Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Žienky máte niektorá tento parný čistič? Vaše skúsenosti? Je dobrý aj na plávajúcu podlahu? Ďakujem! https://www.mall.sk/parne-cistice/karcher-sc-1-...

    #test_hipp
    Testovanie skončilo, tak je načase v prvom rade poďakovať, za možnosť HiPP Bio Combiotik 2 otestovať. Keď som si prečítala, že sa chystá testovanie mliečka HiPP, veľmi som sa potešila a priala si, aby sme boli medzi vybranými. Šťastie sa usmialo aj na nás. A tak dorazili 4 krabice mlieka.

    Keďže dojčenie nebolo možné a zo začiatku papal iné mlieko, ktoré mu nerobilo dobre na bruško, rozhodla som sa skúsiť HiPP Bio Combiotik. Bolo to aj na odporúčanie kamarátok. No po pár dňoch, ako problémy s bruškom s bruškom odozneli, malý bol spokojný, tešila som sa, že moja voľba bola správna.
    Nastal čas prejsť na mlieko 2. Ešte dopíjal zásoby 1-ky, keď som sa rozhodla vyskúšať 2-ku.

    Na začiatku nastal štrajk. Oproti 1. je 2. inej chuti, čo drobec hneď zistil. Vypľul fľašu a koniec. Tak som skúsila zmiešať pol na pol 1. a 2. a vypil. Takže sme cca 4 dni miešali mlieko a postupne som uberala 1. a pridávala 2. Až sme sa dopracovali k samostatnému mlieku 2. Začalo chutiť... Teraz už vôbec nie je problém.
    Čo sa týka konzistencie, 2-ka sa mi zdá viac penivejšia a tiež bol prášok na 1-ke jemnejší.

    Obal je pekný, no veľmi nepraktický. Pri častom odlepovaní a zalepovaní o chvíľu páska stráca význam. Našťastie sme kúpili mlieko, kde bola dóza ako darček. Tá je veľmi praktická.

    Celkovo však mlieko HiPP Bio Combiotik hodnotím pozitívne. Drobec je spokojný, chutí mu, dokonca sa pri papaní aj usmieva. Bruško má tiež spokojné a to je pre mňa najdôležitejšie. Verím, že mu zostane verný, čo najdlhšie.

    A keďže testovanie skončilo, museli sme doplniť zásoby

    (2 fotky)

    #test_hipp Kedze testovanie sa pomaly blizi do finale, treba doplnit zasoby... Dnes dorazila prva zasielka. Dalsiu ocakavame v pondelok... ☺

    #test_hipp
    Neber mi tu flasku... to je moje mliecko... ☺

    #test_hipp
    Balenie je podla mna velmi neprakticke. Pokial by som to mala stale odlepovat a zalepovat. No neviem. Nastastie mame dozu. To bol skvely napad, dat ju ako bonus k mliecku. Je perfektna. A urcite je to s nou rychlejsie a jednoduchsie.

    Doevcata, ktore ste boli v kontaktnej ZOO v LM... da sa po nej v pohode pohybovat s kocikom? Dakujem!

    #test_hipp Po 4 dnovom "boji" mliecko HiPP Bio Combiotik 2 chuti. ☺

    #test_hipp od pondelku testujeme mliecko 2. Zatial je to mierny boj. Nechce ho. No ked zmiesam 1 a 2, vypije. Tak snad si postupne zvykne na novu chut mliecka.

    #test_hipp
    Mliecko dorazilo... Drobec sa uz na testovanie tesi... v pondelok ideme na to. Dovtedy ma cas prestudovat si zlozenie. ☺

    #sutaz #hipp #deti_lasky
    Moj maly zazrak... ❤

    Baby nemate niektora predlohu kona na krizikovu vysivku? Pripadne kde by som vedela najst. Dakujem!

    Dievcata, ako robite ryzu parnom hrnci? Pomer voda/ryza, cas? Aka ryza? Dakujem.. za kazdu odpoved leti 💙

    1.maj... a takto vyzera teraz moja vianocna ruza, ktoru som dostala od manzela na Mikulasa... 😍

    Dievcata, nejaky recept na susienky s tymto zazrakom? Dakujem...

    Baby, poraďte mi prosím nejaký ranč, alebo farmu, kde majú klokany. Ďakujem krásne..