ladova87
24. okt 2017
174 

Piatok v BILLA

Nazbieralo sa mi toho straaasne veľa.  Zlé výsledky na poradni a plus navyše sa musíme čím skôr presťahovať.  Asi niektoré mamičky vedia, aké to je sťahovať seba, tri deti a samozrejme aj polovičku keď vám doktor káže iba ležať? Nemožné! Okrem toho tu mám ešte jednu milú povinnosť a to testovať mäsko zo Slovenskej farmy z BILLA pre vás milé mamičky.

Bola som tam v piatok. Konečne som so sebou okrem odvahy nezabudla zobrať aj poukážky🙂 

Tak teda som vybehla z auta, schmatla košík a hor sa na nákup mäsa zo Slovenskej farmy. Hovorím si vduchu, že ako ho tam nájdem ale  bola som milo prekvapená. Takmer hneď na začiatku predajnej zóny som našla chladiaci box s označením Slovenskej farmy. Menej milo prekvapená som bola ponukou. Keďže jediné kuracie mäso boli dve balenia kuracích krídel.

Mäsko malo po rozbalení krásnu farbu, vôňu ako má mať. Nebolo "žuvacie".

Samozrejme to som skúšala až po uvarení. Keďže nemám kotlík, tak som to varila len vo veeeľmi veľkom hrnci. Hodila som tam masť a veľa cibule. Keď bola trošku upražená tak kocky mäska, ktoré som nechala podusiť vo vlastnej šťave.  Neskôr som pridala paradajky a papriku a tiež nechala podusiť. Keď už bolo mäsko aj zelenina mäkká, tak som pridala zemiaky a vodu. Tesne pred dokončením korenie a cesnak. Buď sme boli všetci veľmi hladní, alebo bol ten guláš fakt dobrý. Ale zjedlo sa všetko a každému chutilo. Plus taký malý tip. Raz na jedných krstinách si dávali do gulášu čerstvú cibuľku.  Je to výborné, odvtedy to ináč nejedávam.

Samozrejme, tento týždeň tam ešte pôjdem na iné mäsko🙂 Tak, zatiaľ mamičky.

#recept #konik_testuje #test_billa2

Začni písať komentár...

Odošli