Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    #krakow#..baby, mozte dat tip na free parkovne v centre Krakowa pri nejakom fajn obchodnom centre alebo ako funguje parkovanie v obchodnych centrach?

    #letenky Londyn Stanstead..baby kde kupujete lacne letenky+ubytko? Dakujem

    laurikagab
    Správa bola zmenená    3. dec 2023    

    #hnacky. zvracanie..prosim Vas, mate skusenost? syn 12 rokov uz dlhsiu dobu, z neznamej priciny hnackuje..alebo 6-7x vracal za ten cas: v rozmedzi 6 mesiscov/..neni alergicky na ziadnu potravinu. Niekedy hnackuje 1-2 dni, ale casto krat len jednorazovo-1den. Boli sme na odberoch, vyter, hlisty..vsetko negativne. Hnackuje cca 2-4x tyzdenne, co je uz alarmujuce, stale riedka stolica. Bolesti brucha normalne nema. Kam by nas este mal dr.odoslat.Gastro?? Dakujem

    #bolest päty u deti..prodim vas, nemate skusenost? dceru uz dlhsie boli 1 päta-nie je to pravidelne, vacsinou na telesnej ked bezi a potom bolest odznieva este 1-2 hod. Vizualne tam nema nic, pojdeme na ortopediu, ale ci niekto nema skusenost.

    #alexa hlasovy asistent#darcek..prosim vas, viete mi odporucit ‘alexu’ pre 12 rocneho..pre zabavu

    #vub internet banking, prosim Vas, daju sa Vam preposielat peniaze z uctu na ucet .

    #chumace vo vlasoch#gulicky #suchy zips ..nejaka rada, ako to rozpliest!! Dakujem

    #vyber#chlapci..baby, opakujuca tema ale ti chlapci, ktori netusia, co ich bavi a maju znamky 1-2 davate ich na gymnazium? Prip.kam si podavaju prihlasky, ze uz vedia smer do buducna?

    #kratkozrakost..vysoke dipiotrie minusove ..baby, chcem sa opytat hlavne maminiek, ktore uz maju teenegerov, ktori od ZS nosia okuliare a teda , ci presli potom na kontaktne sosovky ( v akom veku) alebo pokracuju v noseni okuliaroch. Teeneger ma rozne mindraky🙈

    #flamingo#youtuber..baby, odkial kupujete nejake tricka..s oblubenym zahranicnym youtuberom? ja som nasla na goigli ale ze postovne skoro 20 eur a tricko 16 eur🙈

    laurikagab
    Správa bola zmenená    13. nov 2022    

    #mobil #hranie hier..baby, aky maju vasi chlapci mobil, ktory vyuzivaju aj na hry? resp.su spokojni..vek 11-13 rokov..cize nenarocni teenegeri😊resp.ktory mobil odporucate.

    #vub pracuje niekto na podateľni ..chcem sa niečo opýtať ohľadne cudzej meny? Dakujem

    #hbo max..baby, prosim vás ako zruším účet keď netusim prihlasovacie hesla/mail? Menila som mobil.
    Nahodne som si pozrela výpis z účtov a pravidelne mi každý mesiac strháva HBO max??? Pamätám sa, že v minulosti som sa skúšala zaregistrovať aj sme si stiahli HBO ale nešlo nam to, tak používame už dlhšie Netflix.
    Keďže mi to sťahovalo, neviem ako dlho?? tak som skúsila zapnúť HbO na TV ale vôbec to nejde spustiť.
    Kam sa obrátiť ? Dakujem

    #menzes#dovolenka#tampony..baby ideme na dovolenku, plánovali sme ju a mala som na vyber z 3 termínoch a vybrala som aby som nemala menzes. Mám silný a 7 dni. Dovolenku sme objednávali v marci a ja nechápem, že môj pravidelný cyklus sa poposuval a vychádza to, že dostanem v deň odchodu +\- 1 deň. Aké tampóny si mám kúpiť? Nepoužívam vôbec. Ja sa tam asi zbláznim🙈 lieky na oddialenie nemôžem. Dakujem

    laurikagab
    Správa bola zmenená    10. júl 2022    

    #kulisek..baby,prosim vás, vyhodila som škatuľu a teda nie som si istá, či je toto kulisek? Dakujem

    #zalepene peniaze lepiacou páskou..baby, potrebujem natankovať a mám takúto 100Eur? Zoberú mi ju alebo vymenia v banke? Dakujem

    (2 fotky)
    laurikagab
    Správa bola zmenená    26. jún 2022    

    #stavba pivnice 9x4 m..baby, chceme pred domom postaviť pivnicu ( v kopci) a teda, aký je postup?? Nemame skúsenosť..treba ísť na úrad a požiadať o povolenie, nejaký projekt?? Dakujem

    laurikagab
    Správa bola zmenená    2. jún 2022    

    #bolest chrbta, nôh, ruky u deti. Baby dcera 8 r sa už cca 3 týždne sťažuje na bolesti chrbta po prebudení, teraz sa už sťažuje na bolesť nôh, rúk a najhoršie, že ráno sa budí úplne slabá, Nechytí nič do rúk..tma slabé nohy.. zajtra ideme k lekárovi na odbery, ale mám strach, či to nie je niečo vážnejšie😟 predtým som si myslela, že je to zo školskej tašky, ona veľa tancuje..cez deň sa neštartovala moc, väčšinou po prebudení s plačom, že ju boli chrbát ..

    #ostravska univerzita-špeciálna pedagogika, baby, chystá sa niekto na skúšky alebo máte skúsenosť s touto školou? Nejaké testy sú uvedené na stránke školy, zaujíma má, či to je len nejaká ‘pomocka’ aké budú? Dakujem

    #vyvrtnuty členok..dievčatá, dcera 7 r. často vyvrtnutý členok, pred 2 mesiacmi tiež opuch/vyvrtnutie, boli sme u lekára a robili RNG a že stačí oddych a mala len obväzy, necvicila na TV. V piatok kráčala dolu schodmi a úplne z ničoho nič spadla a členok opäť opuchnuty, má obväz a octsnovu masť. Tentokrát sme nešli k lekárovi. Prosim Vás, máte niekto skúsenosť, že keby jej tam dali dlahu..sadru, že to uz bude OK? Ten členok mala uz opuchnuty 5x, čo zle stúpila alebo sa len tak ‘vyvrtne’Chirurg mi vysvetľoval, že niekto má take slabšie kosti?? Dakujem.

    #danove priznanie typu B online..baby, prosim vás, nemáte skúsenosť? Muž di chce uplatniť DB na deti za 10 mesiacov a stále mu svieti to políčko oranžové? Sú zaškrtnite mesiace, deti+ R.C ..

    #stolicka..baby, nemáte ich niekto? Sú pohodlne a hlavne stabilne?

    laurikagab
    Správa bola zmenená    16. mar 2022    

    #2.rocnik SJ....Prosim Vás, môže mi niekto odfotiť pracovny zosit ( Modry) stranu 33/úloha pero.Dakujem

    #kurie oko..baby, vyrezané kuriéri oka u deti, ako dlho ich to bude bolieť? Mám úst s dcerou zajtra, lenže má karneval, tak váham, či to nepreložím na budúci týždeň.
    Potierania som jej to nejakou ‘kyselinou’ 4 dni? Zevraj jej to umrtvia ( možno len sprejom) a vyrežú? Máte skúsenosť?

    #praca#zamestnanie..baby, keď sa zamestnám a nola som na UP, tsk kde všade to mám oznámiť? Zdravotná, socialna?? Dakujem.. myslím až po vyradení z UP.

    #kurie oko..prosim vás, čo najviac pomáha. Dcere 7 ročnej sa urobil, je to bolestivé, dostupuje ja nohu. Kozna nepomohla. Dakujem

    #danove priznanie ..baby od marca 2021 som bola PN (1 mesiac) + UP. Môže mi urobiť bývalý zamestnanec daňové priznanie, ak mu zavolám? Alebo si musím sama? Dakujem..neviem, či bývalý zamestnanec bude chcieť?

    #covid #pcr test, baby 10,5 r syn je v karanténe, mame zatiaľ pozitívnu dcéru ( ona bola na PCR). Mám dať aj syna otestovať PCR, alebo stačí len karanténa.( má len nádchu, AG domáci bol negatívny).
    Len má zaujímajú ‘vyhody’ prekonania u deti.

    #excel..baby, za ako dlho sa dá naučiť pracovať v Exceli ( aspoň mierne pokročilý), keď nikdy ten človek v ňom nepracoval? Učil by sa samoukov online kurzy alebo YouTube.

    #vysoke horúčky #zvracanie..baby, syn má 2.deň horúčky od 38,7-39,4 a vracia. V minulosti ak mal takýto problém, že vracal, tak teplota trvala max 1den. Máte skúsenosť pri viróze aj s dlhšie trvajucou teplotou? Zatiaľ len pije vodu a iné volnopredajne lieky. Ráno ho bolelo ešte hrdlo.