katarinka26
5. sep 2016
552 

Testovali sme Dm-káčov

 Aj naša rodina testovala DM výrobky, bolo ich teda hneď niekoľko. Dostali sme starostlivo zabalený balíček a poviem vám , po rozbalení som už nedokázala dať veci do pôvodného stavu  - ten kto balil, bol kúzelník.

Testovali sme Špaldovú Bio múku, Ryžové Bio vločky , skvelé špaldové maslové keksíky, dezifenčnú aviváž, sprej na škvrny, ústnu vodu, Balea detský sprcháč, Balea penu do kúpeľa, Balea sprcháč pre dospelákov, Balea krém na ruky anti age, Deodorant Balea , Balea telový holiaci strojček, a Balea „zázračný“ tonizujúci krémik na tvár.

Jediné negatívum testovania bolo to, že považujem týždeň málo na testovanie toľkých vecí , u niektorých sa dali účinky otestovať hneď ,u niektorých treba počkať minimálne mesiac si myslím .

Špaldová múka

Na obale je uvedené , že je vhodná najmä na pizze a chleba, ja som z nej teda piekla najprv pizzu,  a podarila sa a bola chutná. Odvážila som sa upiecť z nej aj tortový korpus (chýba fotodokumentácia, akosi sa po nej zaprášilo  ) a taktiež hodnotím na jednotku. Cesto nevykazovala nijaké odlišnosti od bežnej hladkej múky .

Ryžové Bio vločky

Už niekoľko týždňov mením svoj jedálniček na zdravší. Najväčší problém boli vždy raňajky, zvyčajne mám málo času na ich prípravu (pre seba). Vločky som zobrala so sebou do práce, vyskúšala som ich zaliať aj len s čistou vrelou vodou, ale aj s mliekom a pridala ovocie. Obe alternatívy hodnotím veľmi pozitívne, raňajky boli ľahké, ale zasýtili.

Špaldové maslové keksíky Babylove

Tieto som testovala s deťmi a aj s našim psom, keďže ten dorazí okamžite keď sa niečo chrúme, napriek tomu , že je dosť hluchý , chrupot počuje vždy. Keksíky chutia jemne po špaldovej múke a masle, majú ľahučkú chuť, Miškovi veľmi chutili a aj nášmu psovi . Katuš zjedla tiež , ale jej tam chýbalo niečo „čokoládové  „ . Ako bonus – pre malé deti majú zaujímavý tvar zvieratiek.

Dezinfekčná aviváž Denk mit

Neviem síce preukázať zničenie baktérii po praní s touto avivážou, ale hodnotím ju veľmi pozitívne. Použila som ju pri praní mužových tenisiek, a neskôr aj praní deky pre nášho psa. Veci voňali jemne – ja som to nazvala vôňa čistoty .

Sprej na fľaky Denk mit

Sprej ma pri mojich úvodných testoch dosť sklamal, nefungoval na škvrny typu rajčinová omáčka a neidetifikovateľné škvrny na tričku môjho muža (asi hrdza). Tu nezabrali vôbec, našťastie to záchranilo DM tuhé žlčové mydlo. Poslednú šancu som mu dala pri praní synovho ruksaku, ktorý doniesol z tábora od koní. Zopárkrát som nastriekala spodok ruksaku a hodila ho do práčky na 30 C , a čuduj sa svete , ruksak vyšiel z nej ako nový . Výsledok testovania – budem hľadať ďalšie cesty kde ho uplatniť, nie je na zahodenie

Balea detský sprcháč

Veľmi dlho používame penu do kúpeľa Balea, ale sprcháč až teraz. Vôňa je unisex, obal tiež. Moje deti sú atopici a žiaden problém sa nevyskytol. Myslím, že sa k nemu budeme vracať , je to dobrý výrobok.

Ústna voda DontoDent

Ústna voda ma milo prekvapila. V ústach neštípe, príjemnú chuť má, zobrala som si ju do práce, ak budem mať na obed niečo aromatické , bude to skvelá voľba. Páči sa mi poistný bezpečnostný uzáver, ktorý zároveň slúži ako odmerka.

Balea sprcháč pre MŇA

Nedá mi inak , len napísať , že je úžasný, skvelý , neskutočný ... tých pár minút čo mám na seba v sprche mi naozaj rozjasní, guličky sú olejové a rozpustia sa pri umývaní, čiže nemusíte mať obavy z toho, že ublížite nejakému morskému živočíchovi s  mikrogranulami.  Za mňa obrovský palec , tento sprcháč je paráda.

Balea pena do kúpeľa

Ako mamička 2 detí nemám veľa príležitostí sa vyrochniť vo vaní aj s penou do kúpeľa, len kvôli testovaniu sa mi to podarilo raz . A priznám sa otestovala som ju aj na mojich deťoch, lebo na chate nám došla pena  . Vonia krásne, nevysúša kožu, je balzam na dušu aj telo , poležať si vo vani s takýmito vôňami. Palec hore je skvelá.

Balea krém na ruky Anti-Age

Krém sa veľmi rýchlo vstrebe a ruky po ňom nie sú mastné. Je určený pre zrelú pokožku, a má pomáhať redukovať pigmentové fľaky, tie nemám, ale som presvedčená , že na otestovanie tejto vlastnosti, treba viacej času ako len týždeň. Jediné negatívum je pre mňa jeho vôňa, nevonia mi .

Balea rozjasňujúci a tónovací krém na tvár pre perfektnú pleť s jemným efektom make-up (OF 10)

Kde začať ... no od prvého nanesenia na tvár som sa zamilovala do neho. Úžasne vonia, a pleť naozaj rozjasní. Najprv ma farbu a konzisteciu krému (biela), po jemnom nanášaním na tvári sa mení na jemný make up (bledučký odtieň hnedej). Prvé cca 3 dni som mala po  nanesení pocit ľahkej masnoty, ktorý cca do pol hoďky prestal. Ale tento pocit už nemám. Nebola som ešte pozrieť v DM koľko stojí, ale v podstate mi je to asi jedno, lebo mojej zmiešanej – citlivej pleti robí naozaj skvelo, plus naozaj mi pleť rozjasnil. Desať palcov hore z desiatich 

Balea telový holiaci strojček pre mužov

No nejako to môjmu mužovi nevyšlo v testovací týždeň holiť telo, tak som sa do toho pustila ja.

Som zástancom toho , že mi stačia aj obyčajné holiace jednorázovky, zvyčajne totiž používam depilátor, ale v lete keď treba rýchlo ísť, tak holím „klasicky“. Po použití tohto si to už nemyslím, nohy boli hladké aj po 2 dňoch (čo pri obyčkových už na druhý deň bol náznak pichania , min na dotyk). Mydlo na strojčeku je naozaj mydlo a nie len plast. Neskutočne dobre a ľahko sa s ním holili všetky partie ... aj tie horšie dostupné a viditeľné. A ani po celotelovke žiletka nebola otupená. Myslím, že pôjdem pohľadať ženskú verziu Balea  a ak nenájdem, budem kupovať tento .

Deodorant Balea – ženský

Šum mora je jeho názov a až po nastriehaní som si uvedomila , že je z neho cítiť mätu. Počas druhého tehu som mala silnú nauzeu a odvtedy nemôže cítiť mätový čaj. Čo hodnotím pozitívne, lebo zložky deodoranta bude asi na prírodnej báze, použila som ho aj napriek svojej averzii voči mäte viacej krát. A musim povedať , že je účinný, podpazušie mi aj poobede príjemne voňalo.

V našej rodine máme veľmi radi DM produkty, či už v kuchyni, pri praní, upratovaní, osobnej hygiene a po tomto teste sme si rozšírili opäť rady DM obľúbencov. Drvivú väčšinu testovaných výrobkov vrelo odporúčam. A ďakujem DM Drogerie Markt a Koníku , že som mohla testovať .

#test_dm4

Katka 

dakujem za názory a odporúčania určite skúsim sprcháč a aj dezodorant 🙂 skvelé.......inak na žlčové mydlo z dmky nedám dopustiť 🙂

5. sep 2016

@miselka46 velmi dobre urobis 🙂

5. sep 2016

Začni písať komentár...

Odošli