Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte

    Prosím kedy zdobíte živý stromček aby vydržal čo najdlhšie ? Poprípade nejake typy ;) ďakujem vopred

    Ahojte oplati sa kupit kulmofen ? Ak ano,ktory ?

    Ahojte mate prosim skusenost s tymto inhalatorom ? Popripade aky odporucate ?

    Ahojte
    Prosím aku znacku klimatizácie mate ? 🙂

    linsss
    Správa bola zmenená    9. jún 2022    

    Ahojte 🙂

    Otázka hlavne pre ALERGIKOV🙏

    Prosim Vás aké vysávače používate ?

    Ďakujem
    💜

    Ahojte

    Prosim akú obuv a prečo práve tú preferujete pre deti ? BF alebo klasika Rak Wanda Protetika atd popripade Adidas Nike ...

    Ďakujem

    Maminky prosim poraďte profil kde je fotoalbum s prikrmami.

    Viem ,že pár mamičiek to ma krásne nafotené ale ani jednu neviem nájsť ked to potrebujem :(

    Ďakujem

    Baby ,ktoré máte úrazové poistenie bez šetrenia koĺko mesačne platíte?
    Ďakujem

    Baby dajte tip kde kúpiť personalizovaný privesok na retiazku v tvare 💜 ? 🙂 dakujem aj za foto 🙂

    Baby ktorý výrobok a vôňa je podľa Vás najlepšia z EURONY? 🙂

    linsss
    14. jún 2020    Čítané 159x

    Dobrôtky pre bruško od Nestlé 👌

    Tak a je to tu, čas na recenziu po dvojtýždňovom testovaní. 

    Určite veľká vďaka, že práve na nás sa usmialo šťastie a mali sme možnosť sa tohto zaujímavého testovania zúčastníť. Testovali sa kapsičky rôznych príchutí, ako je napríklad TEKVICA/BANÁN/MRKVA alebo HRUŠKA/JABLKO/ČIERNE RÍBEZLE, ale zároveň aj mliečna a nemliečna kaša s príchuťou vanilky a banánu. 

    My osobne milujeme ovocné kapsičky a radi ich nosievame aj von na ihriská ako dobrotu pre zasýtenie bruška. Objem kapsičky je 90 ml pre niekoho veľa, iného zas málo, a to bol aj náš prípad. Markus si musel dať vždy 2 naraz 🙈 Ak to porovnám s inou značkou, ktorej objem kapsičiek je 120 ml a cenu, tak je táto cena týchto Naturnes BIO trošku vyššia. Ale veď predsa v dnešnej dobe sa za kvalitu pripláca. Priemerná cena sa hýbe okolo 1,30-1,40 eur. 

    Kapsičky sú 100 % bio a navyše bezlepkové, čo má u nás veľký úspech, keďže manžel má celiakiu, a tak sa Markus mohol podeliť aj so svojím tatom. 

    Čo sa týka kaší, to bol u nás veľký risk, ísť práve do tohto testovania, keďže Markus sa od februára odstavil od akýkoľvek mliečnych výrobkov, respektíve od potravín zafarbených bielou farbou. Jednoducho nejedol nič, čo bolo a je bielej farby. Takže testovanie kaší bolo zo začiatku veľmi ťažké, ale nakoniec sme to vymysleli zamaskovaním grankom a ovocím, čo absolútne nepokazilo samotnú chuť alebo vôňu týchto kašičiek (oba už po otvorení balenia krásne rozvoniavali). 

    Ich príprava je úplne jednoduchá ako u všetkých nemenovaných značiek. Pre porovnanie určite musím vyzdvihnúť konzistenciu a jemnosť. Fakt bola chutná, a to sme chutnali asi všetci z rodiny. 

    A čo dodať nakoniec? Určite si táto značka NATURNES BIO od NESTLÉ našla u nás svoje miesto. 

    Neváhajte a vyskúšajte 

    💕💕💕💕

    #test_nestle

    Posledný deň testovania a tak sme sa vybrali na výlet a samozrejme nesmeli chýbať ani kapsičky do taštičky ❤️🙏😍👌

    #test_nestle

    Kapsičky sú úplne super ale jedna nevýhoda je to, že je to pre nás malé balenie 90g a preto musíme mať vždy 2 po ruke 🙂 ❤️🙈😂

    #test_nestle

    Na desiatu len nejakú lakocinku 😍

    Kapsička s nulovým obsahom cukru plná len toho najlepšieho ovocia 👌

    A keďže je GLUTEN FREE ( bezlepková) kľudne sa sňou môžem podeliť s mojim tatom nakoľko ho trápi celiakia 🙂

    #test_nestle

    Krásne nedeľné ránko prajeme ☺️😍

    Ú nás síce prší a tak sme si aspoň na super chutnej banánovéj kaši vytvorili smajlíka aby sme mali usmievavejši deň☺️

    A keďže v takomto škaredom počasí potrebujeme naše telo doplniť vitamínmi táto NATURNES BIO kaša je super riešenim, pretože obsahuje vitamíny A D a B1 ❤️

    #test_nestle

    Ahojte aj ja budem od dnes testovať tieto fajnotky ❤️.

    Určite dáme vedieť ako nám chutia a či je to mňamka. 👌😎💜

    (2 fotky)
    linsss
    4. júl 2019    Čítané 365x

    Bye bye penové puzzle, JA sa hrám na podložke LALALU

    Poznáte to, dieťa každým dňom rýchlejšie a rýchlejšie rastie, rozvíja svoje zmysly a začína čoraz viac objavovať svet okolo seba.

    Takýto objavovateľ je už aj môj 9-mesačný syn Markus, a preto som sa rozhodla zapojiť do testovania hracej podložky LALALU.

    Keďže Markus je alergik, potešila ma možnosť otestovať tak kvalitnú podložku, ktorá je vyrobená z vysokokvalitného, zdravotne nezávadného PVC materiálu , ktorý je dokonca aj hypoalergénny.

    Hneď prvý deň testovania, keď nám ráno kuriér priniesol podložku, sme s veľkým očakávaním a zvedavosťou podložku spoločne rozbalili. Obávala som sa toho, či aj naživo bude taká krásna ako na obrázku. Veď predsa ste sa určite už stretli s tým, že ak ste niečo objednávali, na obrázku to bolo perfektné, a keď ste to doma rozbalili, nastalo veľké sklamanie.

    Podložka síce krásna bola, ale aj tak nastalo malé sklamanie. Po rozbalení príliš zapáchala. Ten zápach ani nebol od novoty, ale skôr by som to opísala ako obyčajná guma. Čiže prvý deň sme sa na nej ani moc nevyhrali, nechali sme ju len tak vyvetrať. Našťastie zápach rýchlo pomizol. A tak sme sa mohli pustiť konečne do testovania.

    Kým sme nemali túto podložku, malý sa hrával na klasických penových puzzle. NO už dlhšiu dobu som premýšľala, že ich vyhodím a zaobstarám mu nejakú podložku  vcelku.

    Kým puzzle mali slúžiť ako podložka, tak slúžili skôr na vytváranie neporiadku, pretože malý prišiel na to, ako ich rozpájať. A tak našu hru vždy prerušovalo opätovné skladanie puzzle.

    Lalalu je v tomto super, že je vcelku, a tak nemám obavy, že malý sa mi bude hrať na studenej podlahe.

    Podložka je síce dosť ťažká a jej rozmery sú 185x140 a hrúbka 1,2 cm, no nerobilo mi problém ju zrolovať a preniesť vždy tam, kde som to v rámci domu potrebovala. Ja osobne by som ju von do záhrady nevynášala a ani sme ju nemali. Nie preto, že by som nechcela, ale prišlo mi to nepraktické .

    To je jej druhé mínus po jej zápachu, že sa nedá pekne poskladať ako iné podložky. Zaberá fakt dosť veľa miesta.

    Výhodou je určite jej mäkkosť, pamäťová pená a zaoblené hrany. Takže malý sa fakt hrá na vodoodolnej, mäkkej a tvarovo stabilnej podložke, keďže je nekrčivá.

    Ako som v mojich príspevkoch spomínala, za tak krátky čas sme ju nestihli extra zašpiniť, ale vždy vezmem obyčajnú handričku, nejaký prostriedok na čistenie nastriekam a podložku len vyutieram. Ale som veľmi zvedavá, ako sa to bude čistiť pri vačšom zašpinení, keďže podložka nie je úplné hladká, ale má v sebe také mriežky.

    A to, že podložka je dizajnovo perfektná a obojstranná,  je už len jej čerešnička na torte,  ale samorejme závisí to aj od vkusu mamičky.

    Úplne posledné by som asi spomenula jej cenu. Tá je fakt vysoká - 129 €. Za takú cenu si ju asi nie každý môže dovoliť a myslím, že aj to bude dôvod, prečo si ju vačšina mamičiek nezákupi.

    Ďakujeme Modrému koníku za možnosť testovať a snáď ešte niekedy nabudúce.

    S podzravom Linda a Markus 🙂