Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, je tu prosím Vás niekto, kto má skúsenosti s podávaním Lactoferinu deťom na zvýšenie imunity?

    Ahojte maminky, je tu prosím Vás niekto, kto má dieťa, ktorému robili preplach slznych kanálikov vo vyššom veku ako pol roka? Synček má 9,5 mesiaca a majú mu to o 2 týždne robiť, tak mám obavy čo to s nim spraví. Ďakujem

    Maminky, prosím nemajú niekto z Vašich drobcov túto bundičku z Reserved? Potrebovala by som sa niečo spýtať

    Ahojte maminky, ak by mal niekto záujem mam
    zlavový kupón do internetového obchodu CaA do 10.3.

    Ahojte maminky, chcela som sa spýtať, tie, ktoré ste dávali svoje detičky očkovať Rotarixom, minulý rok niekedy november, december už Vam prišli od poisťovne vrátené peniažky?

    Objednával niekto bodynka pre bábätká zo Sinsay, chcela som sa opýtať či je to príjemný materiál a či sa oplatia kupovať.

    janahladka
    27. sep 2020    Čítané 75x

    Naše testovanie Baby Dove Derma Care

    V prvom rade, by som sa chcela poďakovať, za úžasnú možnosť a skúsenosť s testovaním tejto skvelej kozmetiky. 

    Každý, kto má 2 a viac detičiek vie, že čo dieťa, to iné nároky a iná osobnosť. Starostlivosť o prvú dcérku bola od prvých dní bezproblémová. Nikdy sme neriešili exémy, zapareniny ani problémy s pokožkou. 

    Keď sa nám narodil synček, od začiatku sme bojovali s problémami s pokožkou. Najskôr to bola suchá až šupinatá pokožka celého tela, neskôr novorodenecké akné. Spočiatku som pri kúpaní synčeka žiadnu kozmetiku nepoužívala. Až možnosť testovať túto radu Dove, má presvedčila, niečo na umývanie začať používať. Samozrejme, do testovania sa musela zapojiť aj naša staršia ratolesť, ktorá je na výber kozmetiky o niečo kritickejšia, hlavne čo sa týka vône. 

    Ako prvý sme testovali umývací detský gél Baby Dove Derma Care, ktorý má skutočne milo prekvapil, pretože som ho považovala za štandardný sprchový gél pre bábätká. Ako som už písala, synček ma veľmi citlivú pokožku a ešte pred testovaním bola pokožka na jeho hrudníku posypaná drobnými vyrážkami a šupinkami a po dvoch týždňoch od kedy som začala používať Dove vyrážky a drobné šupiny úplne zmyzli.

    Gélik je jemnučký a hydratačný, čo bolo skutočne na pokožke po kúpaní cítiť a je úplne bez parfumácie, vďaka čomu, ho môžu používať aj detičky s veľmi citlivou pokožkou. 

    Ďalší testovaný produkt bol hydratačný krém pre deti, ktorého výsledkom bola nadšená hlavne moja dcérka. Krém je úžasne hustý, konzistenciou pripomína telové maslo, ale skvele sa rozotiera a pokožka po ňom zostáva hodvábne jemná a hydratovaná.

    Najväčšie prekvapenie pre mňa bolo, že takáto jemná pokožka zostala ešte nasledujúci deň po kúpeli. 

    Po tejto skvelej kozmetike určite siahnem aj pri ďalšom nákupe a budem ju vrelo odporúčať všetkým známym, pretože výsledky boli skutočne prekvapujúce.

    ❤️❤️❤️

    Mami, krásna som?? Tento krémik je úplne úžasný, hustý ako telové maslo a pokožka po ňom zostáva jemnučká ako pierko.
    #test_babydove3

    Pri testovaní nemôže chýbať naša najväčšia kritička na kozmetiku, ktorá sa neskôr pri ukladaní do postele vyjadrila "mami, skús, ja mám ruky mojkacie ako Kubiho ritula" 😀

    #test_babydove3

    Kubi sa včera zasa riadne vysypal, preto som bola na dnešnú kúpeľ s Dove Baby Derma Care veľmi zvedavá a poviem Vám, že masáž s týmto telovým krémikom nášho princa príjemne odrovnala😀

    #test_babydove3

    Kde sa vzal tu sa vzal, dnes k nám prišiel ujo kuriér s balíčkom produktov Baby Derma Care, ktorý sa chystáme s naším Kubim testovať už od dnes😀

    #test_babydove3

    Ahojte mamičky, mohli by ste mi prosím 🙏odporučiť z Vašich skúsenosti nejakú detskú pestúnka? Veľmi mi tým pomôžete 😉

    Takže kočky, po takmer 3 rokoch čo sa pokúšam kvaskovať sa mi podaril chlebík s jedinou malou prasklín kou, upiekla som ich tak strašne veľa a zakaždým to bola úplná katastrofa😀 netreba sa vzdávať.

    Kocky z NMnV prosim Vas kde je v meste detska pohotovost?

    Ahojte kocky mate niektora skusenosti s detskou jedalenskou stolickou Caretero Bistro, alebo viete mi nejaku dobru poradit?