode určite si kúpime a vychutnáme si znovu tieto maškrty. Tak a teraz možeme prejst k hodnoteniu jednotlivých druhou tyčiniek.

    1. Musli tyčinky v jogurte gréckeho typu ( jahodová, jablková, marhuľová, višňová, lesné ovocie; čučoriedková a brusnicovo-malinová )

    Tradičná chuť a za mňa úplne TOP všetky  som zjedla hneď v prvý deň. Sú perfektné osviežujúca ľahko kyslastá chuť ovocia ponorená v sladučkom jogurte. 

    2. Muesli and Fruits (červené jablko, čučoriedka, goji-brusnice) 

    Tiež veľmi chutné dosť podobné tým v jogurte len sú viac suchšie len poliate jogurtovou polevou. Obľúbenejšie u tých, ktorý nemajú v obľube príliž sladké tyčinky. Je to taký zlatý stred medzi sladkými tyčinkami v jogurte a superfruits.

    3. Muesli  and superfruits ( brusnicovo-malinová, marhuľová, limetová a oriešková )

    Musli tyčinka v pravom slova zmysle nemajú žiadnu polevu len ovocie a musli. Doporučujem tým čo nemajú radi príliž presladené sladkosti. Ovocie je znovu príjemne kyslasté. Obsahuje veľa vlákniny, minerálov a vitamínov.

    4. Juicy bar ( malina, pomaranč , citrón-limeta)

    Veľké prekvapko ma čakalo v tejto tyčinke. Vôbec som netušila že také musli existuje. Keď som prvý krát ochutnala juicy mne to pripomenulo vianočné salónky zo stromčeka. 

    Je to klasická musli tyčinka plnená chutným želé.

    5. Harmony a vitality

    Tak to je láska na prvý pohľad, teda na prvé kusnutie. Tieto keď nenájdem v obchode asi sa zbláznim lebo toto sú jednoducho najlepšie musli na svete. Väčšinou mi orieškové tyčinky nechutia sú bezchuti čo sa tvária že majú v sebe nejaké orechy a videli orechy tak jedine na obale tyčiniek ale toto je úplná bomba celé orechy a tyčinka je podmáčaná v jogurte. Prvé musli ktoré rozhodne chutí za orechami. 

    6. Greenline Probiotic ( slivka a tropické ovocie )

    Konečne probiotický výrobok, ktorý aj perfektne chutí. Pri mojich tráviacich ťažkostiach stále hľadám probiotické výrobky ale ani zďaleka nechutia tak výborne ako tieto musli tyčinky. Zamňa ak probiotiká tak jedine tyčinky od tekmar.

    7. Greenline proteinové tyčinky ( chocolate, cheesecake, cappucino)

    No čakala som od týchto tyčiniek viac neviem prečo mne vôbec nechutili akoby som žuvala proteinový prášok a ešte k tomu neskutočne tvrdé. Fakt som od nich čakala niečo viac. Som z nich veľmi sklamaná. Na rozdiel odomňa manželovi veľmi chutili a tie všetky zjedol na počkanie.

    8. Protein sport bar ( jahodová, vanilková, čokoládová, brusnicová ) a Protein bites ( brusnice-goji a lieskový orech-vanilka)

    Chuťovo čokoládová tyčinka chutila presne ako tá z greenline. Zamňa to je presne to isté zase veľké sklamanie. Ale manžel si zase pochutnal. Oceňujem akurát protein bites za to balenie super k telke pochutná si celá rodina a dá sa znova zatvoriť

    Zhrnutie:

    Musli tyčinky mi veľmi chutili veľmi určite si ich vyhľadám aj v obchode hlavne v greckom jogurte a harmony a vitality. a odporučím aj ostatným ostatný v rodine si prišli na svoje aj pri iných a tiež už obzerali v obchodoch kde ich nájdu. Ďakujem za príležitosť ochutnať tieto skvelé tyčinky.

    Tak už aj ja mam #test_tekmar a hneď si jednu ukradol mužik na cestu do prace aby sa posilnil s protein sport bar vanilka a som si otvorila ku kávičke müsli s jogurtom jahoda...musím povedať že prvá tyčinka nesklamala je veľmi chutná a už sa teším na ďalšie skvele tyčinky od tekmaru 😍😘😊

    (4 fotky)

    Žienky nemate niekto zľavový kupón z augustovej báječnej ženy na víkendovy pobyt v aquacity poprad

    Žienky hľadám jednu pesničku.... Je to staršia pesnička okolo 5 rokov može mať a v klipe tancuju tango viem ze ju často hravali a možno bola aj v nejakom filme neviete náhodou ktorú mam na mysli??

    Jeej dakujem pekne za srdiecko so zelanim pekneho dna aj tebe prajem pekny den velmi ma to potesilo 😉😊