Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Google translate sa s tým nepára 🙈😂😂

    kikus391
    22. nov 2020    Čítané 146x

    Ako nám chutili alebo aj nechutili Cheerios

    Najskôr by som chcela poďakovať všetkým mamičkám, ktoré si moju recenziu pozrú a dúfam, že im pomôže v rozhodovaní, či cereálie vyskúšať. 

    Keď mi prišla správa, že ma vybrali na testovanie, úprimne som sa potešila, ale na druhej strane ma premkol pocit neistoty, keďže nie som žiadna foodblogerka a žijeme momentálne trošku chaoticky. Veď tie, čo máte deti určite viete, aké je fungovanie s novorodencom, či budem mať čas sa hrať a tvoriť nastajlované fotky z testovania. Ale potom som si povedala, že to vezmem tak, ako to je a pridám fotky z našich bežných dní. 

    Cheerios cereálie u nás doma poznáme, keďže naši chalani ich majú radi, preto sa tešili, že vyskúšajú aj nové príchute. 

    Ako prvé sme skúšali príchuť jablko-škorica. Tie nám chutili veľmi. Dokonca aj len tak, bez mlieka alebo jogurtu. Majú takú jemnú vôňu a chuťovo sú veľmi vyvážené. Neprebíja tam vôbec škorica nad jablkom, ako som sa obávala. Chalani si ich robili s mliekom na raňajky ako rýchlovku, keď sme nestíhali do školy, škôlky. Bola to aj pre mňa veľká záchrana, že som nemusela stresovať, či stihneme, lebo veľkáč vie nachystať cereálie sebe a teraz prekvapil a pripravil aj bratovi. 

    Tieto cereálie sa zjedli u nás v priebehu 4 dní. Potom prišli na rad čisto ovsené, bez príchute a na rovinu poviem, tieto u mojich chlapov teda vôbec nebodovali. Myslela som, že ich trošku prekabátim, keď poviem, že sú rovnakej príchute, ale nedali sa oklamať, keďže tieto boli absolútne bez chuti. Neviem ako ostatné deti, ale moje by privítali keby z nich bolo cítiť aspoň nejakú jemnú chuť alebo aspoň troška sladkosť ako u iných cereálií. Ja som ich teda zúžitkovala pre seba, na raňajky s jogurtom alebo som si tam pridala aj troška medu. Chuťovo by som ich prirovnala k ovseným vločkám. Myslím, že v tejto mojej, aj keď kratšej recenzii som napísala všetko, čo by vás mohlo zaujímať, ale kľudne, ak budete mať nejakú otázku, rada na ňu odpoviem. Na záver chcem poďakovať koníku za možnosť testovať tieto cereálie a tým, čo dočítali do konca, za prečítanie. 🙂

    #test_cheerios #recenzia #cheerios_skusenosti

    Tá spokojnosť keď miesto mrkvovej pomazánky si môže dať cereálie 😃 #test_cheerios

    Rýchla, ľahká a chutná večera po celom dni vybavovačiek 🥣 #test_cheerios

    Večer som si hovorila, že konečne zajtra sobota kľudné ráno s chalanmi si dáme spoločné raňajky. Plán to bol pekný pokiaľ som ráno nezačala z kuchyne staršieho ako mladšiemu vysvetľuje musíš si dať toto na raňajky to je zdravé aby si bol silný. Letím skontrolovať čo vystrájajú a veľkáč takto prekvapil 😍 Raňajky s kakavkom bratovi aj sebe. Aspoň občas miesto bitiek a hádok vidno že sa majú radi 💙 #test_cheerios

    kikus391
    Správa bola zmenená    3. nov 2020    

    Niekomu ovsené cereálie očividne zachutili 😂 prídeme s chalanmi po celom dni domov a pol balíka fuč 🙈 #test_cheerios

    (2 fotky)