katcha001
    31. mar 2016    Čítané 27x

    Dr.Egrt

    Skúsenosti a spolupraca s Dr. Egrt

    AK VAS ZAUJMU TIETO PRISPEVKY A POVEDALI STE SI ZE BY STE SI TIEZ VEDELI SPLNIT SVOJE CIELE A SNY TAK SME TU PRE VAS . STACI VYPLNIT KONTAKTNY FORMULAR NA www.zarabajzdomu.sk/kopuncova , www.pracacezinternet.sk/kopuncova
    A RIADIT SA DALSIMI INFORMACIAMI .

    Priamu skúsenosť so zákazníkom som mala v poradenstve s diagnózou: rakovina veny porte, kde pacientka/klientka počas medikamentóznej chemoterapeutickej liečby užívala aj produkt od Dr. Egrta Aloe Vera v kombinácií s produktmi alternatívnej medicíny iných spoločností schválených ministerstvom zdravotníctva a vedeckou radou.Tejto pacientke/klientke sa hodnoty rakovinových markerov v krvi znížili na minimum, cysta, ktorá sa nachádzala vo vnútornom pooperačnom poli medzi chrbticou a venou porte sa stratila. Dnes v tomto časovom úseku je pacientka na ceste k celkovému uzdraveniu z rakoviny, má sa dobre a teší sa uzdravovaciemu procesu liečby za pomoci produktu od Dr. Egrta s Aloe Vera.
    Sterox
    Ďalšiu pozitívnu skúsenosť mám so Steroxom, produktom na sexuálnu výkonnosť u mladého 25 – ročného muža, ktorý dôsledkom stresov a pracovného vyťaženia, prestal mať erekciu a nebol krátkodobo schopný spĺňať sexuálne potreby svojej partnerky. Keď ma po týždni stretol, osobne mi poďakoval, že práve tento produkt potreboval na svoje sexuálne uzdravenie. Moja 47- ročná kolegyňa sa mi posťažovala, že má priateľa o 20 rokov staršieho, ktorý ju má veľmi rád a chcel ju uspokojiť, práve vtedy, keď to potrebuje ona. Jeho a jej predstava o dobrom partnerskom a sexuálnom spolunažívaní im ich predstavy Sterox splnil. Neohrozil zdravie muža s kardiovaskulárnym ochorením, ktorý je pod pravidelnou lekárskou kontrolou a splnil požiadavky jeho partnerky.

    Anna Galvankova-Kysucke nove Mesto- kolísavý tlak
    Na kolísavý tlak som sa liečila asi 5 mesiacov s tým že som užívala tabletky od tlaku. Po 2 baleniach produktu Long Life mi lekárka tablety vysadila. Teraz už tablety od tlaku neužívam vôbec.

    Kluková Alena Partizánske- energia
    Po dlhodoboej únave a vyčerpaní som vyskúšala výrobok na energiu Vitality a bola som veľmi prekvapená z výsledku.Po jednej tablete som získala hneď energiu, ktorá mi vydržala do neskorého večera.

    Dadová Renata-Partzánske-kolená
    Mala som problém s kolenami , ťažko sa mi vstávalo aj zlá ohybnosť.Začala som užívať produkty Dr.Egrt a už po jednom balení Arthronu som cítila úľavu a ľahkosť v ohybnosti.

    Maňáková Anna-Horná Maríková, vysoký tlak
    Na vysoký tlak som sa liečila 2roky, s tým že som užívala tablety od tlaku ráno a večer, tablety na rozriedenie krvi ráno a večer a tablety na zvýšený cholesterol. Po 2 baleniach produktu Long Life mi lekárka všetky hore uvedené tablety vysadila. Cítim sa výborne, dokonca sa cítim vitálnejšia a nabitá energiou. tiež som mala problémy so žalúdkom dlhodobo, vzhľadom na to, že som užívala denne viaceré tablety o ktorých som písala. Po 2 baleniach produktu Probiotika sa cítim výborne, už nemám problémy s pálením záhy, už ma permanentne nebolí žalúdok, ba dokonca môžem jesť stravu, ktorej som sa predtým vyhýbala.

    Fydrich Antonín-Trenčín-chudnutie
    Za 2 meiace som schudol 8 kg a 1,5 z konfekčného čísla.Užíval som koktejl čokoláda a teblety deň a noc.

    Beňo Robo-Bratislava ,vitalita
    Produkt Vitality je dobrá vec. Pri dlhých jazdách autom mi to pomáha viac ako povzbudzujúce nápoje, ktoré som kupoval aby som nezaspal. Okrem toho užívam aj Sterox. Možno mi dlhodobo pomáha práve ten, lebo celý som vitálnejší a moja priateľka sa viac usmieva.

    Konečná Ivana-Kyjov ČeskoVazelína s medem
    Tento produkt jsem dostala ve startovacím balíčku,Jelikož jsem dlouho hledala produkt na manželovi problémy,tak jsem se rozhodla jej vyzkoušet.Žádný produkt před tímto nebyl,který by pomohl. Manžel,jelikož je po CMP upoután na lůžko,potřebuje speciální péči.Je dost náchylný k proleženinám a dekubitům a musí se několikrát denně polohovat.Na pravé straně,kde leží nejvíce,se mu udělali proleženiny velkého rozsahu a byly dost červené a měl v nich zánět.Několik měsíců se my nedařilo najít takový produkt,který by pmohl.Až jsem zkusila tuto vazelínu s medem.Po druhém natření se horkost zmenšila o 70% a zarudnutí začalo taky ustupovat.Když jsem viděla ty výsledky,tak jsem byla ohromena,že jsem ještě ten večer sedla k PC a udělala objednávku,která se skládala z : 2x vazelína s medem,1x vazelína s levandulí ( manželovi na ruce a chodidla,po prvním natření zlepšení o 15%) a také 1x svalovou terapii -aloe vera. Po vymazání krabičky se problémy zmenšily o 90%.Na některých místech vůbec není poznat,že tam jaký problém byl,nejsou ani jizvičky,kůže je tak zdravá,že by nikdo nic nepoznal.Na dalších místech se to velmi dobře a rychle strácí. Manželovi je 74 let,takže je kůže náchylnější. Svalová terapie aloe vera : Přes den my otekla velmi noha,měla jsem velké bolesti a nemohla nani stoupnout.Místo prášků od bolesti jsem okamžitě sáhla po tomto produktu,Natřela si nejvíc bolavá a oteklá místa (kotníky a nárt) a po chvilce jsem cítila nejen velkou úlevu,ale i otok se zmenšil.Tak to zopakuji ještě aspoń jednou,než půjdu spát. Manželovi tímto produktem namažu postižené klouby. Vím,víc než určitě,že budu produkty,které pomáhají na 100% a jsou cenově dostupné kupovat.Jsem ráda,že mám tu možnost být distributorem a pomáhat nejen sobě i manželovi,ale také ostatním lidem. ZDRAVÍ SI NEKOUPÍME,ALE DOBRÉ A KVALITNÍ POTRAVINOVÉ DOPLŃKY A DALŠÍ PROSPĚŠNÉ PRODUKTY ANO. Přemýšlejme,co,v jaké kvalitě a za kolik kupujeme.Není určeno,že to co je drahé,tak musí pomoci.Nevyhazujme peníze. Vlastní dlouholetá zkušenost.

    Brončekova Ivana -Žilina
    To som si pomyslela, keď som sa dozvedela moje krvné výsledky, vždy som mala nedozreté krvinky, nízku zrážanlivosť krvi a málo bielkovín. Teraz je všetko v normále 🙂

    Cibuľa- Prievidza
    Užívam produkty Dr.Egrt na chudnutie 2 mesiace a zatiaľ som schudol 12 kg. Užívam slim shake, tablety fat burner a aloe na detox.

    Evka Nová Baňa Zaregistrovala som sa kvôli výraznej zľave na výrobky aloe, keďže som bola po chorobe a musela som si dať do poriadku telo. Zdravie je pre mňa veľmi dôležité, nakoľko som samoživiteľka rodiny. Zdravím a kvalitnými výrobkami (vazelíny moja srdcovka :o) to začalo… Každý mesiac si naviac zarobím priemerne 200-400 euro a čo je na tom najkrajšie – stúpajúca tendencia. Okrem zdravia a peňazí na lepší život, tu nachádzam rozvoj a vzdelávanie, podporu, cestovanie a hlavne skvelých ľudí. Úspech a pohoda sú nákazlivé ... :o)

    Ján Zvak, úspešný poradca Dr. Egrt Do spoločnosti Dr. Egrt som sa zaregistroval pre systém ktorým funguje. Páčilo sa mi ako môžem predávať tieto skvelé produkty jednoducho z pohodlia domu. Už pred touto firmou som mal skúsenosti z MLM marketingom ale nikdy sa mi to nezdalo tak jednoduché. Na začiatku ma oslovili majitelia p.Kuhn, p.Egrt a Jirko Lébl a ich prístup a serióznosť, to bol asi najdôležitejší moment v tom, že som sa rozhodol pustiť do toho naplno. Okrem produktov, ktoré ma zaujali, ma oslovilo aj to že môžem získať Audi. Tak som sa do toho pustil a splnil som ho hneď na 1 mesiac práce. Ja vždy hovorím ,,Keď som mohol ja, môžete aj vy. Stačí vám cieľ a plán ako ho získať”. Týmto ďakujem všetkým tým, ktorí k tomu prispeli svojou prácou. Taktiež bolo pre mňa dôležité to, že je to spoločnosť ktorá teraz začína. Sme na začiatku a máme v rukách výborný marketing, skvelé produkty ktoré papám denno denne a dodávajú mi energiu a tiež výborné zázemie firmy. Teraz pracujeme na tom, aby do konca roku mali v mojom týme aspoň traja ľudia Audi. Ako hovorím TERAZ ZAČÍNAME....

    Zdenko
    Popri zamestnaní som už dávnejšie hľadal niečo, ako si privyrobiť a potom sa i osamostatniť.
    A keď som dostal vizitku od môjho známeho, hneď som si pozrel webovú stránku, produkty. A na druhý deň som sa hneď zaregistroval. Splnil som si môj prvý veľký sen – odišiel som z práce a venujem sa tomu naplno.
    A po 4mesiacoch aktívnej práce sa mi podarilo splniť auto – Ford Focus. Týmto ďakujem všetkým tým, ktorí k tomu prispeli svojou prácou. Treba si dať hlavne cieľ a plán ako auto získať. Sme úplne na začiatku, máme výborné produkty, marketing a výborné zázemie firmy. Ako hovorím: všetko, čo za niečo stojí, niečo stojí.

    Silvo Som ženatý, mám 2 malé deti – dvojročnú dcéru a polročného syna, manželka študuje dennou formou na vysokej škole. Popri rodičovskej som ešte pracoval ,pretože moja „materská“ nebola až taká vysoká na to, aby sme bez problémov zvládali celú domácnosť a všetky výdaje. Popri tom všetkom som si hľadal nejaké privyrobenie. Chcel som niečo, čo by som mohol robiť z domu, aby som sa mohol starať aj o deti, ale aby som aj slušne zarobil. Po pár dňoch hľadania som sa dostal na inetrnetovú stránku ktorá ma veľmi zaujala. Zaregistroval som sa a začal pracovať. Spočiatku som mal aj trochu obavy, či a ako to pôjde, keďže som nemal dobré skúsenosti z predošlých prác na doma, ktoré som už predtým vyskúšal. Hneď po registrácií mi začali chodiť prvé emaily s informáciami a prvé telefonáty od pána Zvaka, ktorý ma všetko potrebné o tejto práci naučil, za čo mu aj touto cestou ďakujem. Tak isto aj p.Ryšanovi že ma zaregistroval. 3 mesiace po registrácii som prestal chodiť do spomínanej firmy na výpomoc a už som sa venoval len deťom a práci . No a o ďalší mesiac sa mi podarilo získať z firmy auto Ford Focus. A to je úúúúúplne super. Týmto chcem poďakovať všetkým ľuďom, ktorí k tomu tiež prispeli svojou prácou. Takéto auto môže získať skutočne každý, kto naozaj chce a pracuje na tom. K celému úspechu vám stačí dať si cieľ, urobiť si plán ako ten cieľ dosiahnuť a pracovať na tom, aby ste ho dosiahli. Je úplne jedno, aký je to cieľ. Choďte za svojimi cieľmi a nebojte sa vlastného úspechu!!!