Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Baby kde stahujete hudbu do mobilu z akej stranky?

    ivonica
    8. jún 2017    Čítané 190x

    Voňavé testovanie s Yves Rocher

    Dostala som k veľmi milému a príjemnému testovaniu sprchových gélov francúzskej značky Yves Rocher.

    Vybrali si ma aj spolu s ďalšími 9 ženami. Ja som o tejto značke veľa nevedela, viem že existuje, ale nikdy som nemala k dispozicii zakúpený ani jeden ich produkt, o to viac som sa tešila, že vyskúšam niečo úplne nové.

    Keď prišla krabička, mi hlavou prešla myšlienka, že kde je tých 5 sprchových gélov, lebo krabička veľká nebola. Ale bola preto tak malá, lebo sprchové gély boli rôznych veľkostí.

    • Ten prvý najväčšý je klasický sprchový gél s vôňou mango a koriander:

    Rýchlo sa spení, a urobí veľa peny v krátkom čase. Vôňa je veľmi svieža. Pre mňa je vhodný, keď človek potrebuje rýchlo sprchu a nemá chuť sa maznať. Páči sa mi dizajn, aj praktické veľké, rodinné balenie.

    • Druhý je sprchový olej kokos:
    •  Tretí v poradí sú vlastne tri minimalistické, šikovné a milé koncentrované sprchové gély, s vôňami  MANGO, VANILA A OLIVA:

    Tieto tri sprchové gély sú od tých predošlých odlišné okrem hustoty aj jednou vecou a to označením I 🖤 planet, čo vysvetím nižšie. Tieto gély vytvoria menej peny ako obyčajný sprchový gél, ale som mala pocit , že sa tvorí celú večnosť. Vôňa bola intenzívna ako u všetkých predošlých. Pre mňa veľkosťou najpraktickejšie, malinké a zmestia sa všade.

    Môj najobľubenejší , ktorý ma dokázal uspokojiť po všetkých stránkach najviac sa stal sprchový olej KOKOS. Ktorý som použila po každom korčuľovaní.

    Ale na takej istej úrovni si ma získal aj konventrovaný sprchový gél vanilka. Získali si ma, mám rada sladké vône, ale aj konzistenciou a dlhotrvajúcou sladkou vôňou.

    Vyššie som spomenula pojem I🖤 planet. Ňou boli označené tri koncentrované sprchové gély a znamená to, že 1 predaný produkt označený takýmto logom:

    I LOVE MY PLANET = 1 vysadený strom

    ...Preto som aj reagovala na toto testovanie, pretože príroda mi nie je ľahostajná.

    Ak Yves Rocher budú rozširovať ponuku svojich prodkutov s takouto filozofiou, budem veľmi potešená, a rovnako ma teší aj zmysel pre invovácie a poskytovanie zaujímavých zážitkov nám testerom-zákazníkom.

    Ďakujem veľmi pekne, že som mohla byť súčasťou testovania.

    #test_yvesrocher

    ...takze 10km za mnou, spotena a je cas na donru studenu 🚿. Samozrejme idem testovat sprchovy gel. Teraz by mi pasol sviezi ako mango, ale ked ja milujem kokos... zajtra napisem aky bol 🖤

    #test_yvesrocher
    ... prvy krat v zivote som nieco "vyhrala" alebo si ma niekto "vybral "aby som nieco testovala ak neratam manzela 😊😊😊 ten ma testuje uz 6 rokov 🤣🤣🤣Ale k veci.
    Dnes mi dorazil balicek 🎁 so sprchovyni gelami znacky Yves Rocher.
    Neviem sa dockat kedy ich vyskusam 🖤
    Totiz ,pri troch detoch je sviatok vobec dostat sa do tej 🚿 😊😊😊