lienka525
18. aug 2018
297 

Testovanie s Milva

#test_milva  #recenzia

Ďakujem,že som mohla tieto produkty odskúšať lebo už som o tejto značke počula len som sa nedostala k objednaniu🤦‍♀️.

Šampóny som mala na farbené vlasy a na namahané vlasy. Sú menej aromatické ako iné,čo som doteraz mala a nerobia takú penu. No zaznamenala som pomenej vypadavania vlasov.

Čo sa týka kondicionéru tak ten mňa osobne sklamal. Konzistenciu mal redšiu ako iné a musela som si ho davať viac. Vlasy sa mi ťažšie rozčesávali ako inokedy. Za mňa teda určite nie.

Maska na vlasy u mňa dopadla podobne ako kondicionér a nesadla mi ani voňou. Používala som ju každý štvrtý deň. Konzistencia je tiež taká redšia a tiež som si jej dávala viac ako zvyčajne.

Chininová vodička. Tak na tú som bola najviac zvedava. Zázraky na počkanie určite nerobí ale zdalá sa mi, že mi vyrastá viac nových vláskov a vlasy su celkovo kvalitnejšie a teda aj menej vypadávajú.

Celkové hodnotenie tohto testovania. Za mňa šampóny a chinínová vodička áno ale kondicionér a maska nie. Ale určite máme každá iný typ vlasov, takže treba vyskúšať.

Ešte raz ďakujem

Dobrý deň,

V mene týmu Milva Vám ďakujem za Vašu recenziu a čas, ktorý ste našim produktom venovali. Teší ma, že vypadávanie vlasov sa zmiernilo.
Milva ako každá značka má svoju receptúru a redšia konzistencia je jej charakteristickou črtou. Základom starostlivosti o vlasy, hlavne ak vediete boj s vypadávaním vlasov, zostáva vodička, po nej šampón a maska s kondicionérom sú "nepovinné". Nie je dokonca problém používať tieto produkty od iných značiek, Milva šampóny sú väčšinou výborne kompatibilné s čímkoľvek. 🙂

20. sep 2018

Začni písať komentár...

Odošli