Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    kocanda22
    29. sep 2017    Čítané 272x

    Voňavý nákup v BILLA

    V BILLA nakupujem dosť často keďže ju máme pred blokom. Nakupujeme ovocie, zeleninu a najmä pečivo. Preto som sa zapojila do súťaže o testovanie pečiva. "Šak možno vyhrám."

    Keď som sa dozvedela, že som vyhrala testovanie pečiva v BILLA, mala som velikánsku radosť. Prišli mi poukážky kuriérom v milej obalke.

    Potešili sa najmä moje dve testovateľky a môj manžel (ten sa fotiť nechcel). 

    V predajni kde nakupujem nie vždy mali aspoň niečo z toho, ale sem tam sa zadarilo a kúpila som po pár kúsoch z týchto výrobkov...

    Keďže ho kupujeme na raňajky a dcérke na desiatu a jeme ho sem tam aj na večeru. Každé pečivo som ochutnala aj samé aj s prílohou. Veľmi sa mi zapáčilo, že začali piecť v BILLA celozrnné vyrobky a mali tam veľa noviniek, ktoré som chcela ochutnať. 

    Výrobky ktoré som ochutnala boli:

    • Poduška so zníženým obsahom sacharidov
    • Cereálna bageta Paysita
    • Bagel 
    • Diavollino kocka
    • Maďarská bageta mala 
    • Chia chlieb 
    • Pailrád s pažítkou

    Poduška so zníženým obsahom sacharidov

    Toto pečivko testovali moje babule. No aj ja som ju ochutnala. Je to štvorcová žemľa tmavšej farby s veľkým obsahom semienok. Chuťovo to bolo neutrálne s pachuťou semienok. No mojim detičkám to velmi nechutilo... Staršia poznamenala že celkom dobre len menej semiačok mohlo byť.  Podávali sme to s maslom a medíkom. Toto bude asi vec, ktorej snad moje deti prídu na chuť. No mne chutila.

    Cereálna bageta Paysita

    Toto dostal, lebo pridal sa k nám, manžel na testovanie.  Táto bageta je taká ako žemle, len tam je veľa semiačok. Aj ja som ochutnala, bola svetlucko hnedá s väčším obsahom semiačok. Dala som si k tomu  praženicu. Chutila mi a tie semiačka chrumkali v ceste. Takže toto odporúčam. Deti poznamenali, že je tam zas veľa semiačok či môžem kúpiť niečo čo nemá semiačka.

    Bagel

    Toto pečivko si vypýtali moje dievky s tým, že my chceme túto akoby keby šišku. Len som rozmýšľala s čím ju podávať. Mami daj nám roztierateľny syr. OK. Po ochutnaní prišla poznámka že hmmm dá sa to zjesť.

    Mne ten bagel prišiel taký neslaný nesladky. Teda chuť bola ako keby po droždi. Hneď som si vedela toto predstaviť k vínu alebo pivu. Takže toto sa u nás bude kupovať na podobné príležitosti.

    Diavollino kocka a Maďarska kocka

    Toto sme testovali k jedlu, ktoré má asi veľa ľudí rado. Síce raňajky to neboli. Taký olovrant... Diavollino kocka je krásnej až skoro oranžovej farby s kúskami papriky s pikantnou chuťou. Toto pečivko odporúčam pre ľudí čo majú radi pikantnú chuť. 

    Maďarská kocka je podobná Diavollino kocke, len farbou je svetlejšia a podľa mňa má chuť po pizza rožkoch, na ktoré si spomínam z detstva.

    Chia chlieb

    Tento produkt sa nám pozdával asi najviac. Dievky, že mňam, daj nám ten makový chlebík... Je chuťovo dobrý. Ma vláčnu striedku s čiernymi semienkami podobne maku.

    Dali sme si ju s maslom a šunkou a zeleninku sme dodali neskôr.

    Pailrad s pažítkou

    Toto pečivko som testovala hlavne ja. Malo podlhovastý akoby stočeny tvar a kúskami pažítky, ktorú ja mám rada. Doma túto novinku nechceli vyskúšať, že nech vyskúšam ja a oni uvidia či mi bude chutiť.  Asi nejako som ich nenastrašila, mne pečivo chutilo.

    Toto som chcela ochutnať len tak nejako bez príchute.

    Takýto je náš pohľad na pečivo z BILLA. Týmto by som sa chcela veľmi poďakovať Modrému koníku za umoznenie otestovat tieto produkty.

    Ďakujem