Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Prosím Vás, nemá niekto doma starú GUMOVÚ fľašu od socialistického octu? Jednu by som potrebovala🙂

    Zdravím 😄 mám dotaz na tých, ktorí robíte šunku v šunkovare. Odporúčaný je aj postup, kde sa šunka robí v rúre. Otázka: mám ju dať do rúry v hrnci s predhriatou vodou na tých 80 stupňov a na 80tke variť tie 2,5 hodiny? Alebo ju tam iba postaviť na rošt bez hrnca a vody a na 80tke "variť"-toto mi skôr príde ako pečenie. Prosím o radu. Šunku mám už v chladničke, v stredu ju chcem variť. Ďakujem za rady😉

    Prosím, nestretli ste sa niekto s takými zvláštnymi príznakmi po zjedení nejakého jedla - taký divný tlak po chvíli od zjedenia na hrudi - nad prsiami a aj nižšie sa to presúva a aj v chrbte, v krku akoby keby vám tam niečo zostalo. Nerobí mi to po každom jedle, začala som to pozorovať nie tak dávno. Už v minulosti mi to robilo, keď som vypila pivo, ale teraz mi to začína robiť aj po jedle. Ďakujem za každú skúsenosť.

    lenkanemcekova
    Správa bola zmenená    20. nov 2017    

    Ženy, prosím o radu. Chcem si kúpiť tú Infračervenú lampu, či ako sa to odborne volá - čo sa svieti na choré miesto s ňou. Akú máte a ako ste s ňou spokojné? Kľudne mi tu môžete hodiť aj link, cenu,... Vopred veľmi pekne ďakujem.

    Vie mi niekto prosím poradiť ako vymažem neaktívne inzeráty, ktoré som mala uložené na neskoršie pozretie, ale inzerent ich už vymazal? Ďakujem.

    Prosim, neviete, kde zoženiem presne takúto nálepku alebo šablónu na stenu? Kedysi som ju objednávala, ale neodložila som si kontakt. Nemôžem ju nájsť, aj keď som už snáď prešla všetky internetové obchody 🙁 Vopred ďakujem za pomoc.

    Prosím o radu. Chcem objednať výrobok - mikrovlnku od firmy klarstein. Našla som priamo ich stránku. Objednávali ste niekto priamo od nich? Prišiel tovar v poriadku? Bojím sa, aby mikrovlnka prevoz a doručenie prežila, nakoľko je tam aj sklo a asi dosť všelijakých elektronic.súčastí. Máte s touto firmou skúsenosti? Alebo konkrétne s ich výrobkami - kvalita, cena,... ? Ďakkujem za rady.

    Asi takto - nie som mamina, takže tomu nerozumiem, ale viackrát som tu už čítala o 5., 6. chorobe. To sú aj nejaké 1.,2.,... Koľko je tých chorôb a čo to vlastne je? Ďakujem za ozrejmenie 😀

    lenkanemcekova