Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    ahoj CHcem sa spytat ci mi neviete poradit, kde by som nasla nejake basne v anglictine na prednes, prip. mi nejaku poslat pre 6tacku. Dakujem.

    Ahoj, chcem sa spytat ci mozem zazalovat mesto, ak som si zlomila clenok na schodoch, kt. patria mestu, boli porusene chybala tam kachlicka.

    Ahoj, ako dlho vam ukazoval antigen pozitivitu. Pri covide teraz nedavno.

    ahoj, ake mali vase deti priznaky kovidu - omicron. Boli aj bezpriznakove? a vysiel vam poztivny test?

    ahoj, za ako rychlo po kontakte s pozitivnym ste mali priznaky, resp. ochoreli ste?

    jenny
    6. dec 2021    

    Ahoj, chcela by som sa spytat mamiciek, kt. ziju v zahranici, kedy je tam osporucana 3tia posilnujuca davka na ockovanie na kovid. dakujem.

    Ahoj Chcem sa spytat ohladne ockovacej loterie. Nemate nahoudou skusenost/info ci mozem dat moje tel.c a c.u. pri registracii rodicov, prip. aj manzela. Ide o to keby ma nahodou vyzrebovali, resp. napr. mamu a ja to zdvihnem ci by to bolo ok?

    Ahoj, nemate niekto zlavovy kod na fusakle. Mam dost velku objednavku, tal by ma potesil. Dakujem😘

    jenny
    7. feb 2021    

    Ahoj. Nedavno tu bola taka odporucana liecba, co na covid. Neviete mi to tu pripnut. Neviem to najst. Dakujem.

    jenny
    1. aug 2020    

    Ahoj, chcem sa spytat tie, kt. ste vyplali to tlacivo do Chorvatska, pride mi potvrdenie mailom. Lebo ked som to submitla mi zostala prazdna obrazovka. Dakujem.

    Ahoj Mamicky, boli ste niektore teraz v Chorvatsku - ako to tam vyzera - Istria, Medulin. Vela ludi? Malo?

    Dobry vecer mamicky, nevedeli by ste mi poradit co to moze byt a co by na to bolo dobre. Dcerka to ma nazadnej strane stehna.

    Ahoj mamicky. Nedavali ste si robit plastove okna. Poradte firmu z ba s okolia, s kt. ste boli spokojne. Dakujem.

    jenny
    1. okt 2019    

    Ahoj mamicky. Raz som tu videla prispevok ako sa da financne pomoct postihnutemu dietatu, kt. potrebuje rehabilitaciu. Raz to tu nejaka maminka pisala, ze je nejaka moznost bez poistovnu alebo nejaku inu instituciu a ludia o tom malo vedia.

    Ahoj. Baby je tu nejaka ITckarka, potrebovala by som poradit. Dostala som pouzivany notebook, ale je bez operacneho systemu. Existuju aj nejake zadarmo, kt. by som si mohla naistalovat alebo je lepsi windows. Chcem notebook pouzivat hlavne na pracu s fotkami a na robenie fotoknih.

    Ahoj. Viete mi poradit? Kupila som si mungo klicky, a je tam napisane konzumovat po tepelnej uprave. Ako ich upravujete. Myslela som, ze sa jedia surove. Dakujem

    Ahoj mamicky. Nepoznate nejaku preciznu a spolahlivu pani na upratovanie 2x do mesiaca cca 2-3 hod. Bezne upratovanie. Bratislava 4. Dakujem.

    Ahoj mam15% zlavu na produkty zo spievankovo. Do 30.4. ak by niekto mal zaujem.

    Ahoj. Idem si po radu. Vedeli by ste mi odporucit roboticky vysavac, ale taky lacnejsi cca 200-250 Eur, s kt. ste spokojne. Chcela by som to pre rodicov, takze nic take co sa zlozito ovlada. Dakujem

    Ahoj, nemate niekto skusrnosti s uzivanim kolagenu. Aku zn. mate odskusanu. Chcela by som na plet ale aj na kolena

    Ahoj, viem, ze to sem nepatri, ale akysim. Nemate nahodou tento botnik. Je to z firmy nabytok nabytok eno. Mate skusenosti s tymto e-shopom? Aka je kvalita toho botnika.

    Ahoj baby. Viete nejake tipy ako uchovay rybu v chladnicke do pondelka. Myslite, ze vydrzi ked som ju dnes kupila. Losos a kapor podkovicky.

    Ahoj baby. Co davaju teraz dobre v kine na co sa oplati ist s detmi?

    Ahoj zienky. Dajte mi nejake tipy na spolocenske hry pre dievcata 7-8+. Ake su u cas oblubene. Dakujem.

    Ahoj Zienky, vy viete vsetko tak skusim. Neviete nahodou ako je to s vypovedou havarijnej poistky na auto? Konci mi napr. 1.11. viem, ze treba dorucit vypoved 6 tyzdnov v predstihu pred ukoncenim. Da sa napr. vypovedat aj v prieberu roku. Napr. v januari a by mi vratili nejaku alikvotnu ciastku. Dakujem za info.

    Ahoj zienky. Ake spolocenske hry su u vas oblubene. Pre dievcata cca 7-8+ rocne. Dakujem