Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    koukla
    3. nov 2019    Čítané 185x

    Persil úsmev vyčarí, keď fľakov ťa hneď zbaví

    Keď som videla, že môžem otestovať nové 4-komorové Persil discs 4v1, ihneď som sa zapojila, lebo u nás býva kvantum špinavého prádla. 

    Doma sme štyria, dve malé deti, jedno vo veku 5 rokov a druhé 6 mesiacov. To staršie je ako reklama na špinavé prádlo. Vždy sa „teším“, ako príde zo škôlky a prinesie prekvapenie v podobe ďalšej škvrny a mne milión otáznikov v hlave, ako sa škvrny zbaviť. Tak ja, že poďme si zasúťažiť.

    Juchú vybrali ma ☺ Nedočkavo som čakala na kuriéra, kedy budú kapsle konečne doma. Po otvorení balenia ma čakala príjemná vôňa a šikovný tvar kapsúl. Keďže u nás sa perie pomerne často, aj 3-4 krát do týždňa, tak aj hneď prvý deň ako kapsule prišli, naša práčka fičala, a to sa už pralo s novými Persil discs 4v1. 

    Naša najmenšia má v obľube tiež zašpiniť prádlo, kedže príkrmy u nás idú jedna radosť a my sa ľúbime buď povrackať alebo zašpiniť, len tak nešikovne. Legínky špinavé od príkrmu, bodyčko aj mama. Šup s vecami do práčky bez namáčania a striekania. Bola som zvedavá, ako to nové Persil kapsle zvládnu a bola to topka veru. Žiadna škvrna a prádlo pekne čisté a voňavé aj bez aviváže. Povedala som si, že budem prať výlučne bez aviváže, keďže testujem aj vôňu a sviežosť a bola som milo prekvapená, krásna vôňa.

    Test Persil kapsúl no.2 bolo, keď sa nám nakopili utierky z kuchyne, uteráky, osušky a také prádlo vhodné na 60°C pranie. Chcela som vyskúšať, ako zvládne Persil tento typ prádla, teda naše osušky aj utierky. Špinavé z kuchyne, z utierania rúk a osušky zájdené, kde ostáva stará koža. Zase bez aviváže a výsledok wow. Krásne čisté, bez škvŕn a krásna vôňa v celom byte.

    Pranie s Persilom číslo 3. Zahájené praním tentokrát bieleho prádla celej rodiny. Veľká spokojnosť so žiarivou bielou bez namáčania a akýchkoľvek prípravkov na škvrny. A to nehovorim o tej vôni po vypraní bez aviváže. Ponožky našej malej boli veľmi špinavé a aj prané predtým, ale škvrny ostali. Po použití Persilu krásne a vybielené. Veľmi ma Persil prekvapil ako to zvládol, lebo oblečenie bolo akosi osviežené bielosťou a vyzeralo ako nové.

    Tento test s Persil kapsulami by som najradšej neaobsolvovala, keďže to nebol pozitívny pohľad pri rannom budíčku nášho syna. Synovi v noci tiekla krv z nosa, čo si ani nepamätal a nevedel. Takže všetko špinavé, od návliečok, cez plachtu, pyžamo... kompletne ako na zabíjačke vyzerala posteľ. Hybaj hneď do práčky, kapsula Persil, 60°C a bez aviváže. A výsledok? Wow on to dal úplne, že sa to krásne celé vypralo. A hlavne krv to vypralo bez namáčania, striekania prípravkov na škvrny, lebo na toto nebol ani čas.

    Na záver by som chcela povedať, že testovanie nových Persil kapsúl som si užila a bolo to vždy niečo, na čo som sa tešila, lebo každé pranie mi vyčarilo doslova úsmev na perách.

    Ďakujem tímu Modrého koníka, že ma vybrali na testovanie nových Persil discs 4v1 a dali mi možnosť sa vyjadriť a možnosť voľby. Odteraz kupujeme už len tieto ☺