Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, hľadám niekoho z Bratislavy, pripadne z okolia Ba, kto by mi vedel ušiť zvieratká z látky, bez výplne. Ďakujem

    Ahojte viete mi poradiť niekoho ( súkromne) z Bratislavy kto robi chutne torty z marcípanu za normalne ceny ? Dakujem

    Ponúkam na fotenie šatičky. Cena je 5€. Bordove šaty velkost 62 a ružičkove 86.

    (2 fotky)

    Krasne šatočky pre male slečny, nové !! Modré s hviezdičkami su spolu s nohavičkami cena 9€ značka Carters, velkost pre 9 mesiacov, zelene s nohavičkami značka Ralph Lauren cena 11€, velkost 6 mesiacov, žlté značka first impressions za 8€ velkost 12 mesiacov, kockovane Rare editions za 10€ velkost 18 mesiacov.

    (6 fotiek)

    Kožený opasok dĺžka cca 91cm, este sa natiahne ma gumu pomedzi kozu. Cena 10€

    (3 fotky)

    Milé dámy ponúkam na predaj krasny kabatik z brúsenéj koze tyrkysovej farby za 17€ Pekny vikend prajem 😉

    (3 fotky)

    Ponúkam na predaj cierne topanky top značky Peter Kaiser, skoro vobec nepoužívané vo vynikajúcom stave, pôvodná cena 150€ moja cena je 20€. Velkost topánok je 6, vnútorná dĺžka je 26,5 cm. Mam aj bordovo ružové lodičky velkost 39 za 14€ vnútorná dĺžka je tiez 26,5 cm, tie pochádzajú z Talianska. Cierne tenisky velkost 40, značka Vans, asi raz obuté za 17€. Vnútorná dĺžka je 25,5 cm a vonkajšia 27,5 cm.

    (9 fotiek)

    Milé moletky, kedže vykuklo slniečko aj ja sa prispôsobím a ponúkam na predaj krasne šaty za 17€, blúzku v trendovych farbách za 14€, velkost 40. Vsetky miery nájdete v mojom bazáriku. Krasny den prajem !

    (5 fotiek)

    Milé plnoštíhle dámy dnes mam v ponuke nasledovne kúsky. Dufam, že poteším niektoré srdiečko 🙂 Ponúkam tym, ktore su z BA prist si osobne vyskúšať oblecenie.

    (17 fotiek)

    Milé plnoštíhle dámy, v mojom bazáriku nájdete aj vy nieco pre seba a za rozumne ceny ! Ponúkam oblečenie, ktore je kvalitné a nemá žiadne vyblednuté farby. Oblečenie pochádza prevažne z Viedni, Nemecka, Paríža. Každý deň doplňujem nové veci, tak dufam že si aj vy niečo pre seba vyberiete :~} V prípade záujmu ponúkam možnosť prist si oblecenie pozriet ku mne domov, som z BA. Prajem krasny deň !

    (9 fotiek)

    Vìtam všetkych nakupujucich v mojom obchodiku. Pridávam par fotiek z môjho bazariku.Predavam secon hand a outlet oblečenie pre deti. Tovar sa posiela po ùhrade. Poskytujem nasledovne zľavy na tovar : - pri nakupe oblečenia nad 15 € zľava 10 % - pri nakupe oblečenia nad 20 € zľava 20 % - pri nakupe 2 kusov outlet oblečenia si mozete vybrat 1 kus zadarmo zo second hand tovaru ! - pri nakupe 3 kusov second hand oblečenia je štvrty kus zadarmo ! Prajem prijemne nakupovanie 😀😀

    (13 fotiek)

    Nové trička veľkosti 92 🙂

    (16 fotiek)

    Vìtam všetkych nakupujucich v mojom obchodiku. Pridávam par fotiek z môjho bazariku.Predavam secon hand a outlet oblečenie pre deti. Tovar sa posiela po ùhrade. Poskytujem nasledovne zľavy na tovar :
    - pri nakupe oblečenia nad 15 € zľava 10 %
    - pri nakupe oblečenia nad 20 € zľava 20 %
    - pri nakupe 2 kusov outlet oblečenia si mozete vybrat 1 kus zadarmo zo second hand tovaru !
    - pri nakupe 3 kusov second hand oblečenia je štvrty kus zadarmo !
    Prajem prijemne nakupovanie 😀😀

    (28 fotiek)