lenocka1984
8. jún 2017
418 

Video blog pre budúce mamičky: Náš 40. týždeň

Pár dní pred pôrodom mojej dcérky rozprávam o priebehu svojho tehotenstva. Ak vás zaujíma, aké vlogerky som sledovala ja, čo mi pomáhalo v boji s únavou a letnou horúčavou, ako poctivo som cvičila s Anibalom a čo mi v tehu veľmi chýba, pozrite si môj vlog. Buďte prosím zhovievavé, je môj prvý. 

Ak sa vam nezobrazuje video (ako napríklad mne na mobile - neviem prečo, otázka na MK), tak link na YouTube je tu

Aj vy ste už asi prišli na to, prečo sa ranné nevoľnosti volajú ranné. Že to vôbec nie je preto, že sa vyskytujú len ráno 🙂 . Každý máme na veci svoj vlastný názor a ja tu hovorím o svojom postoji k poverám a tiež mamičkám, ktoré pohotovo rozdávajú nevyžiadané rady a strašia nás desivými pôrodnými historkami. Za to, že som nemala zdokumentovaný svoj pôrodný plán, ma možno ukameňujete, ale keďže mám pôrod úspešne za sebou, neľutujem to. 

Na Slovensku sa ešte stále vlogy nerozmohli tak, ako v zahraničí a niektorým z vás sa môže zdať divné, že niekto cudzí zdieľa svoje "Ups and Downs" s veľkým bruškom. Mňa osobne počas tohto obdobia čakania na bábo sledovanie vlogov veľmi pobavilo, povzbudilo aj inšpirovalo. A keď sa vám miestami bude zdať jeho obsah povrchný (hlavne keď hovorím o farbení vlasov na blond), tak vedzte, že vo svojich hodnotách mám jasno a zo všetkého najdôležitejšie pre mňa je, že sme doma všetci zdraví.

#vlog

#blogujem #blog #porod #tehotenstvo

Začni písať komentár...

Odošli