Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Prosím vás, aké máte skúsenosti s dobou dodania? Zalando, About you….kto skôr?

    Prosím, viete mi poradiť? Sme v Banskej Štiavnici a chceme ísť poopekať niekam. Viem, že oheň nemôžme založiť kdekoľvek, tak ak viete o nejakom mieste, kde sa môže, budem rada, ak mi dáte info. Miestni vraveli, že možno Počuvadlo.

    Prosím, kto rozumiete bylinkám.......Môže sa tymián používať aj v čase kvitnutia?

    Dobrý večer, veľmi ma zaujíma váš názor. Ak to sem nepatrí, prepáčte. Po dvoch týždňoch používania novej sedačky sa začala vlniť poťahová látka. Od jej zloženia nelicuje jedna opierka chrbta a prepracované detaily(viď foto) sú tiež hrozné.

    (7 fotiek)
    ivuska1807
    Správa bola zmenená    24. sep 2018    

    Dievčatá, ako ste spokojné s kvalitou značky vertbaudet? Veci veľkostne sedia?

    Dievčatá, kde kúpim farby na tvár? Aby dobre farbili, lebo raz sme mali také ceruzkové a s tým sa rozhodne maľovať nedalo.

    Prosim, poraďte, akým spôsobom uvarít guľatú ryžu, aby bola sypká a nelepíla sa. Oprážat ju nechcem. Momentálne používam Bask. A skúšala som nekonečne veľa spôsobov prípravy a nikdy ju nemám takú, akú chcem😢

    Prosím Vás, majiteľky sušičiek......konkrétne zn. Bosch. A možno aj iných značiek mi budete vedieť poradiť. Ako správne sušiť, aký program používať, aby sa mi nezbiehali veci?

    Prosím Vás, cez ktorú kuriérsku spoločnosť je najvýhodnejšie posielať balíky?

    Čo myslíte? Môže byť toto alergia na slnko? Včera sme boli u Dr. a kázala nám brať dithiaden. No mám pocit, ze to ma este horšie.

    (4 fotky)

    Prosím Vás, ako najvýhodnejšie objednať oshkosh? Cez niekoho? Lebo poštovné je príliš vysoké ☹

    Poraďte, ako vyčistiť gumovú podrážku na plátenkách. Podotýkam, ze boli obuté len 2x. Z ostatných mi to ide krásne cifom, tieto som skúšala aj so zubnou pastou a nič 😢

    Dievčatá z PN, NR....poraďte prosím, či sa dajú u Vás kúpiť dievčenské spoločenské topánočky na 1.sv.prijímanie a svadbu. NIE Deichman, ani CCC. Všetky tipy aj z okolia. Vďaka