jumama
29. aug 2021
696 

V čom priniesť dobrôtky na oslavu? Vyberáme praktické krabice a prenosné dózy na koláče

Pri téme osláv a koláčikov z posledných dvoch článkov (detská narodeninová oslava, etažéry na koláče a drevené lopáre na obložené misy) ešte zostem. V tomto článku myslím na tých, čo potrebujú koláčiky alebo obložené chlebíky bezpečne uskladniť a odniesť. Napríklad na oslavu ku starým rodičom, na oslavu do práce, alebo na piknik.

Vybrala som pre vás praktické chladiace prenosné dózy na torty a poschodové plastové dózy s rúčkami.

Tescoma Chladiaci podnos s vysokým poklopom Delícia

Podnos má priemer 34 cm, výška veka je 18 cm. Je teda hodný aj pre vyššie torty. Do podnosu možno na spodnej strane zacvaknúť chladiacu vložku, ktorú ste dopredu vychladili v mrazničke. Torta má tak šancu pri prevoze vydržať neroztopená a neroztečená dlhší čas.

Tescoma Chladiaci podnos s vysokým poklopom Delícia

Tescoma Chladiaci podnos s poklopom je vynikajúci pre prenášanie a podávanie tort, dezertov, jednohubiek, chlebíčkov i ovocia v horúcom lete. Vďaka chladiacej vložke zostávajú pokrmy dlhšie svieže, poklop ich ochráni od dotieravého hmyzu. Vyrobené z prvotriedneho odolného plastu, podnos a poklop sú vhodné do umývačky riadu, chladiacu vložku v umývačke neumývajte. 3 roky záruka.

Tescoma Chladiaci podnos s nízkym poklopom Delícia

Rovnaký princíp ako dóza na tortu vyššie, len veko je nižšie - 12 cm, priemer je rovnaký 34 cm. Využijete pre nižšie torty alebo na koláčiky, chlebíčky.

Tescoma Chladiaci podnos s nízkym poklopom Delícia

Tescoma DELÍCIA chladiaci podnos s nízkym poklopom. Vynikajúci pre prenášanie a podávanie tort, dezertov, jednohubiek, chlebíčkov, ovocie a pod. Vďaka chladiacemu dielu zostávajú pokrmy dlhšie svieže. Vyrobené z prvotriedneho odolného plastu, podnos a poklop sú vhodné do umývačky riadu, chladiaci diel v umývačke neumývajte. 3 roky záruka.

Prenosný box na tortu 36,5 cm, žltá

Pri tomto boxe sa mi zapáčilo, ako sa pohrali s jeho využitím priamo na servírovanie torty. Ak snímete veko a položíte ho pod spodnú časť, vznikne pekný stojan na tortu.

Prenosný box na tortu 36,5 cm, bordó

Praktický box, ktorý je perfektný nielen pre prenášanie tort, ale aj rôznych koláčov, zákuskov, chlebíčkov a iných pochutín.

Orion Prenosný box na potraviny 3 poschodia

Perfektný box s 3 poschodiami. Chlebíky, slané koláčiky, sladké koláčiky...? Všetko môžete bezpečne priniesť na piknik! Alebo využijete menej poschodí, ak chcete preniesť menej jedla.

Orion Prenosný box na potraviny 3 poschodia

Piknikový box využijete na prepravu potravín pri výletoch, k vode, ale aj na prenášanie chlebíčkov, jednohubiek či sladkostí pri prípravách na oslavu alebo návštevu. Súčasťou každej zostavy je 1 mriežka s úchytmi pre ľahké vyberanie obsahu boxu. Veko je opatrené dvoma úchytmi pre pohodlné prenášanie, boxy sú spojené pevnými klipmi.

Banquet Párty box s držadlami Culinaria 42 x 29 x 25 cm, malinová

3 poschodia sa na seba naklikávajú, tento raz je obsah zahalený rúškom tajomstva, boxy nie sú priesvitné, iba veko. K dispozícii sú malinová a sivá farba. Boxy nemusíte využiť len na hotové jedlo, viem si predstaviť že v nich prinesiete všetko potrebné na opekačku. V jednom poschodí špekačky, či klobásky, možno aj napácované mäsko v alobale, v ďalšom zemiaky, zeleniny, kečup, horčica, v poslednom pečivko, chlebík, príbory, servítky...

Banquet Párty box s držadlami Culinaria 42 x 29 x 25 cm, malinová

Párty box s držadlami je praktickým a atraktívnym pomocníkom na prenášanie a k úschove jedla. Po odklopení poklopu môžete občerstvenie servírovať. Kryt slúži nielen k bezpečnému prenášaniu, ale aj na uchovanie, k ochrane pred hmyzom v letných dňoch. Party box obsahuje 3 úložné poschodia, držadlá a transparentné veko. Dostupné sú aj iné farby.

Prenosný box na potraviny 2 poschodia

Súčasťou tohoto 2- poschodového boxu na potraviny je mriežka s uškami, pomocou ktorej ľahko vytiahnete obsah. Záleží len na vás, či box využijete len na prenos. Položíte chlebíčky, koláče, či zákusky priamo v boxe aj na stôl, alebo ich preložíte na slávnostnejšie podnosy? Myslím, že záhradná oslava, či piknik znesú aj plastové boxy 🙂 Vyložte ich slávnostným tortovým papierom...

Prenosný box na potraviny 2 poschodia

Piknikový box - 2poschodový, 40x30x18 cm. Piknikový box využijete na prepravu potravín pri výletoch, pri vode, ale tiež na prenášanie chlebíčkov, jednohubiek či sladkostí pri prípravách na oslavu alebo návštevu.

Banquet Prenosný box s držadlami Culinaria, 41 x 29 cm

Nepriesvitné boxy dostupné vo viacerých farbách - staroružová, šalviovo zelená, bledohnedá.

Banquet Prenosný box s držadlami Culinaria, 41 x 29 cm

Prenosný box s úchytmi Culinaria je praktickým a atraktívnym pomocníkom pri prenášaní a úschove jedla. Box má 2 úložné poschodia, je opatrený držadlami a transparentným vekom.

Vypekáte veľa na Veľkú noc, či Vianoce? Poschodové dózy prídu vhod na uskladnenie veľkonočných či vianočných zásob pagáčikov a čajového pečiva.

Ak máte skúsenosti s týmito boxami, pridajte recenzie do Centra recenzií.

Poznámka:
Uvedené ceny produktov boli platné v čase publikovania článku. Časom sa môžu líšiť.

Začni písať komentár...

Odošli