janinkalc
12. máj 2019
378 

Testovanie Vichy Normaderm Phytosolution

Tak a je to za mnou!

Mesačné testovanie Vichy skončilo. Aké dojmy vo mne zanechalo?

Priznám sa, že značku Vichy som vždy iba obzerala v lekárňach, no nikdy som si ju nekúpila. Keď som však videla, že práve prebieha výber do testovania, vyskúšala som a  bola som veľmi rada, že ma vybrali.

Nikdy som neverila kozmetickým “zázrakom”, ktoré sľubujú, že vás zbavia problémov na počkanie. 

Normaderm Phytosolution sľubuje, dvojitý účinok:

1) Pôsobí proti nedokonalostiam pleti spôsobenými akné 
2) Pomáha obnove pleti

Je to pravda?

Normaderm Phytosolution je jemný krém, redšej konzistencie, s príjemnou vôňou, ktorý sa rýchlo vstrebáva.  Na tvári nezanecháva mastný film, čo veľmi oceňujem.

Prvé dva dni ma veľmi neočaril, keďže som sa na tvári dosť vyhádzala. Ťažko povedať, či to bolo z nového krému alebo nie, keďže mám doma malé kojené bábätko, čiže moje hormóny stále kolíšu.

V testovaní som však ďalej pokračovala a pravidelne - ráno aj večer, som si na vyčistenú tvár naniesla krém.

Po prvom týždni testovania som však videla zmenu. Pleť bola zjednotená, hydratovaná a rozšírené póry sa stiahli. Už po týždni testovania! Wau. Toto zistenie ma naozaj potešilo.

Moja pleť je zmiešaná, skôr mastnejšia s akné. Musím priznať, že s akné si Normaderm Phytosolution neporadil ani po pravidelnom mesačnom používaní. Ja to však pripisujem hormonálnym zmenám, ktorými moje telo po pôrode stále prechádza... 

Každodenné krémovanie si rýchlo obľúbil aj môj synček, ktorý mi každý deň pomáhal s nanesením krému na tvár. 

Toto testovanie sa mi naozaj páčilo. Zvykla som si na dennú rutinu, začala som sa viac zaujímať a starať o svoju pleť.  Oceňujem dávkovaciu pumpičku, čo je hygienickejšie, ako nanášať krém prstami.

Krém by som odporučila všetkými desiatimi ženám, ktoré majú rozšírené póry. S tým si Normaderm Phytosolution poradil naozaj na 1*. Je vynikajúci aj ako podklad pod makeup, pleť mi po nanesení krásne zmatnil.

Pleť sa mi po mesačnom používaní celkovo zlepšila, je rozžiarená a vyzerá zdravšie. Ešte by som chcela vyzdvihnúť, že možno je tento krém trošku drahší, pre bežný rozpočet maminiek na materskej. Avšak ma veľmi prekvapilo, že na nakrémovanie celej tváre postačí jedna kvapka krému. Teda dve kvapky na deň - ráno a večer. Po mesiaci pravidelného používania mi ostalo vo fľaštičke ešte 3/4 krému. Vydrzí naozaj dlhšie.

Značku Vichy som týmto testovaním spoznala a určite to nie je prvý výrobok, ktorý zaraďujem do mojej starostlivosti o pleť. 

Ďakujem, že som sa mohla zúčastniť testovania. 

#test_normaderm #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli