💒 Biblické príbehy pre deti 🌠

    Práve si pripomíname najväčšie kresťanské sviatky v roku - veľkonočné sviatky, kedy oslavujeme zmŕtvychvstanie Ježiša Krista.

    My doma si ho pripomíname aj čítaním Písma. Deťom sa snažíme postupne vysvetľovať jednotlivé kresťanské súvislosti a sviatky, pri ktorých využívame aj Bibliu pre deti.

    Doma ich máme niekoľko, no táto ma okrem rozsahu zaujala aj veľkým množstvom prenádherných ilustrácií ako z filmu, ktoré super dopĺňajú zjednodušený text.

    Postupne si prechádzame jednotlivé príbehy zatiaľ len s najstaršou. Jej obľúbený je príbeh o Jozefovi a jeho pestrofarebnom plášti, Jonášovi a veľrybe a samozrejme aj príbeh Vianoc.

    V knihe je až 29 príbehov zo Starého a z Nového zákona, prerozprávané pre malých čitateľov, kde nechýba ani príbeh Veľkej noci.

    Na knižke navyše oceňujem aj väzbu - keď listujeme, stránky sa samy nepretáčajú, ale pekne držia tam, kde sú otvorené.👌🏻

    Knižka je vhodná pre detičky od 5 rokov, ale dobrým vysvetľovaním a zjednodušením viet kľudne môžete čítať a listovať aj s deťmi od 4 rokov.

    Poznáte konkrétne túto detskú Bibliu?
    Ak vás zaujala, na mojom IG https://www.instagram.com/janelisblog/ nájdete fotky knižky aj zvnútra a plno ďalších tipov na detské knižky a aktivitky s deťmi. 🙂

    Krásne a požehnané veľkonočné sviatky ✝️🌿✨

    1