linsss
14. jún 2020
159 

Dobrôtky pre bruško od Nestlé 👌

Tak a je to tu, čas na recenziu po dvojtýždňovom testovaní. 

Určite veľká vďaka, že práve na nás sa usmialo šťastie a mali sme možnosť sa tohto zaujímavého testovania zúčastníť. Testovali sa kapsičky rôznych príchutí, ako je napríklad TEKVICA/BANÁN/MRKVA alebo HRUŠKA/JABLKO/ČIERNE RÍBEZLE, ale zároveň aj mliečna a nemliečna kaša s príchuťou vanilky a banánu. 

My osobne milujeme ovocné kapsičky a radi ich nosievame aj von na ihriská ako dobrotu pre zasýtenie bruška. Objem kapsičky je 90 ml pre niekoho veľa, iného zas málo, a to bol aj náš prípad. Markus si musel dať vždy 2 naraz 🙈 Ak to porovnám s inou značkou, ktorej objem kapsičiek je 120 ml a cenu, tak je táto cena týchto Naturnes BIO trošku vyššia. Ale veď predsa v dnešnej dobe sa za kvalitu pripláca. Priemerná cena sa hýbe okolo 1,30-1,40 eur. 

Kapsičky sú 100 % bio a navyše bezlepkové, čo má u nás veľký úspech, keďže manžel má celiakiu, a tak sa Markus mohol podeliť aj so svojím tatom. 

Čo sa týka kaší, to bol u nás veľký risk, ísť práve do tohto testovania, keďže Markus sa od februára odstavil od akýkoľvek mliečnych výrobkov, respektíve od potravín zafarbených bielou farbou. Jednoducho nejedol nič, čo bolo a je bielej farby. Takže testovanie kaší bolo zo začiatku veľmi ťažké, ale nakoniec sme to vymysleli zamaskovaním grankom a ovocím, čo absolútne nepokazilo samotnú chuť alebo vôňu týchto kašičiek (oba už po otvorení balenia krásne rozvoniavali). 

Ich príprava je úplne jednoduchá ako u všetkých nemenovaných značiek. Pre porovnanie určite musím vyzdvihnúť konzistenciu a jemnosť. Fakt bola chutná, a to sme chutnali asi všetci z rodiny. 

A čo dodať nakoniec? Určite si táto značka NATURNES BIO od NESTLÉ našla u nás svoje miesto. 

Neváhajte a vyskúšajte 

💕💕💕💕

#test_nestle

#recenzia

#test_nestle_naturnesbio

Začni písať komentár...

Odošli