Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    jordynka
    13. aug 2022    Čítané 124x

    Ako sa balík produktov (nielen) na opaľovanie od dm drogerie markt vybral na vandrovku do Španielska

    Kde bolo, tam bolo, bol raz jeden balíček produktov (nielen) na opaľovanie, ktorého DM drogerie markt a Modrý koník vyslali na skusy do sveta. Vlastne najskôr k Múcskovcom. Odtiaľ potom do sveta, presnejšie do Španielska. Vzal si niekoľkých kamošov a hybaj zistiť, či je more ozaj také veľké, modré, slané...

    V takomto "rozprávkovom móde" by som mohla pokračovať aj ďalej, ale keďže mám písať recenzie na produkty, na ktorých testovanie som bola vybratá, prechádzam na vážnu formu písania 🙂.

    V prvom rade ozrejmím, ako som sa k súťaži dostala. Po dlhšej dobe som sa pozrela na MK, že čo nové. Keď tu zrazu vidím súťaž o testovanie kozmetiky. Ani neviem prečo, zapojila som sa, čo nerobievam často, lebo nie som "výherný" typ. Asi podvedomie blížiacej sa dovolenky pri mori a nutnosť zabezpečiť si produkty (nielen) na opaľovanie. Veľmi ma potešila správa, v ktorej mi bolo oznámené, že ma vybrali. Nie som síce mamičkou malých detí, ale aj moje dospievajúce dcéry sa balíčku veľmi potešili. Keďže sme sa chystali na dovolenku k moru, už som čo-to mala pokúpené. Dokonca rovnaké produkty, aké mi prišli v balíčku. Totiž našou obľúbenou značkou je práve Balea. Večne dopĺňam novinky z tejto rady a doma nám nesmie chýbať. Sme spokojní s kvalitou, o cene ani nehovoriac.

    Balík produktov (nielen) na opaľovanie od dm drogerie markt obsahoval:

    Balea bodygel Aloe vera - produkt nesklamal, Aloe potvrdila svoju silu liečiť aj regenerovať. Produkt sme používali niekoľkokrát denne, keďže horúce slnečné lúče priam pichali pokožku. Chladivý gél jej poskytol oddych a akoby znovuzrodenie. Konzistencia je výborná - rýchlo sa vstrebe a vôbec sa nelepí. Je jemný, s krásnou, čistou vôňou. Aj po návrate z dovolenky ho neustále používame.

    Balea sprchový gél After sun - naša srdcovka! Kupujem ho už tretie leto! A to nielen vtedy, keď cestujeme k moru. Proste nám sadol. Pripomína mi vôňu mora, morský vánok a vzduch dovolenkovej destinácie. Prenesie nás tam, kam si len prajeme byť! Jemný, s krásnou vôňou, ktorá dlho vydrží na pokožke.

    Mlieko na opaľovanie Sun dance kids 50 - veľké plus kvôli faktoru. Keďže patrím do rizikovej skupiny (som onkopacientka v sledovaní), používam len 50-tky. Veľmi dobre sa nanáša a rýchlo sa vstrebáva. Je ľahké, s jemnou vôňou. Potešila som sa mu, pretože, priznávam, nemám rada oleje ani krémy na opaľovanie, vždy si vyberám radšej mlieko na opaľovanie. Prvé dva dni sme ho používali celá rodina, na tretí deň dcéry prešli na faktor 30, keďže sa nie a nie opáliť, aj napriek tomu, že "základ" sme si priniesli už zo Slovenska 🙂.

    Tuhé mydlo a šampón v jednom Alverde kids - malé, milé mydielko. Prekvapilo tvarom - malé okrúhle, ale aj vôňou, ktorá ma preniesla do detstva, v ktorom takmer všetky detské produkty boli "jahodové". Jemná vôňa. Na môj vkus trochu málo pení, keďže ja zbožňujem penu v sprche aj vo vani. Veľa peny!  Produkt je skôr určený malému detskému spotrebiteľovi, no moje dcéry sa mu potešili a bola radosť opäť v nich vidieť "naše malé dievčatká" 🙂. 

    Balea After sun šampón - number one!!! Naozaj! Som zvyknutá na šampóny proti lupinám - len tak, preventívne, a trochu som sa obávala, či si ním neprivodím vysušenie pokožky hlavy. Obavy však vôbec neboli na mieste. Šampón, ktorý sľuboval "vymytie" soli aj piesku z vlasov po šantení v mori, svoje sľuby dodržal. Každý deň som sa tešila na sprchovanie po pobyte pri mori. Aj tento produkt na môj vkus síce málo pení, ale o to viac som si užila väčšie množstvo vo vlasoch. A ako nádherne vonia! Vlasy naozaj pekne vyčistil, zostali jemné, voňavé, ľahko rozčesateľné a ten LESK! Už sa nám minul a ja plánujem urobiť si z neho zásoby, i keď už soľ ani piesok vo vlasoch nemám...Určite však bude patriť medzi naše stálice!

    Tuhá tyčinka ba opaľovanie Babylove 50 - tiež number one!!! Jednoznačne! jednoduchá aplikácia výsuvným systémom v tyčinke. Obľúbili sme si ho všetci. Vôbec si ním "nezamastíte" ruky, aplikujete ho priamo z tyčinky na tvár. Je bez vône, čo ale vôbec nevadí. Jedinou nevýhodou je jeho veľkosť, či skôr "malosť". Jednoducho nestačí! Veľkou výhodou je, že vôbec neštípe, ak sa náhodou dostane do očí. Toto určite ocenia mamičky malých detí. Je tuhý, mastný tak akurát - veľmi dobrá konzistencia. Pripomína mi balzam na pery, tyčinku na pery, alebo kedysi "jelení loj". Jeho tuhá konzistencia dlho vydrží, nezmyje sa tak ľahko. My sme boli spokojní! Budúce leto bude určite patriť medzi naše srdcovky!

    Sprej na opaľovanie Sun dance 15 - obsahuje karotén, čo je vidieť aj na farbe - je jemne žltkastá, to ale nie je závada. Má jemnú vôňu, no pre nás nízky faktor. Aj napriek tomu sme ho používali denne, len tak - ako doplnenie ochrany k vyššiemu faktoru. Spočiatku som si podľa obalu myslela, že ide o prípravok na udržanie pekného opálenia 🙂. Tento výrobok je pre nás taká "novinka", keďže produkty s takýmto nízkym faktorom nepoužívame. Výhodou je dobrá aplikácia.

    Transparentný sprej na opaľovanie Sun dance sport 30 - výborný "opaľovák". Tento moje dcéry používali najčastejšie - aj kvôli jednoduchej aplikácii, aj kvôli jeho transparentnosti - vôbec ho nebolo vidieť na pokožke tak, ako napríklad mlieko. Príjemná vôňa, ľahká vstrebateľnosť, častejšie ho však treba aplikovať. Detskú poistku ocenia všetky mamičky. Pri aplikácii na ruky a nohy príjemne chladil, na rozhorúčený chrbát a kríže to už tak príjemné nebolo 🙂.  Štípe v očiach, no a keď sa spojí so slanou morskou vodou, je to malé "čili" 🙂.

    Balzam Alverde kids 50 - mini balenie s jemnou vôňou, ľahko aplikovateľný. Zmestí sa do kabelky na bežné prekrémovanie pri krátkom pobyte na slniečku. My sme ho väčšinou používali na tvár, keďže ide naozaj o malé balenie. Občas ho dcéry použili aj na dekolt. Chválili, že nezaťažuje pleť, namáhanú akné.

    Opaľovací krém Sun dance kids 50 - faktor výborný, ale keďže išlo o krém a nie mlieko, ja som ho používala minimálne. Zato dcéram vyhovoval, každý deň ho brávali so sebou na pláž a používali ho po každom zaplávaní si, keďže mali pocit, že ho morská voda rýchlo "vymyla". Jemne vonia, ale štípe v očiach. Ťažšie sa rozotieral a zanechával taký mierny "film" na pleti.

    Chcem sa poďakovať za to, že moja rodina mala možnosť testovať produkty tak nevyhnutné v lete. Pomohlo nám to k zisteniu, kto má čo rád a komu čo viac vyhovuje.

    Našimi TOP produktami bude jednoznačne šampón na vlasy Balea After sun, sprchový gél Balea After sun a tuhá tyčinka na opaľovanie Babylove.

    #test_dm39 #recenzia https://www.modrykonik.sk/recenzie/balik-produktov-nielen-na-opalovanie-od-dm-drogerie-markt/