Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte. Ideme do Nového Smokovca do hotela Atrium. Viete mi prosím poradiť turistiku v okolí pre 6 rocne dieťa? Naposledy sme zvládli Popradské pleso a Bachledku. Čo ešte zaujímavé môžme vidieť. Nie ťažkú túru, kľudne aj nejaké lanovky, alebo iné zaujímavosti. S Tatrami nemáme vôbec skúsenosť, ideme druhý krát. Ďakujem

    Ahojte. Prosím vás, odporucte mi konkrétnu sušičku na ovocie? Čo najväčšiu a ak by mala 500w bolo by fajn. Nevieme sa rozhodnúť každá má v recenziách aj dobre aj zle komentáre, tak nevieme akú vybrať.
    Poprosím vás o konkrétnu značku aj tip ktorú máte a ste s ňou spokojné..cena do 100€. Ďakujem

    prosim vas, poradte cenovo dostupne ubytovanie na cca 3 noci, kde si uzije aj 5 rocne dieta... hotel, penzion, chata, to je jedno, ale radi by sme welnes, bazeny, nejaky detsky kutik, nieco kde si uzije.. 🙂 dakujem.

    Prosím vás, s ktorým ubytovaním v Štúrove priamo v areáli (chata, penzión) máte dobré skúsenosti a je to cenovo prijateľné? Dvaja dospelí, 5 ročne dieta.
    Fajn by boli raňajky k dispo, ale nieje nutné. Ďakujem..☺️

    Ahojte. Poraďte prosím hotel na Slovensku s bazénmi (alebo wellness) vhodné pre deti (5r)?
    Najlepšie animačné programy, nejaké tie atrakcie a tak. Kde ste boli spokojné?? Ďakujem. ☺️

    maminy, prosim vas, ktore ste kupovali barbie dom, ktory odporucate a odkial?? dakujem... 🙂

    Ahojte. Máte prosím skúsenosti s e-shopom nabytokshop.sk? Odporúčate?
    Plánujeme dosť veľkú objednávku. Ďakujem

    Ahojte. Prosim vás, viete mi odporučiť dobru zubnú kliniku, kde mi spravia nové zuby (zubné implantáty, nie zbruseniea nasadenie koruniek) za rozumnú cenu? Najlepšie západ a stred SK. Ďakujem.

    prosim vas, kde objednavate kvalitne obliecky na postel? aj na manzelsku aj detske v jednom eshope keby boli.. 🙂 dakujem

    mate ho prosim niekto v sk verzii? funguje dobre, hraju sa s nim deti?
    https://www.alltoys.sk/interaktivne-zvieratka-a...
    dakujem za recenzie

    Prosím vás pekne, kde kupujete pre deti župany? Mala si praje od Ježiška mačičkovy a za svet neviem nájsť vo veľkosti 116-122 taký, ktorý by bol aspoň troška pekný. Nehovoriac o tom, že macickove župany proste niesu..🤦 už týždeň hľadám na nete a nikde nič..
    Budem vďačná za konkrétny odkaz na stránku, odkiaľ kupujete..moc moc ďakujem..

    Ahojte. Plánujem kúpu nového telefónu, a neviem si rady. Predajcovia odporúčajú len svoje ,,ziskové,, a drahé tak skúšam tu, keďže veľa z vás maminiek aj nemaminiek používa telefón ako foťák, tak snáď mi poradíte.
    Základnými parametrami sú dobrý foťák (hlavne foto v pohybe) a silná baterka. Bonus interná pamat. Hry nehrám, app využívam malo. Prakticky som nenáročný užívateľ, ale keď som sa pustila do hľadania podľa recenzií, vyskakovalo na mňa kadečo, čo u ani zďaleka nerozumiem..o procesore a podobných veciach nemám páru, takže snáď poradíte. Cenovo do 200€, ale ak bude stáť za to, tak 250€ som ochotná obetovať. Viac nie. 🙂
    S čím akým ste spokojné, prípadne aký máte a menili by ste, ak je možné ukázať aj nejaké foto, budem rada. Poprosím konkrétne značky aj s označením. Ďakujem moc moc..

    Prosím poraďte ktorú poisťovňu odporúčate a hlavne preco? Som vo vseobecke, zvažujem dôveru, kde je muž aj dcéra. Ale dosť teraz počúvam o Union, že je fajn. Viete poradiť nejaké ,,výhody,, pre ktoré sa oplatí prestup? Ďakujem.

    Ahojte maminy. Ocr riešim prvý krát, tak sa chcem spýtať, či je pravda, že sa viac oplatí na 10dni. Začala som od minulého piatku, teda 10 dní vychádza v nedeľu. Zajtra by som ale chcela už ísť do práce a neviem, či ešte počkať ten štvrtok piatok doma, alebo je to jedno kôli príjmu. Ďakujem za radu, na nete som našla len prepočty, koľko € za koľko dní dostanem, ale nenašla som či je lepšie byť v práci skôr alebo celých 10 dní doma.

    Ahojte. Prosím vás, kto viete porovnať, je jednoduchšie (pre dospelého) naučiť sa hrať na gitare alebo klavíri (kayboard) ?? Prípadne, čo trvá dlhšie sa naučiť? 😁

    Nemáte prosím niekto skúsenosti s objednaním detského ihriska z Poľska? Nejakú overenú stránku z dobrými recenziami a bezproblémovým dodaním? U nás tie ceny otras... Ďakujem. (Foto ilustračné)
    P.s. na vlastnú výrobu nieje žiaľ čas..

    Prosím vás, kde kupujete plachty na matrac výšky 26cm?? Rozmer matraca klasika 90x200.
    Dakujem

    j_ank_a
    Správa bola zmenená    24. sep 2020    

    Ahojte. Prosím vás, existuje nejaký mini zajko, pritulny mojkac, ktorý by mi nedoskrabal pazurikmi malú? Chcem pre ňu malinkeho tulkaca, nech sa troska naučí zodpovednosti kým bude psík, len čo som poznala u kamosiek zajkov, všetky strašne skrabali, a to aj pazurky strihali.
    Prípadne iné zvieratko, s ktorým sa vie aj pohrať a neutecie jej pri prvej prilezitosti..

    Ďakujem za rady.

    Maminy prosím vás,aký je zásadný rozdiel medzi knizkami od Albi a knizkami ,,hovoriaceknihy.sk ?? (Okrem tvrdej väzby u albi)
    Mal niekto možnosť porovnať?? Ktoré su lepsie?

    j_ank_a
    Správa bola zmenená    29. júl 2019    

    Prosím vás, odporucte mi nejakú umývačku riadu.. mali sme Beko,spokojnosť, ale po 3 rokoch odisiel procesor a oprava bude draha.
    Aspoň na 12 sád riadu, čiže 60cm, programy sú mi jedno, len aby mala vrchný šuflík na príbor..to je skvelá vec.. ďakujem za tip.
    Prosím o tip na konkrétny výrobok aj s oznacenim, nie značku..
    P.s. cena cca 350€.

    Prosím vás, kto ste objednávali trampolínu, z ktorej stránky? Objednala som Marimex priamo z ich stránky, ale po týždni nedvihaju a neodpovedaju na správy. Takže idem objednať inde. Som sklamaná.. ďakujem za radu.

    prosim vas, aky Smoothie maker odporucate??? chceme nejaky uz minimalne 1000w, nech pomelie aj lad, chceme robit v lete ovocne drene, ale aj koktejly...dakujem za radu...

    Prosím vás, poraďte čo na hrooozne zapalenu mandlu??? Nemôžem jesť, preglgat, zívať, nič.. lekárne zavreté aj zajtra zrejme.. nejaká babska rada?? Boli ma len jedna. Zápal zrejme zo zuba. Ďakujem za rady

    Nemáte prosím niekto skúsenosti?? Zaujíma ma hlavne dosah..
    https://m.heureka.sk/elektronicke-opatrovatelky...

    Máte niekto prosím túto trampolínu s TESCO??? Aká je kvalitatívne? Vydrží niečo? Dakujem

    Máte prosím niekto tuto komodu s Kauflandu? Aká je kvalitou?? Myslím že bola v akcii nedávno..

    Nemate niekto tuto postel pre dieta?? ako ste spokojne, konkretne ak poznate aj stranku...
    http://www.lacnozwebu.sk/d/detska-postel-kubus-...

    Prosím vás, z ktorej konkrétnej stránky ste objednávali detskú posteľ???. Veľkosť 200x90 . Pozrela som ich veľa, ale aj veľa stránok má zle hodnotenia čo sa týka nedodania tovaru a podobne... Už sa v tom začínam strácať...ďakujem..

    Máte niekto tuto posteľ??? Potrebovala by som sa spýtať jednu maličkosť..pošlem ❤️

    Prosím o radu, ako vycistim škvrny (frkance)) na stene v kuchyni po oleji a inej mastnote? Skúšala som premaľovat, použiť jar a iné čistiace prostriedky, ale neúspešne. Existuje nejaká farba, ktorá to prekryje,alebo ako si poradím. Ďakujem za každý nápad.