Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    ... to čo sa tu už deje??? .... pred týždňom tu kočky čo majú pro písali, že im idú meniť podmienky zverejňovania príspevkov v blogu.. nejak som to neriešila, veď sa to týka pro účtov.. potom pribudlo, že sa to bude týkať všetkých, čo majú albumy s vlastnou tvorbou ... keďže nemám adminku v priateľoch ani neodoberám jej príspevky tak som ani nevedela, že nejaké zmeny nastali a budú sa týkať viacerých.. potom už priatelia vytvárali nové skupiny a dostávala som pozvánky. Tak som si pozrela jej články , kde bolo veeeeeeľa komentárov ,. nečítala som všetko komplet, nevysedávam tu stále, ale hlavné bolo, že albumy z HM tvorbou nepatria do blogov, čiže ich máme zrušiť a niekedy v priebehu leta to budú riešiť a niečo vymyslia ... mám tu pár albumov na ukážku mojej práce ... teda mala som. Včera som ich zmazala, keďže do blogu nepatria a nechcem, aby tu niekto nahlasoval, že porušujem pravidlá.. A teraz mi príde mail, že tam nepatria... ale že, tie čo tu sú sa mazať nemusia, dodatočne sa bude riešiť, čo s nimi ........... a teraz akože čo?? najskôr napíšu, že to treba zmazať a dnes, že sa to nemusí??
    ... albumy som tu mala na ukážku. Pridávam fotky fakt sporadicky a priamo do albumov, nie na plochu. Ja som rada, že niečo vyrobím. Keď je toho viac, tak si utrhnem chvíľu bez asistencie detí a odfotím to. Kým sa dostanem k tomu stiahnuť fotky do compu, je úspech. waaw kým sa dostanem k nim a pretriedim, či sú fajn. A pridať ich sem to už je huraa. Áno, cez túto stránku som aj predala pár svojich výrobkov pred vianocami a veľkou nocou, ale v súkromných skupinách na to určených.
    .. ide mi hlavne o skupinu, kde si s mamičkami vymieňame výrobky. Mám od nich super veci. Ale keďže teraz nemám album s vlastnými, tak ako budeme dohadovať výmeny??
    Teraz sa tu budú vytvárať nové skupiny a to bude fakt super prehľad, kým sa k niečomu dostanem cez mobil
    zasa niekoho super nápad....tak si idem pozrieť albumy o chudnutí, jedálničku, šatníkoch...

    Mami tuto nedaj žiadnej tete, ta bude pre mna 😄😄😄

    @jajuliatko fotooo 😁 idem rovno robiť druhu pre tu moju paradnicu 😄

    (3 fotky)
    konko
    5. jan 2016    

    Ta moja paradnica prišla koneeeeeecne nato, ze su dobre aj rukavice 😍 cize nepisti vonku a mozme sa aj vysantit 😁

    (2 fotky)

    Je tu niekto z Beluše??? potrebujem pomoc