kaja153
3. jún 2021
104 

Testovali sme Nestlé NaturNes Bio

Na úvod vysvetlím prečo sme sa zapojili do testovania. Markus (11 mesiacov) bol od 4 mesiacov prikrmovaný domácimi kašičkami, ovocným alebo zeleninovým pyré. Od 7. mesiaca mi začal odmietať moje jedlo, a tak sme prešli na kupované obedy. Tie mi zjedol, no mne sa vôbec nepáčila chuť, vôňa a hlavne zloženie. Keď som videla, že Koník testuje Nestlé NaturNes Bio, neváhala som a hneď som môjho papáča zapojila.

                                        Začnem zeleninovými obedmi 

Už po otvorení som cítila vôňu jedla a nie vôňu konzervy, paštéty (takú vôňu totiž majú ostatné, nemenované značky, ktoré sme skúšali predtým). Markusovi veľmi chutili, mne krásne voňali a veľmi sa mi páči zloženie. Jediná, ktorá nemala úspech boli špagety.

Škoda, že nemôžete cítiť tú vôňu. 

                                     Pokračujeme ovocnými kapsičkami

Začnem nevýhodou a tá je: malé balenie. Kapsičky sme teda využívali pri prechádzkach alebo cestovaní v aute. Chcela som ich dávať ako desiatu, ale nato boli žiaľ malé.
Chuťovo, vôňou aj zložením boli všetky TOP! Neviem si vybrať jednu najlepšiu a ani jednu najhoršiu. Všetky by som umiestnila na prvé miesto. Kombinácia, ktorú chcem vyzdvihnúť, je mrkva, tekvica, banán. Prečo? Pretože ja osobne by som po nej nesiahla. Vďaka testovaniu viem, že by som spravila chybu a veruže bola výborná. Tieto som testovala s drobcom aj ja (rozumej, vycucla som poslednú kvapku) a naozaj to chutilo ako ovocie. Nie ako cukor a voda.

                                                              Kašičky

Chuť výborná, krásne voňali. 

Kaše sú nemliečne, takže sa zarábajú do mlieka, ktoré drobček bežne pije. Ja som ich skúsila aj s vodou a boli super aj tak. Chuť nebola vôbec umelá, vôňa pekná, príjemná, prirodzená.
U nás veľmi veľká nevýhoda bola tá, že drobca z nich zapieklo. To je však veľmi individuálne.

Kaše som teda dojedla ja, zarábané s vodou, na raňajky. A veruže ja som si pochutila. 

Drobcovi chutili tiež, veľmi, toto boli asi jediné kaše, z ktorých nenechal v miske nič, a papal pekne sám, bez prehovárania. Avšak na bruško mu nesadli. 

                                                    Mami haaaaaam

                                                          NutriPuffs

Ah bože, toto sme nemali ochutnať!

Chuť výborná, veľká výhoda je balenie, ktoré sa môže hodiť kamkoľvek a chrumky sa nepodrvia.

Drobcovi chutili oboje rovnako, avšak hviezdičky majú malí rozmer, a tak ich drobec nevie dobre uchytiť. Mrkvové majú zase veľkosť takú "medzi". Veľké na jedno sústo do pusy, malé na prehryznutie na dvakrát. 

Vyriešili sme to tak, že s hviezdičkami som ho kŕmila ja, mrkvové si napchal do pusy a počkal, kým sa trošku rozpustia, a potom ich spapal. Myslím si ale, že toto nebude problém u iných detí. Markus aj napriek tomu, že má 11 mesiacov má problém papať kúsky. 

                                                                  Záver

Kaše aj napriek tomu, že chutili a voňali výborne, nekúpim, keďže drobec ich netoleroval. Vám ich však odporúčam.

NutriPuffs jednoznačne ÁNO! Chuť super, super obal. A ja verím, že Markus sa každým dňom naučí papať kúsky sám. Pracujeme na tom každý deň.

Ovocné kapsičky na výlet áno, iné ani nekúpim. Na každodenné jedenie ako desiata nie. Dôvod je malé balenie a taktiež to, že domáce ovocné pyré mi spapá, tak mu robievam to.

Obedy u nás zostávajú stálica, až kým nebude sám papať to, čo my doma. Nebudem už ďalej skúšať a hľadať iné značky. 

#test_nestle_naturnesbio #recenzia  #nestle_naturnesbio_skusenosti11

Začni písať komentár...

Odošli