kate_cs
21. feb 2021
172 

Testovala som niečo, čo poznám a používam bežne. No aj tak ma čakali prekvapenia.

Oficiálne ma čakali dva týždne testovania značky babylove z dm. Túto značku však testujeme už okolo 2,5 roka a za ten čas som objavila výrobky, ktoré sú u nás doma vždy.

Za tie roky som si myslela, že som v mamičkovských veciach celkom zabehnutá, no aj tak boli v balíku výrobky, ktoré ma prekvapili a musela som si na obale prečítať popis výrobku, aby som zistila, na čo vôbec slúžia.

Objavila som nových obľúbencov, ale aj produkty, ktoré si ku mne cestu nenašli.

Tak poďme testovať!

Hubka na umývanie
 Tento výrobok som si predtým v obchode nevšimla, ale zapáčil sa mi a u nás doma si našiel svoje miesto. My sme mali zvieratko líšku, ale v ponuke je aj prasiatko a veľryba. Hubka je z príjemného froté materiálu a mne sa ňou dobre umývalo bábätko. Za mňa je to malá, pekná a praktická vec.

Jemný umývací gél
 Je u nás doma stálica. Obe deti naň dobre reagovali už ako bábätká a kupujeme ho pravidelne. Je super, že jeden produkt môže používať 2 ročný syn a aj ten 3 mesačný. Veľké plus je jeho jemná vôňa, výťažok z rumančeka a to, že nedráždi oči. Tak isto je super pumpička. Keď jednou rukou držím vo vaničke bábätko, druhou ľahko naberiem potrebné množstvo gélu na ruku alebo hubku.

Sensitive púder
Je presne ten výrobok o ktorom viete, veď ho používali aj naši rodičia, ale nikdy po ňom nesiahnete v obchode. U nás ho začal používať pri prebaľovaní manžel. Ja som sa stále bála, že bude všetko od neho biele a zaprášené. Ale vôbec to tak nebolo. Nanáša sa jednoducho, má jemnú vôňu a skončil len tam, kde mal.
 Ale aj tak je to produkt, ktorý pri starostlivosti o deti nepotrebujem.

Jemné mydlo

Opäť niečo, čo považujem za tak trochu zbytočnosť. Ak máte doma umývací gél, nepotrebujete podľa mňa aj mydlo. Áno, cenu má nízku, ale s mokrým mydlom sa ťažko manipuluje, zle sa uskladňuje a keď kúpem dve malé deti, potrebujem fungovať rýchlo a jednoducho.

Ale super je jeho všestrannosť, využije ho každý člen rodiny a je bez vône.

Krém do nepriaznivého počasia
Môžem len odporúčať a nebudem asi jediná. Začala som ho používať už pri staršom synovi, keď bol bábätko a natieram ho ním každú zimu. Už je to taký náš rituál, že keď ideme v zime von, natriem mu tvár. Krém má jemnú vôňu, príjemnú konzistenciu a dobre sa rozotiera. Ani jeden z mojich krpcov nikdy neprotestuje, keď im ho nanášam. A cena 1,75 € je skvelá.

Jednorazové utierky
 Som držala v rukách prvýkrát a musela som si prečítať na obale popis výrobku, na čo vôbec slúžia. Doteraz tomu úplne nerozumiem. V dnešnej dobe, kedy sa snažíme žiť udržateľnejšie mi takéto niečo príde trochu zbytočné. Sú jemné a príjemné na dotyk. Dajú sa použiť na rýchle čistenie bábätka, keď ich namočíte do teplej vody.  

Bezpečnostné vatové tyčinky do uší 
 Dostanú sa len do bezpečnej hĺbky a pri ich používaní nehrozí poranenie dieťaťa. Sú super pre nových rodičov, ak majú rešpekt pri čistení uší svojich detí.

Sensitive vlhčené utierky v boxe
 Či už s boxom, alebo bez neho, toto je klasika. Vlhčené utierky babylove používa väčšina z nás. Majú jemnú vôňu, dobrú cenu a deti na ne reagujú tiež dobre. Doma ich používajú deti, aj ja a sú super aj na cesty, pri maľovaní vodovkami alebo na zašpinené ruky a stôl po jedle.

Čistiace vatové tampóny
 Toto je niečo, čo som v dm hľadala, ale nevedela som, pod akým názvom to hľadať. Pri oboch deťoch som zo začiatku nepoužívala vlhčené utierky, ale som gázové štvorčeky namáčala do teplej vody a tým ich utierala po prebaľovaní. Osvedčilo sa mi to a presne takéto niečo som zháňala aj v drogérii, nech nemusím kvôli tomu chodiť do zvlášť obchodu. Sú zo 100% bavlny, jemné a dostatočne veľké. Som rada, že som ich vďaka testovaniu objavila.

Papierové utierky
 Majú pekný obal, sú 3-vrstvové, jemné a dosť veľké. Niečo, čo pri deťoch musíte mať často poruke. Hlavne ak máte chlapcov kaskadérov ako ja. A zároveň “umelcov” a kuchárov. Využitie majú u nás doma nonstop.

Symetrický silikónový cumeľ na noc
Symetrický tvar vraj zabezpečí, že cumlík bude mať dieťa v ústach v správnej polohe a nebude sa nesprávne vyvíjať čeľusť. Neviem.
 Toto je výrobok, ktorý som netestovala, lebo moji krpci cumlíky nemajú. Ale cena 3,25 € za dva kusy je myslím fajn ponuka.

Čistiaci gél na ruky pre dospelých 
Tento čistiaci gél zavesený na kočíku vidím hádam všade. Tiež klasika, keď si potrebujete rýchlo vyčistiť ruky. Má fajn konzistenciu a veľmi príjemnú jemnú vôňu.
 Trochu som mala problém s “hravým” obalom, lebo lákal 2 ročného syna a mal pocit, že je to niečo pre neho. Tieto rôzne gély sú pre neho tabu, lebo sa ľahko otvárajú. Zaujali ho zvieratká na obale, ale párkrát som vysvetlila a vyzerá, že pochopil. No aj tak ho len tak zavesený na kočíku v jeho dosahu nechávať nebudem. Pre istotu...

Ide sa jesť! 

Babylove ovocná kapsička 
 Je tiež klasika. Keď krpec uvidel, že fotím jedlo, hneď ako prvé uchmatol kapsičku. Prišiel im na chuť pomerne neskoro, až keď mal 2 roky, ale na výlety, či prechádzky vždy nejakú beriem so sebou. Majú dobré zloženie, aj cenu a ja vždy vyberám tie bez bláznivých kombinácii a pridaného cukru.

Osvedčili sa mi aj plniteľné kapsičky z dm, do ktorých dávam domáce jablkové pyré.

Babylove ovocná tyčinka
 Chutila dobre. Viem to. Zjedla som ju totiž ja v návale chuti na sladké, keďže doma sladkosti väčšinou nemáme. Pokojne by som po tejto jablkovej siahla v obchode opäť.

Jahodové čipsy

Sušené mrazom majú výraznú chuť a farbu. Boli super. Dala som si ich len tak, na jogurt alebo lievance. A úplne sebecky som ich tiež zjedla ja. Sorry krpci, na obale je od 4 rokov 😀

Detský čaj 
Tento čaj je tak isto u nás doma klasika. Má dobré zloženie, jemnú chuť a krpcovi chutí. Pije len čistú vodu alebo nesladené čaje, a tak si zvykol aj na tento ovocný čaj a pije ho takmer každý deň.

Repkový olej
 Si ešte chvíľku počká na svoj čas. Bábo má ešte len 3 mesiace, tak si na prvé príkrmy nejaký ten čas ešte počká, ale olej využijeme. Aj pri prvom synovi som zeleninu kombinovala s bio olejom a možno sa ujde pár kvapiek aj pre mňa do šalátu.

Máte nejaké svoje stálice Babylove aj vy?

Ak máte výrobky tejto značky, ktoré môžete len odporúčať, podeľte sa s nimi. Ja sa vždy rada inšpirujem, ak je niečo dobré a praktické.

My sme si testovanie užili, medzi produktami boli veci, ktoré používame a naďalej budeme, ale aj novinky, ktoré nás zaujali.

#test_dm29 

 #recenzia

#skusenosti_dm_babylove

Začni písať komentár...

Odošli