Máte v pláne schudnúť skúste to pomocou Jamieson - Slimdown CLA. Každá kapsula obsahuje CLA - Konjugovaná kyselina linolová 950 mg.
    Čo je konjugovaná kyselina linolová CLA:
    CLA - konjugovaná kyselina linolová
    CLA je pomerne novým suplementom známym ako prípravok na podporu odbúravania podkožného tuku. Jej význam je však ďaleko komplexnejší pre zdraví organizmus a tak sa okrem účinkov na telesnú hmotnosť vedci domnievajú , že pôsobí na celkovú regeneráciu , rast svalovej hmoty, ale aj ako prevencia proti rakovine.
    Nízky podiel v strave
    Konjugovaná kyselina linolová (CLA) je zdravým tukom, patrí medzi omega 6 mastné kyseliny, konkrétne je derivátom kyseliny linolovej. Prirodzene sa vyskytuje v hovädzom mäse a mliečnych výrobkoch.Nanešťastie je podiel v týchto potravinách znížený nesprávnymi postupmi pri krmení zvierat, a tak a to viac ako o 60 %, kedy je nahradené prirodzené krmenie v podobe pastvy trávy na rôzne krmné zmesi. Práve produkty z chovov využívajú voľný pohyb svojich stád po zelených pastvinách sú na CLA najbohatšie. Vedci sa dokonca domnievajú, že tento úbytok konjugovanej kyseliny linolovej v prirodzenej strave by mohol mať vplyv na zvýšený výskyt civilizačných chorôb ako je rakovina, kardiovaskulárne ochorenia a obezita.
    Pomáha odbúrať tuk
    CLA sa však prezentuje predovšetkým ako doplnok stravy pre lepšie odbúranie tukov. Pochopiteľne je ideálny pred nasadením suplementu vykonávať pravidelnú pohybovú aktivitu, prijímať vyvážené množstvo energie, ktorá by pri redukcii hmotnosti mala byť v miernom deficite , čiže viac energie vydávať než prijímať. Ak je toto splnené, doplnky stravy môžu o trochu urýchliť tento proces a zároveň pomôžu udržať na tele požadovanú svalovú hmotu, čo je záasadná podmienka pre úspech. Veľmi zaujímavým predpokladaným účinkom sa javí tzv. nočné spalovanie tukov. CLA by mala zabrániť novému naberaniu tukov, blokovať ich ukladaniu potlačením aktivity enzýmu
    lipoprotein-lipázy a zároveň zrýchliť metabolizmus. Tým, že podporuje budovanie stavby svalovej hmoty bez tukov, zvyšuje sa tým i bazálny metabolizmus a tým i väčší výdaj energie. Niektorí odborníci dokonca hovoria o lepšom spaľovaniu tukov z brucha. CLA teda môže pomôcť zabrániť tzv. JO-JO efektu.
    #jamieson #cla #chudnutie