katarinka289
18. apr 2019
342 

Môj voňavý týždeň s Balea

Keď som zistila, že sa chystá testovačka kozmetiky, ako akčná žena a mama som sa musela zapojiť. Kozmetiku milujem a hlavne teraz, krátko pred 40-tkou sa musím o seba starať stále viac. Baleu ako značku som si obľúbila už pred rokmi, keď som ako 22-ročná žila v Nemecku. Preto ma teraz veľmi potešilo, keď ma do testovania vybrali.

Prvý test prebehol hneď, ako som balíček obdržala. Všetko som musela ovoňať a bola som milo prekvapená. Celá rada má sviežu vôňu citrusu, alebo kokosu. 

ČISTIACA PENA

Čistiaca pena s obsahom aloe vera bola prvým výrobkom, ktorý som testovala. Každý večer trávim dosť veľa času tým, že sa treba zbaviť make upu. S penou je to hračka, preto už mám doma jednu z tejto značky, ale ružovú. Musím povedať, že nevidím rozdiel s touto modrou. Dobre vyčistí, pekne vonia, no pocit suchej pokožky som mala stále napriek tomu, že obsahuje aloe vera a má hydratovať. No ja mám celkovo dosť suchú pokožku. Inak je pena fajn. Je jemná, pekne vonia a dobre čistí.

EXTRAKT Z RIAS

Z tohoto extraktu z rias, s vitaminom E proti starnutiu a olivovým olejom bohatým na nenasýtené mastné kyseliny som bola v miernom šoku. Ešte po žiadnom kréme som nemala tak hladkú, jemnú pokožku. V jednej mini jednorazovej slzičke sa ukrýva niečo, čo budem určite ďalej používať. Stačí na celú tvár, ktorá je po nanesení úžasne jemná a zjednotená... Ako od bábätka. A taaaa vôňa  No vytkla by som to, že na krk a dekolt vyšlo len tak tak. 

OLEJOVÝ PEELING

Tento peeling s extraktom bieleho čaju, soli z mŕtveho mora a s olejom odporúčam. Drobné kryšátáliky soli jemne masírujú a olej hydratuje tak, že sa po sprche ani natrieť netreba. Na pokožke zostal mastný filter. Palec hore. A pri tej vôni sa mi ani zo sprchy nechcelo. Len manžel sa sťažuje, že je v sprche všetko mastné 🙂 

ŠAMPÓN A BALZÁM NA VLASY

Napriek tomu, že značku balea mám rada, tak vlasovú kozmetiku som skúšala prvý raz. Ani neviem prečo. No to sa teraz zmení, lebo tento šampón a balzám na vlasy s vodou z kokosového orecha, nie len že krásne vonia ako kokosová zmrzlina, ale naozaj hydratuje, čo je jeho úlohou. Vlasy sú jemné, lesklé a voňavé. Šampón dobre pení a po balzame sa vlasy veľmi ľahko rozčesávajú, čo ocení aj moja dlhovlasá 7-ročná dcéra... Neobsahujú silikon.

SPEVŇUJÚCE TELOVÉ MLIEKO

Kedže sa chcem citiť stále fit, tak pravidelne cvičím kruhový tréning a jumping. Po tréningu sprcha a samozrejme natrieť. Tento týždeň som vďaka testovačke na MK vyskúšala aj toto BodyFit vyhladzovacie tonikum s intenzívnou osviežujúcou vôňou, ľahko sa vstrebáva, pokožku nezanechá mastnú, ale jemnú a hladkú. Po 7 dňoch má byť viditeľne vypnutejšia, získa elasticitu a pružnosť vďaka triple action formule, wakame a kofeinu. Je pravda, že pokožka je po týždni elastickejšia a pevnejšia. Ale aj bez toho výsledku som spokojná. Pokožka je hydratovaná  a pri tej vôni sa dobre zaspáva 🙂

SPRCHOVÝ GÉL

Keď boli deti u babky, mala som chvíľku pre seba. Urobila som si privatne wellness vo vani... Ako inak s Baleou. Sprchový gel so soľou z mŕtveho mora ma príjemnú sviežu vôňu. Pripomína mi skôr mužskú, ale to je vec vkusu. Inak je gél super. S neutrálnym pH je vhodný pre všetky typy. Pokožka nie je vysušená ani podráždená. Gélová konzistencia mi tiež vyhovuje. Je hustejší, takže nepreteká medzi prsty.

BAHENNÁ PLEŤOVÁ MASKA

Rozmaznávanie pokračovalo s bahennou maskou s minerálmi z mŕtveho mora. Po nanesení jemne štipkala, ale to je bežné, keď začína pôsobiť. U kozmetičky je to tak vždy. Po zaschnutí sa pekne stiahla a po umytí som pod prstami cítila, ako pokožka zjemnela. Aj na pohľad je svieža a čistá. Pri zmývaní pôsobí ako jemný peeling, ktorý odstraňuje zrohovatelé čiastočky pokožky. Táto maska mi padla vhod, keďže som v poslednom čase nemala na kozmetičku čas. Dnes sa cítim, ako by som sa od nej vrátila. Určite odporúčam.

OČNÉ VANKÚŠIKY 

Tento produkt bol čerešnickou na torte... 40-tka na krku, no postavím sa jej čelom a tieto vankúšiky s chladivým a osviežujúcim pocitom mi v tom pomôžu. Obsahujú kyselinu hyalurónovú, papayu a olej z kokosového oleja. Po aplikácii som pocitovala príjemné chladenie. Po kúre boli očné vankúšiky svieže ako po 12-hodinovom spánku, napriek tomu, že som mala za sebou dlhú piatkovú "Sit down ladies comedy show" noc s kamoškami. Pripisujem si na nákupný zoznam.

BALZÁM NA PERY

Jedným z testovaných produktov bol aj tento úžasný balzám na pery s extraktom z medu Manuka a s obsahom kokosového masla. Má jemnú vôňu a čo je pre mňa najdôležitejšie, že nie je lepkavý. Mala som ho pri sebe každý deň aj v práci. Ako učiteľka v skôlke trávim každé doobedie s deťmi vonku. Aj keď fúka, už to nie je pre moje pery problém. Pery sú vďaka balzamu chránené a vyživené.

Ešte raz ďakujem za možnosť spoznať tieto výrobky, z ktorých niektoré by som si asi sama nekúpila. Našla som si medzi nimi favoritov, ktorí ma príjemne prekvapili a budem ďalej používať. Dôkazom je aj to, že pri najbližšej príležitosti som si už dokúpila nové zásoby. Odporúčam vyskúšať. Nebudete sklamaní...

#test_dm21 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli