Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Dnes posledná!
    Do toho som vkladala veľké nádeje, ale neuspelo ani tonikum 😵
    Vlasy padaju stale, a stále vo veľkom.
    #test_dixi2

    Ahojte 🙂
    Tuto bezoplachovku testujeme spolu s mojou Karčou 8 ročnou dlhovlasou kozou 🙈
    Take 2v1 pre nas. Kazde rano nastriekat rychlo rozcesat vlasy a zaroven vonavka 👌
    #test_dixi2

    kikuska555
    14. okt 2019    Čítané 216x

    Testovačka dmBio!

    Ahojte!

    Po komplikáciách menších až takto neskoro píšem moje poznatky.

    Veľmi som sa potešila, keď mi prišla správa že testujeme dmBio výrobky. Keďže moja polovička má pravdepodobne problémy s lepkom, osobne som do testovačky ani len netušila, že dm ma aj bezlepkové výrobky. Čo ma veľmi milo prekvapilo, pretože som jedna z veľa dm pozitívnych 🤭

    Nestihla som všetko vyskúšať, keďže z dní testovania bol drahý doma len 3 dni. Takže sa to všetko nedalo stihnúť. Ale určite to veľmi rád dotestuje 😂

    dmBio SNACK!

    Priznám sa, že ako prvý padol "pamlsok" 🤭 S týmto som sa ani nepodelila. Teda ani som nemohla, muž nebol doma, tak 90 % som vyjedla ja a tých 10 % som nechala staršej dcére. 

    Na moje prekvapenie, boli veľmi chutné.

    Príjenne chrumkavé a zároveň jemné ako obláčiky, také nadýchane ;) V podstate som nikdy nesledovala tieto výrobky v dm, ale asi by som to ani nekupila. 

    Teraz ale viem, že to u nás ako pochutina chýbať nebude! Mňam.

    dmBio múky na prípravu chleba! 

    Dosť som sa bála prípravy pečiva s neznámou múkou. Pretože bolo náročne, kým som našla vhodnú pre nás všetkých, z ktorej pravidelne pečiem. Pod pojmom náročnosť si môžete predstaviť chuť, aby všetci boli spokojní a konzistencia po upečení dobrá.

    Ale bola som znova veľmi milo prekvapená, dcéra nič neofrflala, zjedla, dokonca mala aj fajn desiatu do školy :D A tomu môjmu mužovi tiež, a dokonca ho ani brucho nebolelo. On nato použil aj hráškovú natierku, len to som, bohužiaľ, neodfotila. Ale podľa jeho recenzky chutila tiež veľmi dobre a dnes si dokonca bral novo otvorenú do práce. ;) 

    dmBio čokovločky a klasické čisté ovsené vločky + dmBio "jogurt"

    Takže, čokovločky.

    Vločky mám rada len vtedy, ak mám chuť na niečo sladké a chcem to dať zdravšie. Vtedy si to skombinujem s ovocím alebo ovocným jogurtom. Ako prvé som si vybrala tie s čokoládou, skombinovala som ich s dmBio "jogurtom". Takto to bolo veľmi chutné, tie kešu oriešky vytvárali prijemnú chuť s čokoládou. Priznám sa, že do konca testovačky som zjedla celé balenie. Ale! Čisto ako jogurt by som to nezjedla, len kvôli tomu, že mám rada sladké chute a ako čistý jogurt veru sladký nebol. 

    Obyčko vločky, tie si testoval drahý. A v podstate chuťovo boli ako každé, akurát, že nerobili šarapatu 🙂 

    dmBio sypká orientálna zmes!

    S týmto asi jediným produktom som si nesadla. Polotovary nedržím doma takmer vôbec. Pretože v tom jedle to proste cítiť, že je to len rýchlo ohriate a u nás to potom nikto nechce.

    Chuťovo bola táto zmes veľmi prekombinovaná, ja som si to dochutila šunkou a syrom, ale aj tak to nebolo nič pre mňa. Ale určite kto ma rád orientálnu kuchyňu, nech ochutná ;) 

    dmBio paprikovo-paradajkova omáčka!

    Po pravde, malo to byť s cestovinou dmBio, ale kým som vyvešala bielizeň, tak sa s nimi staršia zahrala 😂 Musela som teda improvizovať. Omáčku musím vychváliť. Chuťovo úžasná. Dnes bude ako podklad na pizzu ;) 

    Na záver by som teda napísala, že napriek tomu, že som doteraz o týchto produktoch nevedela, respektíve nevšimla si ich, tak im ostane moja rodina verná. V konečnom dôsledku bol muž bez problémov a objavili sme noveé chute 🙂 Nové spôsoby prípravy.

    Ďakujeme tímu Modrého koníka a dm drogérie za možnosť testovať produkty! 💕