Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Detská radosť a sniezik nám prišiel 🙂

    (2 fotky)

    Čo dodať krásna spomienka na detstvo co vravíte???

    Krásna kytica 🙂

    (2 fotky)

    Co vravíte na zmenu????

    (2 fotky)

    Moja tvorba 🙂
    Pre informaciu modremu koniku team, retiazky nepredavam. ďakujem za pochopenie

    kvapka95
    18. dec 2016    Čítané 41x

    Naše testovanie a recenzia s dm

    Na začiatku testovania chcem poďakovať dm drogerie markt  a Modrému Koníkovi, že ma vybrali z toľkých ľudí na testovanie. Veľmi ma to potešilo keď som si prečítala správu, že budem testovať produkty dm, kde som skoro varená pečená :D

    V tejto kampani som testovala týchto 14 vybraných produktov:

     
     Balea beauty Effect látková maska na čelo

    -nakoľko ja ešte nemám vrásky tak ja som to osobne nemohla vyskúšať... ale dala som to svojej mamine a je spokojná a určite to odporúča. Maska mala príjemnú vôňu. Musela si ju nechať 10 min. aby sa to vstrebalo 🙂

    Balea krémový sprchovací krém "Mystic Fantasy"

     -Krémy značky Balea kupujem pravidelne aj mužovi aj sebe. Zaujalo ma hneď zo začiatku že mandarinková vôňa. musím povedať že príjemne vonia len čo je škoda že nevonia dlho keď sa človek osprchuje.

    Balea beauty Effect CC Cream

    - Konzistencia krému  je krémová. Rýchlo prekryje nedokonalosti pleti a k tomu ešte aj pekne hydratuje pokožku. Keď som si naniesla krém na pleť cítila som sa sviežo. Preto odporúčam tento krém ženám a babám ktoré potrebujú prekryť nedostatky na pleti.

     Balea hydratačné čistiace utierky "Tropical Fantasy"

    -Na týchto  čistiacich utierkach sa mi páči aké majú praktické balenie. V tom boxe vydržia vlhčené utierky stále svieže a nevysušené čo je super.Keď som si vyčistila pleť obruskami bola taka svieža a voňava čo ma tešilo že aj Balea má niečo takéto. Pre mňa super vec a odporúčam.

     s.he stylezone lak na nechty perfect nudes

    -Lak na nechty ma potešil, že nemal takú výstrednú farbu ale takú peknú telovú. Na koľko ja si veľmi nelakujem nechty tak som to odskúala aby som vám mohla povedať. Keď som si naniesla jednu vrstvu bolo to také jemné, že to nebolo skoro ani vidieť že mám nalakované nechty ale keď som dala ešte jednu vrstvu tak bolo to viditeľnejšie. Za mňa odporúčam kto má rád také jemné farby.

    Balea telová emulzia "kvetinový sen"

    -Telovú emulziu som si naniesla po kúpeli. Musím povedať že hneď som pocítila na pokožke že je hneď hydratovaná a vonala príjemne a dlho 🙂 Ľahko sa rozotierala a bola síce trošku redšia ale to je v pohode. Za mňa určite odporúčam.
      

    Alverede Men sprchovací gél Sports Nature 3v1

    -Sprchový gél som dala vyskúšať manželovi. Povedal že má príjemnú  osviežujúcu vôňu. Gél je hustejší čo je dalšie plus. Výhoda je v tom  že je to 3 v1 takže je to na telo tvár a vlasy.  Za manžela určite odporúča.
     Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia

    -Tento prípravok je dobrý na prevoňanie  a vyčistenie kobercov a čalunených veci. Ľahké manipulovanie, skvelý účinok. Po aplikácií sa vytvorí pena ktorú musíte nechať uschúť a potom len povysávať. potom je to krásne prevoňané a čisté.Odporúčam

     dmBio chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím

    -Musli mám osobne rada a potešilo ma to že sú spolu už aj s ovocím. Cítila som v nich brusnice maliny a černice. Super voľba na zdravé raňajky.
     

    dmBio paštéta horčica - rukola

    -Prekvapila má tá kombinácia tej pomazánky horčica a rukola. Po pravde otvárala som to s malou dušičkou. Milo ma to prekvapilo že to dobre chutilo a mužovi tiež chutilo čo niesme na to zvyknutí.  Dosť v nej cítiť tie horčičné semienka a kôpor.  Naozaj stojí za vyskúšanie.

    Balea odličovač vodeodolného očného make-upu

    -Nakoľko sa ja veľmi nemaľujem tak som sa predsa namaľovala a otestovala som to ako to funguje aby som mohla ostatným pomôcť pri výbere a môžem to len odporučiť. Pri použití netreba veľa nanášať na tampónik stačí aj malinké množstvo a odlíči to parádne. Je jemný, nevysušuje okolie očí  a je vhodný aj pre citlivú pleť.

    babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti

    -Ovocný príkrm vhodný pre detičky od 1 roka. Ja som to dala mojim neterkám vyskúšať a musím povedať  že im to veľmi chutilo.:D Inak pyré má veľmi dobrú chuť, nie je presladené, necítiť v ňom žiadne hrudky.

    dmBio ovocná tyčinka beusnice + pohánka

    -Tyčinka je šťavnatá, nie je presladená. Je to dobrý typ na takú malinkú chutovku. Je bezgluténová.
     

    dmBio jablkové ryžové oblátky

    -Musela som to vyskúšať ja lebo náš drobec nemá ešte na to vek, aby to mohol otestovať.  Sú určené pre detičky od ukončeného 8. mesiaca.  Ale určite ich kúpim keď ich bude už môcť papať. Za mňa určite áno.


    Tak sme na konci tohto super testovania. Som rada, že ste ma vybrali na testovanie týchto produktov. Držím palce ostatným, ktorí sa tiež hcú zúčastniť takéhoto testovania aby im to vyšlo.

    Ďakujem spoločnosti dm a MK. 🙂