Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Žienky, ktoré máte skúsenosti s telovými sviecami, dali by ste tip aké používate? Neviem si vybrať..ďakujem

    jane239
    Správa bola zmenená    17. júl 2021    

    Kto ešte teraz varí lekvár? 🍑🍑🍑

    jane239
    Správa bola zmenená    4. nov 2020    

    Žienky prosím, ktoré máte doma papučky Ciciban-chlapčenské č19, (látkové, také remienkové, nie uzavreté-neznosené 😉) pridajte si prosím inzerát do bazáru. Potrebujem súrne a žiadna ponuka tam už pár dní nieje. ĎAKUJEM
    Hádam mi túto výzvu nezmažú.

    Dievčatá, mali teraz cez víkend v Lidli ručný mixér Silver Crest? V telke som zachytila už len koniec z reklami a chcela by som dnes poslať muža, tak aby nešiel zbytočne. Vďaka

    Prosím poraďte, kde v BA kúpim barefootovú obuv? Zo zdravotných dovodov potrebujem ale vobec sa v tom nevyznám. Ani v značkách, ani modeloch...potrebujem ísť pozrieť a vyskúšať. Ďakujem krásne.

    Doevčatá, tie čo objednávate z nextu...aké číslo zodpovedá obuvi veľkosti č.29 ? Pozerám tabuľku, meriam chodidlo, no stále som z toho jeleň. Ďakujem krásne.

    Dostanem sa na Pajštún aj s kočíkom?...alebo radšej nosič? Chceme ísť z Borinky. Ďakujem 😊

    Ahojte...ako prosím robíte takýto špenát?muž mi toto doniesol, lebo iný nemali. Prosím postup..ďakujem

    Dievčatá, čo šijete rúška, predávate ich aj tu v bazáre? Nenašla som...vďaka

    Nepredáva niekto plášte, alebo celé zadné kolesá na kočík casualpay4. Tu v bazáre boli, no som to prešvihla. 🤦🏻‍♀️Potrebujem súrne.
    Ďakujem.

    Dajú sa pridať do bazáru aj výživové doplnky pre tehotné a na podporu kojenia? Dostala som jedno balenie v porodnici v balíku, keď sme odchádzali a ja ich nevyužijem.
    Nenašla som kategóriu...ďakujem.

    ..asi pred rokom tu niektorá mamička písala o tom, že zbiera hliníkové vrchnáky z jogurtov, smotany..no proste zo všetkého, čo má taký vrchnák. Už si nepamatám koli čomu. Či pre niekoho tak ako sa zbierajú vrchnáky z pet fliaš, alebo sa súťažilo u nich v škole, koli triedeniu odpadu, alebo také niečo. No nespomeniem si. Ja som ich vtedy aj začala odkladať, no potom som sa už k tomu nedostala. Odkladám ich však doteraz...keby aj nie koli zbierke, ale koli triedeniu odpadu. To viečko je hliník. Doma triedime všetko a už mi nedá hodiť ten vrchnák len tak do koša.
    Keby ste si však niektorá spomenuli, kto ich pred tým rokom potreboval (možno zbierajú stále), tak mi prosím dajte vedieť, alebo dotyčná nech sa ozve. Mám ich plnú tašku. Ďakujem.

    Používate tieto formičky? Aké cesto je najvhodnejšie? Raz som skúšala do nich plniť, no vo vode sa niektoré začali otvárat. Odradilo ma to od ich používania a teraz zvažujem, či im dať ešte šancu, alebo posunúť ďalej.
    ..čím plníte? Ďakujem.

    Dievčatá, po odšťavení mrkvi a cvikli mi zostala takáto drť. Asi 400g. Ako by sa dala využiť? Do koláča? Alebo zmiešať s mletým masom, vajcom a upiecť?🤷‍♀️...alebo vyhodiť sliepkam?

    Ženy keď pečiete takéto pizzové slimáky z lístkového cesta, potierate ich pred pečením vajíčkom?

    Prosím vás preložte mi sudá a lichá. Neviem, ktoré je párny a nepárny. Ďakujem 😉

    Nemá náhodou niekto zľavový kód na Vivantis.sk, ktorý nevyužije? Vďaka.

    Má niekto tento odšťavovač? Skúsenosti-tipy-rady? Ďakujem.

    https://m.alza.sk/bosch-mesm500w-d5126371.htm

    Prosím vás, dá mi niekto tip na dobrý odšťavňovač? ...čo kvalitne odšťavý a nenechá veľa ”odpadu”...ďakujem.

    Ženy, prosím tip na zajtrajši obed. Ďakujem.

    Vie niekto ako je to na Pezinskej babe so snehom? Chceli by sme sa ísť cez víkend posánkovať, vďaka.

    Ahojte...nájde sa ešte niekto, komu vianočný stromček tak ako nám, visí zo stropu? Pridajte aj foto 😉

    Konečne aj u nás! ...áno máme reťaz z céčiek! U nás totiž teraz frčia céčka! 😂

    (7 fotiek)

    Zdravím...prosím pridá niekto postup prípravy a množstvo surovín na výrobu domáceho gélu na pranie? Pamatám si len mydlo a kryštalickú sódu, ale postup nie. Ďakujem

    Ženy prosím aký pomer čokolády a tuku treba, aby bola dobrá poleva? Časť kokáčikov chcem namáčať do polevy a časť poprskať. A aký tuk treba použiť....Ďakujem

    Ženy prosím poraďte nejaký rýchly recept. Mám vytiahnuté plátky bravčového pliecka...ďakujem

    “Nezavadzia” niekomu náhodou doma takáto knižka? Kúpila by som...Je už staršia, no starší syn ju mal oblúbenú, ale keď sa k nej dostal mladší, tak dopadla takto. 😔
    Ďakujem.

    Dievčatá ako pečiete gaštany? Aby neboli vysušené...ja ich zvyknem narezať a namočiť do vody. Pečiete na plechu s vodou?

    Dievčatá čo budete variť?

    Prosím vás tá mastička, čo je pre chlapcov, na potieranie je z Justu? Nedávno sa tu o tom písalo a neviem sa k tomu dostať. Ďakujem