lilivka
22. dec 2016
113 

ZMENA

„Mami, keď budem veľká, aj ja budem pracovať do O2. Ale potrebujeme dva počítače!“

Tak znela nedávna úvaha mojej prvorodenej 😀 

Už netreba 😀 mamina čochvíľa končí.   🙂

Aké to bolo?

O2 DORKA bola pre mňa skvelá životná skúsenosť podčiarknutá jednoduchosťou práce pre modrých.

Dávať do pozornosti férovosť, bolo naozaj  ľahké.  ONO to nie je len reklamná línia, ktorú sa snažia vštepiť do našej mysle, ONI TAK SKUTOČNE FUNGUJÚ.  

Nech sa situácie stočili akokoľvek...

Napr.

Vedeli ste, že obzvlášť autistické detičky dobre reagujú  na maňušky O2?  Keď mi raz napísala mamička, jedného synčeka s prosbou o maňušku, nevedela som čo robiť, lebo súťaž o ne bola vyhlásená a podmienky nemenné. Podvádzať pri „žrebovaní“ samozrejme neprichádzalo do úvahy. Čo urobili modrí? Začali vo všetkých svojich skladoch zháňať maňušku, ktorá by bola nazvyš. Vyzeralo to tak, že na sklade sa ešte čosi nájde, no táto nádej sa  v krátkom čase ukázala ako chyba v systéme. :-/  Bola to ťažko riešiteľná situácia. Ako to dopadlo? Nakoniec svoju maňušku venoval Ondríkovi niekto z kolegov z O2 . To bol pre mňa ten najčarovnejší príbeh. Nádherné gesto... A týmto ďakujem obetavej Veronike 🙂

Ale zaujímavých dní bolo ďaleko viac, raz išlo o modré pexeso pre zberateľku, inokedy  o stratené modré balíčky, niekedy o chybnú faktúru, no najčastejšie o súťaže a o2 extra výhody.

Ale či už denno-denne lúskate O2 Sódu ako ja, alebo komunikujete s O2 GURU, vždy z toho ide férovosť, ľudskosť a OCHOTA pomôcť. Práve preto píšem, že moja práca bola jednoduchá a vďaka VÁM PRIATELIA (ktorí ste reagovali na moje príspevky) aj nadpriemerne príjemná!  Som rada, že som mohla byť súčasťou tohto sveta.  

Ale tiež som rada, že táto etapa môjho života končí. Cítim potrebu budovať čosi aj v reáli, nielen vo „virtuáli“ 🙂 

Prajem Vám všetkým prekrásne sviatky, ktoré budú naplnené láskou, detskou veselosťou, rodinnou pohodou,  a aby ste boli obklopení ľuďmi s obetavým srdcom. 

Vaša #o2_dorka Liv 

Vela lasky a pokoja aj tvojej krasnej rodinke. Bolo super citat tvoje modre spravy. Uzi si ten volny cas , kt pride.💙 s nimi.

22. dec 2016
lilivka
autor

@katarinka26 Ďakujem Katušiiiiik 🙂 Napodobne a vy, nech máte tento rok tie najúžasnejšie, najradostnejšie a najkrajšie Vianoce 😉

22. dec 2016
22. dec 2016

@lilivka ...Skvelá práca 👏 želám Ti všetko dobré❤

22. dec 2016

@lilivka ak nahodou, minule som pri upratovani doma nasla jednu manusku, nehodila by sa mamine jedna zalozna?

22. dec 2016
lilivka
autor

@janabanana WAAAAAAAAU! ty si aká senzačná! 😉

22. dec 2016

Začni písať komentár...

Odošli