haha teraz som sa dobre zasmiala 🙂 chcela som kúpit synovi topánky tu v bazáre 🙂 slušne som napísala správu a vypýtala si od dotyčného čú a jeho adresu kedže peniaze zasielam s pošty musím ju tam uviest 🙂 pán mi odpísal a dodal len čú 🙂 znova som si výpýtala adresu no prišla odpoved - asi ste sa pomylili, pretoze adresu ste mi mali poslat vy aby som vedel kam poslat balik. Zial doposial som neobdrzal peniaze a tak su topanky rezervovane pre ineho zaujemcu noo ok tak som vysvetlila pánovi načo tú adresu potrebujem 🙂 a odpovedd ? vyjadrenie:
    1) neposielam rad veci obycajnou postou, pretoze nie je ziadny doklad o poslani zasielky...ked sa strati tak kto nesie vinu?
    2) topanky predavam uz 1/2 roka a az teraz pri zlacneni na 3 Eur z povodnych 20 Eur je o ne zaujem.
    3) este som sa nestretol s potrebou zaslania adresy (cez postu?) pri platbe cez Internet banking, od februara kazda platba v SR je vybavena do jedneho dna, prepacte ale je vela spekulantov co nemaju peniaze a zbytocne natahuju cas, stava sa to casto a potom vazny zaujemca co chce zaplatit okamzite si najde iny inzerat a spekulant sa neozve.
    4) nikdy nedavam svoju adresu predom (ochrana sukromia)
    5) to hodnotenie je od vas zakerne, podle a nemiestne...v pripade, ze ho neprehodnotite som nuteny na vas upozornit vedenie MODREHO KONIKA . takže odteraz ked budem chcet niečo kúpit nedám ani ja adresu kam mi tovar majú zaslat ved ked je to ochrana súkromia nech to pošlú na lampáren 🙂 zaujímavé je že pán akože topánky predal a dnes zvýšil cenu o 2eurá 🙂 pozdravujem takých ludí čo nevedia klamat a môžu ma nahlísit aj desiatim adminom zato že som mu do kolonky napísala Neodporúčam !!!!! 🙂