lola777
1. aug 2018
426 

Rozhodne by som do toho išla znova

Tak a je tu posledný deň môjho 14-mesačného ambádorovania. Prišiel čas zhodnotiť, čo mi to dalo a či niečo vzalo...

V prvom rade som veľmi rada, že vybrali na túto pozíciu práve mňa. Veľmi ma baví fotografovať a stále niečo vymýšľať, ale keďže všetku moju energiu venujem domácnosti a večne neposedným deťom, donútilo ma to ukradnúť si trochu času aj pre svoje záľuby. Bez ambasádorovania by som síce fotila a vymýšľala s deťmi tiež, ale skôr by sa to točilo okolo domu a zariaďovania, čo je trošku moja závislosť. 

Donútilo ma to ponamáhať mozgové bunky ,ktoré boli po skoro 4 rokoch na materskej ,,dovolenke" už troška otupené a hlavne toto obdobie a ľuďia, s ktorými som prichádzala do kontaktu mi dodali potrebné sebavedomie a odvahu isť za tým, čo ma baví. 

Nahliadla som do zákulisia či už modrého koníka, tak ako aj do najväčšej výrobne slovenskej kávy a čaju. Zmenil  sa mi týmto trochu pohľad na svet. 

Musela som si urobiť ,,screenshot" tohto titulu ,,ambasádorka pre Popradské kávy a čaje", pretože zajtra mi pod nickom svietiť už nebude a ja som naň bola naozaj veľmi hrdá a už navždy bude spojený s mojou materskou. Zakladám jednoznačne do albumu. Bolo mi cťou spolupracovať  s toutu rýdzo slovenskou značkou, ktorá rozhodne nezaspala na vavrínoch, ale stále inovuje, vylepšuje a pracuje na tom, aby do Vašich domácností dodala tú najlepšiu kávu a čaj. 

Keď si premietnem asi 15 mesiacov dozadu tu obrovskú radosť, keď ma vybrali a následne obrovský stres, či do toho isť, či to zvládnem, či to nebude na mňa priveľa a či vôbec som vhodnou kandidátkou pre tento post, tak sa nad tým len pousmejem. Viem, že to rozhodne bola správna voľba. Dať šancu danej príležitosti, premôcť strach z nových vecí a tak trochu aj prekonať lenivosť a pustiť sa do niečoho na plno, aj popri domácnosti, či deťoch bolo občas ťažké, ale nič nezvládnuteľné. 

Asi takto nejako to u nás vyzeralo. Nafotiť čaj, či kávu a vymyslieť k tomu vhodný text, tak aby zaujal a malo to hlavne nejaký zmysel za neurčitý krátky čas, kým jeden drobec spí a druhý sa nakrátko niečím zabaví, mi dávalo naozaj zabrať.  Takže ak mi toto obdobie aj niečo vzalo, tak je to čas, ktorý som mohla tráviť odpočínkom, ale rozhodne som rada, že som ho trávila efektívnejšie, pretože ma to posunulo ďalej. Tento mesiac mi končí materská dovolenka, aj ambasádorovanie na modrom koníku, ale z čoho sa teším, že sme spolu s Popradské nadviazali aj ďalšiu spoluprácu. 

Poďakovať chcem hlavne 3 osobám, ktorí mali so mnou trpezlivosť a to je v koníku Peťka @nugat a Vivi @gradan a v Popradské rozhodne Janko @marton_popradske .

Ď A K U J E M. 

A ďakujem aj vám, že ste sa ochotne zapájali do súťaží, do testovania, do kvízov, a či už len ste mi dali jeden jediný like, ďakujem, rozhodne potešilo. Dúfam, že som vám poskytla nejaké nové informácie o Popradských kávach a čajoch, a že vás moje príspevky príliš nerušili. Ak ste si na základe mojich príspevkov kúpili, alebo sa Vám dostal do povedomia čo i len jeden produkt od Popradské a ste s nim spokojné, tak to rozhodne malo zmysel. 

Samozrejme ďalej pokračujem s vami tu na MK v denno-denných starostiach a radostiach, len už bez titulu ,,AMBASÁDORKA". 

Pekný večer prajem. 

Ivana 

👏👏👏 inak to uz ti konci md? Boze ako rychlo to ubehlo😨🙂 mam pocit, ze tot len nedavno sa narodil Bibi. A ono su to uz tri roky 🙂

31. júl 2018
lola777
autor

@ulu465 Noooo, ja to vidím presne ako ty 😂 Len nedávno sa narodil a už ho mám dať do škôlky....beží ten čas strašne rýchlo 😲😖

31. júl 2018

👏👏👏

31. júl 2018

@lola777 veru. A ides do prace? Ci nech sa tam najskor trosku "zabehne" ? Tu sa chodi skor, tak natalka sla uz od 2rokov 🙂 a podla ti tato rola velmi sla, myslim vybrali velmi dobre ;)

31. júl 2018

@lola777 *podla mna

31. júl 2018
lola777
autor

@ulu465 Jeeeej, ďakujem pekne ❤ Pokračujem v spolupráci s Popradské na ich blog, čo som veľmi rada, lebo ešte rok, kým sa zabehnú v škôlke by som chcela byť doma, takže mi práca z domu vyhovuje 🙂
Ja si to od 2 rokov neviem ani predstaviť 😲 Je to môj malý maznáčik, aj teraz to bude ťažké...

31. júl 2018

@lola777 tak super 😉 ked mas takuto moznost treba ju vyuzit, tak vlastne budes pokracovat v tom co tu, len uz nie tu 🙂 Nuz tu system je odlisny, tu su jaslickovske triedy v skolkach. Ale zas islo to, byvala len na 4hodiny zo zaciatku, potom do 2hej. A ja teda som bola rada ked som vypadla z domu medzi ludi kedze toto bol tu uplny cudzi svet pre mna 😂 a teraz zas som rada ked sme spolu a stale sa mi zda, ze sme spolu primalo 😂

31. júl 2018
lola777
autor

@ulu465 To Ti verím , tiež sa nám už začne obdobie vzdialovania sa od seba 😪

31. júl 2018

@lola777 nuz co uz narobime. Marek je uz vacsi, v skole konci o 4tej. Potom ho vozim na futbal a konci o 7mej, po zapase v piatok pridu az o pol 9tej. A v tychto dnoch som s nim fakt malo, ale tiez je fajn ze je medzi svojimi a ze si buduje take to svoje zazemie uz 🙂 tak drzim palce a uspesny start v novej etape ❤

31. júl 2018
lola777
autor

@ulu465 To ano, treba im dopriať svoj život a niekedy to začať musí ❤️ dakujem krasne, aj Tvojej rodinke všetko dobre 🙂🙂

31. júl 2018

tvoje fotky inšpirovali, nádherné, aj interiér domu, jednoduchý ❤

1. aug 2018

Bola si super ambasadorka.. 😍

1. aug 2018
lola777
autor

Ďakujem ❤️❤️❤️

1. aug 2018

Dakujem za vsetko. 😘 aj vdaka tebe a tejto stranke ostavam verna popradskym... 👍

1. aug 2018
lola777
autor

@luckalucinka To sa teším ❤️Aj ja dakujem ☺️

1. aug 2018

dakujeme :-* bolo super s tebou a s tvojimi prispevkami a krasynmi fotkami 🙂 Budem dalej sledovat Popradske blog :-*

1. aug 2018

Dakujem krasne Ivka

4. aug 2018

Začni písať komentár...

Odošli