katarinka26
30. mar 2015

Čo je 360 pure? Je to prísľub pre zákazníkov Jamieson.

Každý jeden Jamieson produkt prechádza 360 kontrolnými testami kvality? Výrobný protokol 360 Pure - 360 patentovaných výrobných postupov a testov kvality na každom stupni výroby vedie k bezpečnosti, účinnosti a absolútnej čistote produktov. Purity is priceless = Čistota je na nezaplatenie.

Už od roku 1922, si spoločnosť Jamieson Laboratories získava uznanie za inováciu a kvalitu vyrábaných prírodných vitamínov a výživových doplnkov. Vďaka použitiu vysokokvalitných technológií a kontrolných testov kvality, v súlade s programom 360 Pure poskytuje spoločnosť Jamieson najbezpečnejšiu, najčistejšiu a najefektívnejšiu výrobu prírodných výživových doplnkov. Na podporu vitality a optimálneho zdravia každého člena rodiny.
Iba spoločnosť Jamieson ponúka program 360 Pure – 360 patentovaných výrobných postupov a kontrolných testov kvality, ktoré zabezpečujú maximálnu aktivitu a biologickú dostupnosť účinných látok.
Iba produkty, ktoré sa vyrábajú podľa programu 360 Pure sú hodné mena Jamieson.

Program 360 Pure pracuje s najčistejšími surovinami

Vysoká účinnosť a garantovaná čistota každého produktu firmy Jamieson zabezpečuje prepracovaný systém výberu tých najkvalitnejších surovín zo svetovo najčistejších zdrojov. Prvotriedne overené prírodné suroviny sa postarali o vysokú účinnosť jedinečných výživových doplnkov – vitamín Exxtra-C, jediného prírodného vitamínu C, vyrábaného z cukrovej repy pestovanej v severnej Európe, alebo Pupalkového oleja (Evening Primrose) pripravovaného zo semien tejto rastliny pestovanej v Alberte.

Program 360 Pure zaručuje absolútnu klinickú čistotu

Suroviny používané spoločnosťou Jamieson pri výrobe vitamínov a výživových doplnkov sa testujú, sledujú, kontrolujú a monitorujú pod najprísnejším dohľadom. Pred každou certifikáciou podliehajú analýze ťažkých kovov, pesticídov, rozpúšťadiel a mikrobiologických kontaminovaných látok. Pri uskladnení sa každá zložka používaná na výrobu produktov zadeľuje podľa dátumu a šarže. Všetky používané suroviny od vstupu do výrobných priestorov spoločnosti Jamieson až po distribúciu hotových produktov sprevádza potrebná dokumentácia.

360 Pure znamená dôsledný a aktívny účinok

Súčasťou systému priemyselnej kontroly kvality v spoločnosti Jamieson je analýza všetkých zložiek, ktorá dohliada na ich kvalitu, čistotu a výživovú biologickú dostupnosť. Ochrana maximálnej účinnosti produktov je založená na procesoch, ako je používanie bezalkoholových a neriedených extrakcií a lisovanie tabliet za sucha. Tieto postupy sa používajú na uchovanie pôvodných koncentrácií účinných látok a na ochranu pred znečistením produktov.

360 Pure sa spolieha na inteligentnú výrobu

Prúdenie vzduchu počas výroby zabraňuje, aby došlo ku krížovej kontaminácii. Technologické zariadenie - ako váhy, mixéry, stroje na výrobu tabliet, lakovacie a analytické prístroje – podliehajú prísnemu čisteniu. Pravidelné kalibračné a diagnostické testy zabezpečujú presnosť výrobných zariadení spoločnosti Jamieson. Voda používaná pri výrobe pochádza z čistých zdrojov. Malé a starostlivo vyrábané výrobné šarže zabezpečujú, že zákazník si môže kúpiť najčerstvejšie produkty každý deň v týždni.

V čase, keď trh zaplavujú nutrične upravené produkty, program 360 Pure spoločnosti Jamieson bdie nad zachovaním maximálnej aktivity východiskových surovín. Je symbolom bezpečnosti, vysokej kvality a klinickej čistoty. Vysoká účinnosť každého produktu, garantovaná čistota a výroby v malých výrobných šaržách pre maximálnu čerstvosť, vybudovali dôveru zákazníkov k značke Jamieson.

#jamieson #360_pure #vyroba

Konečne nieco co za nieco stojí 🙂

30. mar 2015