Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Od muža k meninkam 😍❤ a ostatným bosorkam tiež prajem krasne meninky 😘💃🎉🍹🌹

    kebhut1
    28. nov 2016    Čítané 94x

    Naše testovanie výrobkov so spoločnosťou INTERPHARM

    Kde bolo tam bolo, bola jedna unavená mamička a nádherná usmievavá princezná Elisa. Celý deň sa len hrali, rozprávali, prechádzali a spinkali, čo mohlo byť krajšie. A teraz sa vráťme do reality. Eliska je úžasné dievčatko, ale asi tým že je to moje prvé bábätko, predtým som sa nestarala o deti, svoju rodinu mám ďaleko, tak je to naozaj občas náročné, ale za to krásne 🙂 Asi každá mamička mi dá za pravdu, že vybočiť trošku z denného stereotypu, robiť aspoň chvíľku iné je na nezaplatenie.

    Veľakrát som si už všimla ako mamičky na koníkovi testujú, občas som závidela ako sa im to podarilo a zrazu sa to podarilo aj mne. Ani neviete ako som sa tešila, keď som si prečítala správu, som zhíkla od radosti a muž môj nechápal, každý deň som netrpezlivo čakala kuriéra kedy príde balíček – mala som predčasné Vianoce. Keď  som ho začala rozbaľovať pripadala som si ako dieťa čo dostalo obľúbenú hračku. To viete, na materskej nikam nechodíte, nenakupujete, nič nestíhate (česť výnimkám – ja sa ešte stále učím byť mamou).

    Ale dosť bolo môjho predhovoru, hor sa na testované výrobky. V balíčku sa nachádzalo veľmi veľa výrobkov od spoločnosti Interpharm, snažili sme sa otestovať všetky- nakoniec pomáhal aj manžel.

    BÜBCHEN – ak mám povedať úprimne, ja som pred tým túto kozmetiku vôbec nepoznala a naozaj to ľutujem, ale predsa len som mamou len 4 mesiace ;) Najväčšiu radosť Eliske spravili bublinky, žienky ak vaše detičky zbožňujú kúpanie sa v pene, vyskúšajte penu do kúpeľa tejto značky. Bublinky sú všade, bublinky sú Bübchen. A naozaj boli všade aj v pusinke malinkej :D ale nejako sa jej asi aj to páčilo.

    Srpchový aj telové mliečko boli veľmi dobre, Eliska mala malý weallness v spálni, len tatino nebol nadšený keď utieral podlahu. Mňa veľmi neočarila ich vôňa, ale samozrejme to je veľmi subjektívne.

    Najúžasnejší bol však kremík na tvár. Malinká ma od začiatku problém so suchým čielkom, natierala som jej to olejčekom, no pri tomto kremíku jej to zmizlo🙂 a ta vôňa, och ženy...každé ráno sa s ním natieram aj ja.


    DR. BROWN'S- Eliska je čisto kojená, no občas keď niekam idem jej musí tatino dať mliečko z flaštičky. Do teraz som používala avent, len jedného dňa malá ju nechcela chytiť, takže sa skončili aj moje výlety :D tešila som sa že vyskúšam aj túto flaštičku, no bohužiaľ už ani tú nechytila. Ale aspoň môžem povedať že vyzerá veľmi dobre 🙂 možno pri druhom dieťati.


    MICROLIFE – takýmto spôsobom testovať teplomer asi nechce žiadna mamička, ale bola som rada za to že ho máme – Očkovanie – to veľmi obávané očkovanie, bojí sa ho každá mamička, tá obava ako bábätko zareaguje ako sa bude trápiť. A ja prvorodička? No môj strach bol asi o to väčší, bála som sa čo ak malej stúpne v noci teplota a ja ju budem budiť aby som jej ju odmerala v riťke. Stresovala som už niekoľko dní pred tým. Teplomer naozaj prišiel vhod, cítila som sa ako posadnutá, malinka pokojne spala a ja som jej každú chvílku merala teplotu, je rýchly, tichý a po kontrole s inými teplomermi naozaj dobre meria. Uff o dva týždne ďalšie očkovanie, takže teplomer bude hneď vedľa postieľky.

    FLEXITOL- moje ruky a nohy hovoria asi za všetko :D Som maniak na krémy na ruky, mám ich naozaj všade, v kabelke, v aute, na nočnom stolíku, v obývačke. Tento krém veľmi jemne vonia, nie je mastný a rýchlo sa vstrebe čo je pre mňa asi najdôležitejšie 🙂 po týždni som bola kúpiť ďalšie 4 –Vianočné darčeky, u nás v rodine viacerí trpíme podobnou úchylkou natierania rúk.

    No a pena na chodidlá, jemnučké nohy boli určite, ale trošičku mi vadil obal –mužova prvá otázka a to si dávaš tužidlo na nohy? Áno zlato, chcem aby držali svoj tvar. Ale samozrejme, že každý večer poctivo natiera aj on, ešte niečo mu dokúpiť na zápach nôh a dovolím mu chodiť naboso.


    HELIA-D  - tak táto vlasová kozmetika u nás bude mať vždy miesto. Žena po pôrode = plešatá žena. Och to je katastrofa ako mne padali vlasy, viem že sú to hormóny, ale ako aj tie hormóny pôsobia na moju psychiku, že budem bez vlasov?

    Každý druhý deň umývam vlasy šampónom, dva krát do dňa striekam sérum proti vypadávaniu vlasov (veľmi rýchlo sa mi to minulo, nevadí už som kúpila ďalšie). Po skoro mesiaci vlasy padajú naozaj výrazne menej, keby tak prestali úplne, aspoň by muž na mňa nekričal, že moje vlasy sú všade.

    Nemôžem zabudnúť na olejček, pripadám si ako tie vlasové modelky 🙂 vlasy jemnučké, hladké, ľahko rozčesateľné. Po dlhej dobe môžem nosiť zas rozpustené vlasy🙂


    AA –Masky na tvár sme skúšali spolu s mojou mamkou. Malinka spinkala, dali sme si pohár vínka, naši chlapi boli na chate, a my sme sa rozmaznávali. Mamina odskúšala AA Prestige Maska na spevnenie a vyhladenie vrások a ja AA Prestige Maska na upokojenie pleti, je naozaj občas príjemné dopriať si takýto relax. Obe sme si ich nevedeli vynachváliť. Ja som masku už skúšala aj doma, vtedy nečakane došiel domov muž aj s kolegom, no čo vyzerala som čudne ale čo pred tým nezavolá? :D čo sa týka Masky na spevnenie a vyhladenie vrások neviem povedať či je alebo nie ej účinna, možno dlhodobým používaním by bolo vidno rozdiel.


    AALong4Lashes Dvojfázový odstraňovač očného mejkapu s biotínom – ďalší výrobok, ktorý kúpim keď sa mi minie. Čo asi tak skoro nebude, momentálne sa maľujem výnimočne –na všetky sviatky-sviatok je pre mňa keď hocikam ideme🙂 Pre mňa asi najlepšie na ňom je to, že po odmalovaní nemám červené oči, ako muž mi zvykol povedať –vyzeráš ako závislák s červenými očami. Takže už nie som závislák 🙂


    MEDI - Denný krém z Mŕtveho mora, pre mňa najväčším plusom je, že sa vyrába na Slovensku, avšak som mala po ňom veľmi mastnú pleť. Preto som ho aj podarovala mojej maminke, ktorá je s ním veľmi spokojná, hovorí, že celý deň ma hladučkú a voňavú pleť, že je ako Eliska.


    KAWAR- oooooo domáci weallness, zrelaxovať po náročnom dni s malou, po prebdenej noci je na nezaplatenie. Samozrejme dopomohol aj manžel, vzal malú na prechádzku a ja s pohárikom vínka, teplou vaňou so soľou a mydielkom som si odpočinula 🙂 Soľ je naozaj skvelá, už sa síce minula, lebo musel ju vyskúšať aj muž a používali sme ju aj na radiator aby sa vyparovala.  Stále sa chystám, že si kúpime ďalšiu.


    Dr. HOJ – túto značku som už poznala, používala som Dr.HOJ na prsia. Začiatky kojenia sú veru ťažke, a naozaj veľmi mi pomohol. Najprv som sa trošku prekvapila, keďže na obale bolo napísané, že sa neodporúča používať do 3 rokov. Ale po konzultácií s doktorkou, že nie je žiadne problém pri používani, sme sa pustili do testovania. Preventívne natierame prdelku Eliske a klop,klop, zatiaľ žiadne začervenanie a ani zapareninka.

    Krémik Dr.HOJ VAPO-HOJ Tradičný balzam Obklad na hrudník s marhuľovým olejom sme s Eliskou testovali obe, skolila nás choroba. Neviem povedať za Elisku, ale mne sa dýchalo naozaj lepšie.

    Dr.HOJ VETRO-HOJ Tradičná masť na jemnú masáž bruška s kokosovým olejom sme žiaľ, alebo našťastie nemuseli testovať. Ale môjmu malému krstniatku jeho maminka každý večer masíruje bruško a pekne sa vyprdká.


    FRANCE LAIT- keďže stále len kojím a aj to, že mliečka prišli 2 a 3, nemala som ako na malej otestovať či jej chutí. Ale môžem povedať, že mne chutilo🙂


    ELMEX- pastu vyskúšal môj muž. Minula sa nám normálna pasta (už týždeň som mu hovorila, nech po ceste domov nejakú kúpi, že sa míňa) a  pýtam sa ho, že zlato a tebe nevadí, že je to pasta na mliečne zúbky? Ja len testujem, či bude Eliske chutiť. Takže sme ju odložili na naše prvé zúbky.

    Som rada, že si ma Modrý koník vybral na testovanie a ešte raz by som sa mu chcela za to poďakovať. Dúfam, že sa na mňa šťastie usmeje aj nabudúce. Samozrejme musím poďakovať mužovi, že sa hrá s malinkou aj ja môžem napísať túto dlhú recenziu.