katie91
9. jún 2017
187 

Testovanie kozmetiny Slow Age od Vichy

Milé maminy, nemaminy a milovníčky kozmetiky 🙂

Mala som tú česť zúčastniť sa v testovaní  francúzskej kozmetiky SLOW AGE od VICHY.  Nebudem klamať, výhra ma veľmi potešila a nedočkavo som čakala na doručenie balíka. Pár dní po oznámení výberu do testovania som obdržala balíček prípravkov Vichy Slow Age.

Laboratóriá Vichy prvýkrát spojili antioxidačný Baikalín z koreňov rastliny, ktorá je v Číne využívaná už 2000 rokov a Bifidus spolu s minerálnou termálnou vodou z Vichy.

Slow Age je prvý denný anti-agingový rad pleťových prípravkov, ktorý koriguje už existujúce známky starnutia pleti a spomaľuje ich vznik.

Pomalšie starnutie začína jednoduchými krokmi, ktoré je možné aplikovať do každodenného života – správny pitný režim, zdravé jedlo, kvalitný spánok, pravidelné cvičenie a tiež voľba vhodnej starostlivosti o pleť.

Viem, že každá z nás má iné predstavy o dokonalej kozmetike a platí pravidlo:

"100 ľudí - 100 chutí"

V balíčku som obdržala 2 produkty a to:

  • Denný krém spomaľujúci prejavy starnutia pleti
  • Očný krém zameraný na spomalenie prejavov starnutia pleti v očnom okolí

Ako prvé som ráno použila Slow Âge očný krém.

Očné okolie je jedinečné a omnoho citlivejšie než zvyšok tváre. Vyžaduje preto špeciálnu starostlivosť, ktorá sa mu maximálne prispôsobí. Druhá z noviniek – Slow Âge očný krém sa preto zameriava práve na známky starnutia v očnom okolí. Vďaka listom z ginko biloba zlepšuje kožnú mikrocirkuláciu a stimuláciu lymfatického systému. Zároveň koriguje kruhy pod očami, stratu pevnosti, jemné vrásky a opuchy (kofeín). Vďaka krému budú očné kontúry vyhladené a rozjasnené.

Textúra je jemná, ružovkastej farby, bez vône, čo mi vôbec nevadí, velmi dobre sa nanášal a rozotieral. Okolie očí ma nepálilo. Perfektne hydratuje a zjemňuje jemnú tenku pokožku. S krémikom som velmi spokojná.

Po očnom krémiku som si na pleť naniesla Slow Âge Denný krém na normálnu až suchú pleť.

Denný krém Slow Age pôsobí proti vznikajúcim prejavom starnutia pleti: od jemných liniek po vrásky, od nejednotného zafarbenia pleti po tmavé škvrny, od straty pružnosti až po stratu pevnosti pleti. Laboratóriá Vichy prvýkrát spojili v kréme výťažok z antioxidačného koreňa baikalínu, bifidus a mineralizujúcu termálnu vodu Vichy.

Neviem si už predstaviť začiatok dňa bez denného krému a tento Slow Age od Vichy má velmi príjemnú vôňu, je lahučky a dobre sa rozotiera. Je perfektný aj pod make up, mala som pocit, že makeup lepšie drží na pleti 🙂 Nezanecháva mastný film, pre mňa veľké + 

A nezabudnime ani na ochranný faktor SPF 30.

Výrobky Slow Age hodnotím ako veľmi dobré. Cenovo táto kozmetika nie je najlacnejšia, ale je primeraná ku kvalite. Sú aj ovela drahšie krémiky. My ženy si musíme dopriať aj fajnovejšiu kozmetiku, nie len tie drogérkové.

Milé dámy, nebojte sa trošku investovať do kozmetiky. Zaslúžime si aj my trošku rozmaznávať našu pleť, ktorá sa nám potom odmení 🙂

Ďakujem MK že som sa mohla zúčastniť a testovať kozmetiku Slow Age.

#test_slowage

Ahoj, ja používam toto. Je to tekutejšie než krém. Ale som s ním tiež veľmi spokojná, aj mne sadla táto kozmetika. Keď som chcela ten denný krém, nemali ho, tak som zobrala zatiaľ aspoň toto. Výborne hydratuje pokožku. No a keď je aj ten očný krém taký dobrý, vyskúšam aj ten. Tak si zbadala rozdiel pri tom očnom kréme? Oplatí sa teda?

9. jún 2017
katie91
autor

@kmadeleine ocny kremik tiez dobre hydratuje, rychlo sa vsiakne a nie je lepkavy..... ja som spokojna 😉 A tiez rozmyslam dokupit tento denny krem, kedze je lahsi a na leto idealny 😊

9. jún 2017

@katie91 Ďakujeme za krásnu recenziu! Sme radi, že Slow Age si našiel ďalšiu spokojnú uživateľku 🙂 Pekný deň!

13. jún 2017
katie91
autor

@monika_vichy Dakujem pekne aj ja Vám za možnosť testovať tieto skvelé krémiky 😘 Faktom je, že som po nich už poškulovala skôr, ale pošťastilo sa mi pri výbere v testovaní 🙂 Ešte si chcem dokúpiť na leto ten fluidný denný krém a budem mať kompletku 😀

13. jún 2017

Začni písať komentár...

Odošli