kvadrinkaaa
14. okt 2017
235 

Bupi mami - vôňa ženy a matky

Keď mi prišiel balík, ktorý mi kuriér priniesol až k dverám, nevedela som sa dočkať, kedy ho rozbalím. Však to poznáte všetci, keď si niečo objednáte alebo vyhráte - nedočkavo čakáte, kedy sa vám tie skvosty ocitnú v rukách. 😊😀 Ja mám veľmi rada kozmetiku a drogériu, takže možnosť testovať Bupi produkty ma nadchla...

Produkty Bupi Mami som testovala 2 týždne. 

Hydratačný sprchový balzam s vôňou jarných kvetov

Tak tento balzam sa stal pre mňa číslom jeden, lebo ma zaujala jeho vôňa. Jemná, ženská, kvetinová, výnimočná... Jednoducho nádherná vôňa. Kúpeľ vďaka tomuto balzamu bol pre mňa aromaterapiou. Balzam obsahuje jojobový olej, ktorý je veľmi vzácny, zjemňuje, hydratuje, vyhladzuje a regeneruje pokožku. Pokožka po kúpeli či sprche je hladká a hydratovaná.  Tento produkt od teraz budem mať stále po ruke, takže určite ho odporúčam aj iným maminky. Dávam mu 100%.

Hydratačný sprchový balzam s vôňou exotickým kvetov

Tak tento balzam obsahuje mandľový olej, vďaka čomu bola pokožka po kúpeli hladká, výživená, jemná a svieža. Tiež vonia žensky, jemne, krásne. Dávam mu 80%.

Balzamy penia tak akurát, ani veľa, ani málo. Vyhovujúca konzistencia. Škoda, že tie vône na tele nevydržia dlho. 

Intímny umývací gél

Gél obsahuje olej z čajovníka, ktorý má čistiace účinky, hojí-lieči a upokojuje podráždenú pokožku. Gél obsahuje aj kyselinu mliečnu, ktorá vytvára v ženských intímnych miestach kyslé prostredie, čo je veľmi dôležité, pretože sa tým bráni možným infekciám.

Gél ma výraznú vôňu, zrejme z čajovníka. Mne osobne ten gél vonia ako nejaký liečivý produkt, liek. Moc mi nevonia, ale na druhej strane to nie je ani nejaká nechutná vôňa. Každý má iný "čuchový" vkus 😁 Priznám sa, nikdy som nepoužívala nič špeciálne na intímnu hygienu, ale nemala som problém vyskúšať niečo takéto. Po použití som sa cítila čisto a sviežo. Gél ma neštípal, nedráždi, ani nič podobné - takže nesklamal. Dávam mu 70%, že po ňom niekedy siahnem. 

Spevňujúce telové mlieko

Mlieko obsahuje makadamiový a kokosový olej, plus vitamín E. Tieto oleje pokožku hydratujú, zvláčňujú, regenerujú a spevňujú. Hneď po prvom použití som mala pokožku hladkú a vláčnu. Či je po tomto telovom mlieku aj spevnená neviem posúdiť za tak krátky čas, ale s určitosťou môžem povedať, že pokožka po ňom bola naozaj hladná a jemná na dotyk, no ako "bábätkovská" 😊 Pri krémovaní nôh po oholení - telové mlieko neštípalo, čo je u mňa veľké plus, lebo niektoré telové mlieka ma štípali. Mlieko sa dobre rozotiera, rýchlo vstrebáva a pokožka nezostáva mastná, čo nemám rada. Nerada na sebe cítim mastný krém.

Zasa sa budem opakovať, ale tento produkt krásne vonia, jemne a žensky, aj vydrží voňať na tele... Zamilovala som sa do týchto výnimočných vôní, lebo ja nemám rada ťažké sladké, kvetinové alebo korenisté vône. Nerobí mi to dobre. Nepoužívam ani voňavky!!! Dávam mu 90%.

Jemný olej proti striám

Olej obsahuje hodnotné prírodné oleje a to: mandľový, nechtikový, slnečnicový; vitamín E a bisabolol. V tejto kombinácii olej pokožku hydratuje, spevňuje, regeneruje, upokojuje a podporuje elasticitu pokožky.

Zas musím napísať, že vonia nádherne, výraznejšie ako telové mlieko. Tento olej vonia zo všetkých produktov najdlhšie na tele. Aj táto vôňa mi sadla, pretože produkty od Bupi mami voňajú žensky. Mne tieto vône lahodia, pre mňa sú to typické vône ženy a matky.

Pokožka je hladká, zvláčnená, zjemnená. Olej sa rýchlo vstrebe, pokožka nie je mastná, dobre sa rozotiera, i keď je konzistencia dosť tekutá.  Používala a používam ho iba na zadok a boky, lebo tam mám strie. Nie sú veľmi výrazne, ale prečo nepoužiť a nevyskúšať niečo, čo mi môže pomôcť v tom, že časom vyblednú. Pri oleji zostávam aj naďalej, pretože som sama zvedavá... A verím, že pomôže. V tehotenstve sa mi na brušku strie neurobili, čo ma veľmi teší. Dávam mu 100%, že keď sa minie, idem si po ďalší. 

❤️ Vďaka tomuto testovaniu som mala 2 týždne wellnessu. Každá maminka si zaslúži každý deň pár chvíľ pre seba. Maminky sú stále v jednom kolotoči. Starostlivosť o deti, upratovanie, varenie, učenie sa s deťmi, vypĺňanie voľného času detí, venovanie sa mužovi... A my zostávame skoro vždy na poslednom mieste.

Preto neváhajte a ukradnite si denne aspoň kúsok času pre seba. Urobte si kávu, vyložte nôžky, prečítajte si knihu, dajte si horúci kúpeľ, choďte si zabehať, nakupovať, navštívte kaderníčku, urobte si beauty deň doma... atď. - budete sa cítiť skvelo, ale ja verím, že väčšina z vás to ak robí.

Tak to je všetko, čo som chcela napísať a dúfam, že touto recenziou pomôžem niekomu v rozhodovaní sa, či siahnuť po Bupi mami. Ja môžem s určitosťou povedať, že balzamu s vôňou jarných kvetov a oleja proti striám sa nevzdám. ❤️

#test_bupi3

ADRIANA 

Pekne napisane, Uz to dostat kupit v drogeriach? 😍

17. okt 2017

@lenkalienka111 áno, kamoška kupovala v 101 drogérii. A ďakujem 😊🌸

17. okt 2017

@kvadrinkaaa jej to mam este aj blizko 👍 dakujem 😘

17. okt 2017
17. okt 2017

@lenkalienka111 a co by si chcela vyskúšať z toho???

17. okt 2017

@kvadrinkaaa hlavme ten olejcek proti striam. Vonia dobre?

17. okt 2017

@lenkalienka111 vonia nádherné 😍 podľa mňa

20. okt 2017

Začni písať komentár...

Odošli