Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    nugat
    12. nov 2018    Čítané 354x

    Sunar hľadá Ambasádorku!

    Známa značka dojčenskej výživy, v našich končinách s najdlhšou tradíciou, hľadá u nás na koníku svoju Ambasádorku. Sunar sa už dlhé desaťročia venuje výžive pre zdravý vývoj tých najmenších. Od roku 1936 sprevádza každú novú generáciu na jej štarte do života. Spolu s nami, môže sprevádzať aj vaše malé ratolesti.

    Aké vlastnosti by mala mať Ambasádorka?

    Nová Ambasádorka by mala byť mamičkou dieťaťa okolo 6. mesiaca veku, ktoré pomaličky odstavuje, alebo už nedojčí. Výhodou je, ak má dieťatko aj staršieho súrodenca a tvoria tak krásnu veselú rodinku. Ambasádorka by mala vedieť pekne fotografovať a mať záľubu v blogovaní a tvorbe príbehov. Mala by byť samostatná, iniciatívna, kreatívna, spoľahlivá, schopná odrážať negatíva a pokojne argumentovať. Mala by mať aktívny životný štýl a s celou rodinou byť stále v pohybe a tiež mať pozitívny vzťah k jedlu, ktoré je u nej doma vždy pestré a farebné a mala by mať chuť sa učiť nové veci o detskej strave a výžive. Deti sú pre ňu tým najdôležitejších v živote, venuje sa im, stále vymýšľa nové hry a zábavu, ktorými deťom robí detstvo tým najkrásnejším obdobím.

    Nemali by jej robiť problém rôzne kreatívne súťaže, písanie článkov a príspevkov o produktoch Sunar a Sunárek, ktorým sama verí, pretože svojim deťom chce dávať do najlepšie.

    Práca Ambasádorky má hneď niekoľko výhod. Okrem zábavy, samostatnosti a učeniu sa novým veciam sú to:

     - nové a moderné zručnosti vhodné do súčasného on-line sveta,

     - systematická práca na jednom konkrétnom projekte z pohodlia domova,

     - príležitosť sa propagovať a budovať si portfólio,

     - pracovať v skvelom tíme ľudí zo Sunaru a Modrého koníka,

     - a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu.

    Ak sa chcete zapojiť do konkurzu na Ambasádorku pre Sunar, vyplňte tento dotazník - Sunar hľadá Ambasádorku. Čas na zapojenie sa máte do nedele 18.11.2018. Napíšte o sebe všetko, čo považujete za dôležité. Buďte smelé, kreatívne a hravé. Tešíme sa na vaše dotazníky plné nápadov a kreativity. Popíšte svoje detičky a nezabudnite spomenúť, či sa dieťatko odstavuje, alebo dojčenie kombinujete s náhradnou dojčenskou výživou.

    Kanditátky do druhého kola výberu oslovíme internou poštou a odovzdáme im ďalšie pokyny. S víťazkou následne pred spustením spolupráce prebehne úvodné školenie.

    Držíme vám palce!

    Petra

    nugat
    1. nov 2018    Čítané 212x

    S Fisher-Price sa budeme hrať

    Milé, mamičky,

    rada by som vám dala do povedomia novú koníkovskú Ambasádorku, Dominiku ktorá sa stala tvárou obľúbenej značky Fisher-Price. Takže sme sa konečne dočkali výsledku konkurzu. 🙂 Táto značka už vyše 80 rokov pracuje na hračkách, ktoré obohacujú život mladým rodinám po celom svete a robí deti šťastnými a veselými.

    Sledujte Dominikin blog, pretože sa na ňom dozviete kopec informácií, budete si môcť prečítať jej recenzie a taktiež si zasúťažiť o tieto veselé a kvalitné hračky. A predovšetkým, jej dcérka Lilianka vám tiež ukáže, prečo hračky Fisher-Price tak ľúbi. Rada by som vás pozvala aj do skupiny „Zahrajme sa s Fisher-Price“, do ktorej môžete pridávať svoje vlastné skúsenosti.

    Dominika, za celého koníka ti držím palce a prajem, nech sa ti dobre pracuje a hrá.

    Pekný večer všetkým,

    Petra

    nugat
    1. okt 2018    Čítané 295x

    Vítame Ambasádorku JOJ v koníkovskej rodine

    Ahojte, všetky diváčky televízie JOJ!

    Mám pre vás veľmi dobrú správu, pretože vám môžem s radosťou predstaviť Ambasádorku tejto obľúbenej rodinnej relevízie. Áno, JOJka si vybrala spomedzi všetkých kandidátok práve Janku, ktorú nájdete pod nickom https://www.modrykonik.sk/blog/januska131/.

    Janka je veľká milovníčka seriálov, televíznych programov a súťaží. Bude vás televíznym svetom sprevádzať, odhalovať pikošky zo zákulisia a čo je najlepšie, okrem dokonalého prehľadu v JOJkárskom programe, budete môcť získať skvelé výhry v súťažiach.

    Podporte Janku a JOJku, lajknite jej blog a pridajte sa do skupiny  - Prepni sa do JOJ pohody - a bavte sa na vlne zábavy a pohody.

    Janka, držím palce, nech sa ti len darí.

    Petra.

    nugat
    31. aug 2018    Čítané 2665x

    HĽADÁME AMBASÁDORKU PRE TV JOJ

    Všetky diváčky rodinných seriálov, spravodajstva a výborných relácií, zbystrite pozornosť! Máme pre vás prácu snov. Hľadáme totiž osobnosť, ktorá sa stane Ambasádorkou pre obľúbenú TV JOJ.

    Zažiarili vám oči a srdce sa vám rozbúchalo? Čítajte ďalej, aby vám neunikol žiaden detail!

    TV JOJ je na trhu už 16 rokov a za ten čas si vybudovala silnú pozíciu. Prináša moderné a kvalitné rodinné relácie, ktoré riešia aktuálne témy. TV JOJ udáva trendy na trhu, rada experimentuje a oslovuje svojou širokou ponukou najrôznejších divákov každej vekovej, sociálnej a záujmovej kategórie. Určite v nej máte svojich favoritov vy, váš manžel, svokra či deti. JOJ-ka je tu jednoducho pre celú rodinu.

    Aká by mala byť Ambasádorka TV JOJ?

    Mala by to byť samostatná, flexibilná žena s dobrým písomným prejavom, nadhľadom a zmyslom pre humor. Mala by byť aktívna na sociálnych sieťach, mať rada seriály a relácie TV JOJ a moderné trendy. Je nekonfliktná a nerobí jej problém viesť diskusiu a komunikovať s množstvom ľudí. Pozná TV JOJ a pravidelne ju sleduje. V programovom portfóliu má svojich obľúbencov a so svojimi kamoškami rada rozoberá témy seriálov a relácií.

    Práca Ambasádorky má hneď niekoľko výhod. Okrem zábavy, samostatnosti a učeniu sa novým veciam sú to:

    • nové a moderné zručnosti vhodné do súčasného on-line sveta,
    • systematická práca na jednom konkrétnom projekte z pohodlia domova,
    • príležitosť sa propagovať a budovať si portfólio,
    • pracovať v skvelom tíme ľudí z TV JOJ a Modrého koníka,
    • a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu.

    Ak sa chcete zapojiť do konkurzu na Ambasádorku pre TV JOJ, vyplňte tento dotazník - TV JOJ hľadá Ambasádorku. Čas na zapojenie sa máte do nedele 2.9. 2018. Napíšte o sebe všetko, čo považujete za dôležité. Buďte smelé, kreatívne a hravé. Tešíme sa na vaše dotazníky plné nápadov a kreativity.

    Držíme vám palce!

    Petra

    nugat
    30. aug 2018    Čítané 1403x

    Hľadáme Ambasádorku pre Fisher-Price

    Pochopenie dôležitosti hry s hračkami pre rozvoj a vytváranie detských schopností bolo pred viac ako 80 rokmi impulzom pre vznik značky Fisher-Price, ktorej materská firma je Mattel. Od tej doby značka pracuje na hračkách, ktoré obohacujú život mladým rodinám po celom svete a robí deti šťastnými a veselými.

    A práve pre Fisher-Price, značku, ktorá pomáha detskému rozvoju, hľadáme Ambasádorku.

    Aká by mala byť Ambasádorka Fisher-Price?

    Mala by to byť samostatná, proaktívna žena s veľkým zápalom a vášňou pre tvorenie, hranie a zlepšovanie svojich schopností. Miluje hranie so svojimi deťmi, rada s nimi vymýšľa rôzne hry a deťom venuje maximum svojho času.

    Taktiež by mala mať neformálny, ale inteligentný prejav, byť kreatívna, hravá a veselá. Má vlastný štýl, pozná sa veľmi dobre a vie pracovať s ľuďmi. Jej detičky by mali byť vo veku do 3 rokov, aby sa s nimi mohla hrať s hračkami Fisher-Price vhodnými pre najmenších a aby mohli detičky spolu s hračkami rásť. Výhodou je, ak má doma ešte škôlkara, ktorý rád objavuje svet.

    Práca Ambasádorky má hneď niekoľko výhod. Okrem zábavy, samostatnosti a učeniu sa novým veciam, sú to:

    • nové a moderné zručnosti vhodné do súčasného on-line sveta,
    • systematická práca na jednom konkrétnom projekte,
    • príležitosť sa propagovať a budovať si portfólio,
    • pracovať v skvelom tíme ľudí z Fisher-Price a Modrého koníka,
    • a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu.

    Ak sa chcete zapojiť do konkurzu na Ambasádorku pre Fisher-Price, vyplňte tento dotazník - Fisher-Price hľadá Ambasádorku. Čas na zapojenie sa máte do nedele 2. 9. 2018. Napíšte o sebe všetko, čo považujete za dôležité. Buďte smelé, kreatívne a hravé. Tešíme sa na vaše dotazníky.

    Držíme vám palce!

    Petra

    nugat
    1. aug 2018    Čítané 164x

    Čisté zuby sa nekazia...

    ...S CURAPROX teda nie. 

    Je to už rok, odkedy sme vám predstavili veľmi ambicióznu, zodpovednú a šikovnú Ambasádorku tejto obľúbenej značky zubnej hygieny. Lenka sa na svoju úlohu veľmi tešila a zvládla ju perfektne - bola tu vždy pre vás, informovala o ústnej hygiene a komunikovala aj so zubným lekárom, aby vám poskytla tie najkvalitnejšie odpovede.

    Farebná zábava CURAPROX z koníka neodchádza úplne - skupinka venovaná značke bude naďalej aktívna a plná informácií, takže ak ešte nie ste členkami, tak sa k nej pripojte.

    Lenka, prajem ti všetko dobré a nech sa ti darí. Ďakujeme. 

    Petra

    nugat
    1. aug 2018    Čítané 276x

    Jedno espresso, poprosím

    Ivka https://www.modrykonik.sk/blog/lola777/, veselá, kreatívna, talentovaná a vždy dobre naladená Ambasádorka voňavého sveta čajov a káv, začala pôsobiť pred vyše rokom.

    A dnes by sme sa s ňou chceli oficiálne rozlúčiť.

    Pripravila pre vás množstvo inšpirácií, receptov a nápadov, súťaží a testovačiek tých najchutnejších nápojov. Naučila vás, ako správne pripraviť niekoľko druhov káv a neprestávala udivovať krásou svojich fotografií a množstvom nápadov na čajové limonády. Vlastne, naučila niečo každého z nás. 🙂 

    Bola to chutná, podnetná a skvelá spolupráca.

    Ivka, prajem ti všetko dobré, nech sa ti darí a nech si stále šťastná. Ďakujeme. 

    Petra

    nugat
    25. jún 2018    Čítané 215x

    Vítame Ambasádorku pre Ženské veci

    Spravte si poriadok v ženských veciach. S našou novou Ambasádorkou sa vám to isto podarí. Touto cestou by som vám rada predstavila Veroniku, https://www.modrykonik.sk/blog/veronique2508/ar..., ktorá vás bude na koníku viac ako len zabávať.

    Veronika je vyštudovaná farmaceutka, ktorá sa už teší na to, ako vám bude prinášať množstvo overených zdravotníckych informácií a odpovie vám na otázky materstva, rodiny, tehotenstva, problémami s otehotnením, umelím oplodnením, imunitou, alergiami, potravinovými intoleranciami, cytológiou, prenatálnou diagnostikou a genetickými ochoreniami.

    Ženské veci sú zdravotnícky lifestyle magazín, prevádzkovaný skupinou MEDIREX GROUP, ktorý ponúka informácie pre ženy v každom veku. Snažia sa o to, aby ženy dostali pravdivé, komplexné a overené informácie. Preto pri príprave článkov spolupracujú s lekármi, prychológmi a inými odborníkmi. Veronika, bola teda jasnou voľbou, aby mohla zastupovať túto zdravotnícku spoločnosť u nás, na koníku.

    Pridajte sa k nej do skupiny a lajknite jej blog pre viac informácií, ktoré sa vám zídu.

    Prajem vám krásny deň,

    Petra

    nugat
    1. jún 2018    Čítané 272x

    Vítame Ambasádorku pre Catrice a Essence

    Ženy, už poznáme meno Ambasádorky pre nemecké značky dekoratívnej kozmetiky Catrice a Essence.

    Rada by som vám preto predstavila Mišku, známu pod nickom @alohim. Miška je nadšená kozmetická maniačka, ktorá svoje sny pretvára do farebnej reality. Pracuje s farbami a robí ženy ešte krásnejšími, než sú.

    Môžete sa tešiť na jej kozmetické rady, školu líčania a predstavenie širokého portfólia oboch trendy značiek, ktoré sú vždy aktuálne. Pridajte sa preto do jej kozmetickej skupiny, v ktorej vás budú čakať súťaže o farebné produkty a dobré rady.

    Držím ti palce, Miška a teším sa tvoje príspevky. 

    nugat
    9. máj 2018    Čítané 2199x

    Hľadáme novú Ambasádorku. Pre Ženské veci.

    Projekt Ženské veci patrí pod skupinu MEDIREX GROUP, ktorú tvorí skupina spoločností zaoberajúcich sa poskytovaním kvalitnej zdravotnej starostlivosti od prevencie, cez diagnostiku až po liečbu ochorení. Do skupiny MEDIREX GROUP patria laboratóriá Medirex a Medicyt, ktoré poskytujú komplexnú laboratórnu diagnostiku vo všetkých medicínskych odboroch, Nemocnica Malacky, Gyncare – centrum reprodukčnej medicíny – a neziskové organizácie MEDIREX GROUP ACADEMY a Senior – geriatrické centrum.

    Hľadáme mamičku, ideálne zdravotníčku, laborantku alebo lekárku, ktorá by sa stala tvárou pre Ženské veci na koníku. Ideálne by bolo, keby bola na materskej dovolenke, ale stále s dostatkom času pre seba a vlastné vzdelávanie a aktivity. Mala by sa orientovať v ženských a trochu aj zdravotných témach – materstvo, rodina, tehotenstvo, problémy s otehotnením, umelé oplodnenie, imunita, alergie, potravinové intolerancie, cytológiu, prenatálnu diagnostiku, genetické ochorenia. Rada o týchto témach hovorí, hľadá si k nim podklady, píše o nich a šíri relevantné informácie ďalej.

    Aká by mala byť Ambasádorka a aké vlastnosti sú u nej vítané?

    • proaktívny a zodpovedný prístup k práci - písaniu a plánovaniu,
    • samostatnosť, ale aj práca v tíme a ochota prijímať názory druhých,
    • chladná hlava a triezvy pohľad na svet,
    • inšpiratívna a trendová so záľubou fotografovať svoje zážitky a deti,
    • milá, priateľská a nadšená,
    • rada pomáha a šíri informácie,
    • a samozrejme milujúca mamička pre svoje ratolesti

    Práca Ambasádorky má hneď niekoľko výhod. Aké sú to?

    • nové a moderné zručnosti vhodné do súčasného on-line sveta,
    • systematickú prácu na jednom konkrétnom projekte,
    • príležitosť sa propagovať a budovať si portfólio,
    • a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu.

    Ak sa chcete zapojiť do konkurzu na Ambasádorku pre Ženské veci, vyplňte tento dotazník - Ženské veci hľadajú Ambasádorku. Čas na zapojenie sa máte do 10.5. Napíšte o sebe všetko, čo považujete za dôležité. Pokojne nám napíšte aj nápady, ktoré by ste ako Ambasádorka zrealizovali. Tešíme sa na vaše dotazníky.

    Držíme vám palce!

    Petra

    nugat
    7. máj 2018    Čítané 251x

    Vítame Ambasádorku Baby Dove

    Ahojte, mamičky,

    táto jar je na Ambasádorky štedrá, pretože vám môžeme predstaviť ďalšiu mladú aktívnu mamičku, ktorá bude pôsobiť ako Ambasádorka Baby Dove. Beáta, vitaj!

    Beátin blog nájdete pod nickom https://www.modrykonik.sk/blog/bea0802/ a odporúčame ho rovno lajknúť, pretože sa na ňom dozviete množstvo informácií z Beinho každoddenného života s dvoma dcérkami. Je rovnako ako výnimočná, tak aj reálna, pretože sa nanič nehrá, má svoje radosti aj starosti. Je presne ako značka Baby Dove - reálna, ľudská a nepodlieha módnym diktátom.

    V Beátinej skupine - Baby Dove - pre skutočné Mamy nájdete aj vy svoje miesto výmeny skúseností, rád a oddychu. Beáta si pre vás pripravila množstvo súťaží o produkty aj srdiečka a veľa infomrácií o značke, ktorá sa postupne dostáva na náš trh. Máte sa na čo tešiť.

    Beáta, držíme palce a prajeme všetko dobré.

    Petra

    nugat
    22. mar 2018    Čítané 3386x

    Essence a Catrice hľadá svoju Ambasádorku!

    Ahojte, dámy,

    máme skvelú správu pre všetky z vás, ktoré milujete kozmetiku a líčenie. Nemecká spoločnosť Cosnova, ktorá od roku 2001 vyrába kvalitné a cenovo dostupné značky dekoratívnej kozmetiky Essence a Catrice hľadá na koníku Ambasádorku, ktorá by obe značky zastupovala vo farebnom a kreatívnom duchu.

    Aká by mala byť Ambasádorka?

    Mala by to byť mladá žena vo veku do 25 rokov, ktorej nadšenie pre kozmetiku nekončí len pri líčení svojej tváre, ale líčí aj ďalšie ženy, sleduje trendy a videá a neustále sa zlepšuje. Orientuje sa v ponuke kozmetiky značiek Essence a Catrice, vie ako z produktov vyťažiť to najlepšie pre čo najkrajší efekt. Rada komunikuje s ostatnými ženami online, rada fotografuje a zrozumiteľne vysvetľuje postupy líčenia. Taktiež ju baví styling a móda. Mala by byť kreatívna, samostatná, veľmi aktívna a priateľská. Nebojí sa prijať spätnú väzbu a skúšať nové veci.

    Aké výhody prináša práca Ambasádorky?

    • spoluprácu so značkami kvalitnej a cenovo dostupnej kozmetiky, ktoré sú veľmi populárne v celej Európe,
    • spoluprácu s najznámejším portálom pre mamičky na Slovensku,
    • nové a moderné zručnosti, ktoré vyniknú v životopise,
    • jedinečnú príležitosť propagovať svoju šikovnosť a talent,
    • dobrý základ pre vlastné neskoršie blogovanie a prax vizážistky,
    • a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu.

    Ako sa zapojiť?

    Pokiaľ ste sa našli v popise a chcete sa zapojiť do konkurzu - vyplňte dotazník - Essence a Catrice hľadajú Ambasádorku. Čas na zapojenie sa, máte do utorka 27.3. 2018.

    V dotazníku o sebe napíšte úplne všetko, čo by nás mohlo zaujať. Líčite? Ukáže ako! Vyznáte sa v trendoch na rok 2018? Vymenujte nám ich. Pripíšte niekoľko konkrétnych nápadov, ktoré by ste na koníku zrealizovali.

    Držíme palce všetkým ženám, ktoré chcú niečo dokázať.

    Petra

    nugat
    25. sep 2017    Čítané 888x

    Každý deň štýlová

    Ach, pondelok, to je niečo hrozné. A zaspať v pondelok - tento týždeň nemohol začať horšie. Rýchlo sa umyť, obliecť a frčať do práce. “No skriňa, čo pre mňa máš, alebo skôr nemáš?”, zúfalo stepujem pred šatníkom a posúvam dvere.

    Určite to poznáte aj vy, alebo občas prežívate približne podobný scenár. Stojíte pred skriňou, minúty vám ubiehajú akosi rýchlejšie než zvyčajne a len počujete to nepríjemné tik-tak, tik-tak… A večne nemáte čo na seba.

    Už jemne nalíčená stojím pred šatníkom a siaham po prvom kúsku, bielej blúzke. Hmm, čo k tomu? Žeby sukňa, nohavice? Myslím, že mi to začína byť jedno, jedným ani druhým nič nepokazím, ale do oka mi padla nestarnúca klasika - čierna kožená bunda. S ňou bude výsledok zaručene štýlový, trendy a navyše, v tomto sychravom počasí ma bunda príjemne ochráni pred vetrom a dažďom.

    Dnes nakoniec volím elegantnú blúzku a čierne nohavice, ale v hlave mám už nápad na outfit, ktorý si oblečiem na večeru s priateľom - jednoduché tričko, bordovú sukňu a čo k tomu? No predsa čiernu koženú bundu. To je hlavnou výhodou tohto univerzálneho kúska - hodí sa k rôznym štýlom oblečenia, viem s ňou byť ako rebelská rockerka, tak aj sexi kočka, či elegantná žena. Každopádne, outfit do práce doplním veľkým šálom, jemnými striebornými náušnicami a čiernymi poltopánkami.

    Zamykám byt a bežím do práce. Nemyslím na povinnosti, ktoré ma čakajú, mysľou som už s ním na večeri. Teším sa.

    Cítim sa krásna a štýlová. A s takouto koženou bundou sa tak môžete cítiť aj vy. Každá z vás si dokáže s týmto silným kúskom vytvoriť skvelý a funkčný outfit, ktorý prekvapí svojou praktickosťou. Či idete na kávu s kamarátkou, na detské ihrisko, na nákupy alebo si len vyvetrať hlavu do parku, môžete siahnuť do šatníka po istote. Napríklad takejto čiernej bunde z modino.sk, e-shopu so širokým sortimentom a celkom prijateľnými cenami.

    Je len na vás, ktorú si vyberiete, ja svoju srdcovku už mám.

    Kedy kožená bunda zachránila váš outfit? Dajte mi vedieť v komentároch.

    ------

    Tento článok vyšiel s podporou modino.sk

    nugat
    12. sep 2017    Čítané 328x

    Trendovo s trend IT UP

    Dekoratívnu kozmetiku privátnej značky dm trend IT UP som pozorovala ešte počas štúdií u našich bratov a niektoré produkty som si už vtedy veľmi obľúbila. Bolo to pred viac ako rokom a s nádejou v očiach som vstupovala do každej bratislavskej “déemky”, či už majú dačo na regáloch aj oni. Preto ma veľmi potešilo, že aj slovenské “déemky” konečne rozšírili svoj sortiment a ponúkajú túto fajn, celkom kvalitnú a cenovo dostupnú kozmetiku.

    Ale nebudem predbiehať, v tejto recenzii sa zameriam a zhodnotím  7+7 produktov.

    VELVET SENSE Lipstick Pen 020

    Rúž v tvare pera som z testovacieho balíčka vyskúšala ako prvý. Má nádhernú farbu, ktorej v poslednom období podlieham čoraz viac, nanáša sa príjemne a pery nevysušuje ani po niekoľko hodinovom nosení. Výdrž má pomerne dobrú, podobnú iným bežným rúžom, a preto vydrží kávu, čaj, limonádu, ale obed už nie. Dá sa s ním vytvoriť bežné denné líčenie, je decentný a určite sa bude hodiť každej žene.

    + konzistencia,

    + pohodlné nanášanie,

    + nepotrebujem kontúrovaciu ceruzku,

    - výrazný zápach (rúž je asi bez parfumácie a toto je jeho normálna vôňa, ktorá mi však smrdí. Avšak, farba, nanášanie a celkom dobrá výdrž jeho zápach natoľko presahujú, že ho momentálne nosím denne. A rada.)

    VERDIKT: Odporúčam a ja sama si ho kúpim ešte raz.

    2IN1 CAMOU Make-up & Concealer HOCHDECKEND & GLOW EFFECT 020

    Už pri otváraní balíčka som na make-upe videla, že je na moju, večne bledú, pleť veľmi tmavý. Nevadí, vyskúšam. A nevyskúšala som len raz, ale nanášala som ho veru často. Má vynikajúcu konzistenciu, je hustý až gélovitý, veľmi dobre krycí ale nie je na pleti ťažký. Nanášam ho prstami na celú tvár a krk, rozotiera sa vynikajúco a neoxiduje. Make-up, kvôli mojej mastnej pleti, vždy fixujem fixačným púdrom, preto som ho skúšala ako hociktorý iný make-up na vyčistenej, hydratovanej a zmatnenej pleti a výsledok je skutočne dobrý - pekná, zjednotená (i keď tmavá) pleť, ktorá síce počas dňa žiada prepudrovanie, ale to je u mňa normálne.

    + konzistencia, ľahkosť,

    + neoxiduje, zjednocuje pleť,

     - oddieň

    VERDIKT: Odporúčam aj na mastnejšiu pleť. Odporúčam ho aj bez korektoru, ale so svetlým korektorom pod očami urobí krásny WOW efekt a rozjasní celú tvár.

    FACE CONTOURING SET 020

    Paletka troch tieňov na kontúrovanie tváre mi príde skôr ako rozjasňujúca paletka, čo mojej bledej pleti skôr vyhovuje. Ja si tvár nekontúrujem, považujem to za stratu času, ale tieto príjemné farbičky som si aj tak nanášala na a pod lícne kosti, ale aj inde na tvár - najbledší odtieň aj pod obočie a do kútika oka, stredný - zlatý na prejasnenie líčok a najtmavší ako bronzer na zvýraznenie lícnych kostí.

    Paletka má dobrú výdrž, práši len trošku a dá sa využiť aj na zafarbenie očných viečok. Mám rada jemné trblietky v líčení, takže mne sadla.

    + farebná paleta pre väčšinu typov pleti,

    + veľkosť,

    - nevýhody nevidím

    VERDIKT: Odporúčam. Je to dobrý produkt, ktorý síce nie je úplne must-have, ale oplatí  sa ho mať.

    THE NUDES SELECTION 020

    Očné tiene milujem! Nie som žiadna profíčka, líčeniu sa venujem len na svojej tvári, ale líčim sa denne a na večerné príležitosti sa viem pekne odviazať. Preto som sa tešila na túto paletku - široký výber tieňov na denné aj večerné líčenie. Ale je tu jedno veľké ale.

    Tiene sa štetcami nanášajú veľmi zle, prášia, majú zlú pigmentáciu a každou novou vrstvou sa stratí tá predošlá. Výsledok je nepekný, špinavý, fľakatý. Či s použitím podkladovej bázy alebo bez nej, len na make-upom potiahnutom viečku. Bledé tiene nevidno, tmavé urobia také hnedosivé niečo.

    Netvrdím, že sa s nimi nedá vôbec pracovať, napríklad čiernym tieňom sa dá vytvoriť jemná a decentná linka na hornom viečku, hnedým tieňom sa dá zvýrazniť obočie, ale nie je to ono.

    + využiteľnosť aj na iné účely (obočie)

    - prášivosť,

    - slabá pigmentácia,

    - strata farieb,

    - zlé nanášanie,

    - slabá výdrž

    VERDIKT: Tieto očné tiene neodporúčam. Sú lacné, ale aj to by boli podľa mňa vyhodené peniaze, za ktoré sa dá kúpiť dobrá káva. Predovšetkým si myslím, že skôr sa s nimi vyhrá profesionálka alebo kočka, ktorá sa líčeniu skutočne venuje, vedela by ich zmáknuť a vyťažiť z nich to, na čo majú slúžiť. Ale bežná žena, ktorá sa líči len do práce alebo len príležitostne, by sa len natrápila a poriadne by si ponadávala.

    MULTIPLYING EYETTENTION MASCARA

    Keď už píšem o líčení očí, chvíľku v tejto téme zostanem. Ďalším produktom je  maskara, ktorá  je slovom skvelá. Má síce ohnutú kefku, ktoré ja veľmi nekupujem, respektíve vôbec, ale narába sa s ňou dobre. Musím upozorniť, že mám celkom dlhé, husté a vytočené riasy (okej, až tak husté nie, ale sú v pohode), každopádne, nesmerujú nadol, nie sú veľmi riedke alebo krátke. S takými si táto maskara neporadí, viď. iné recenzie.

    Vydrží bez problémov celý deň, riasy mi po dobrom obtretí nadbytočného množstva prípravku nezlepí, krásne ich oddelí a vytočí. Pigmentácia čiernej je na veľmi dobrej úrovni. Pohrá sa aj s jemnými riasami vo vnútornom kútiku, nedrolí sa a neodtláča.

    + obal (áno, obal je fakt elegantný),

    + vytočí, hrustí a nezlepí riasy,

    - náročnejšia aplikácia na spodné riasy.

    VERDIKT: Áno, áno, áno. Odporúčam. A za takú cenu, no nekúpte to!

    METALLIC KAJAL 050

    Táto kajalová ceruzka na oči v prenádhernej zlato-medenno-ryšavej farbe ma veľmi potešila. No a potom som ju otvorila. Nanáša sa ťažšie ako iné kajalové ceruzky, je tvrdá a je potrebné si na ňu zvyknúť. Potom to ide ľahšie a ľahšie. Pigmentáciu nemá svetobornú, vytvorí skôr teplý dojem na hornom viečku (na vodnej linke je nepoužiteľná).

    + metalická farba,

    - náročné nanášanie,

    - tvrdá

    VERDIKT: Ceruzku nemôžem ani odporučiť, ani úplne zavrhnúť, pretože má aj svoje výhody. Svojej kamoške by som ju však skôr neodporučila.

    DOUBLE VLUME & SHINE Nail Polish 090

    Krásny lak na nechty, ktorý perfektne ladí s rúžom z tohto kozmetického balíčka. Na prekrytie nechtov stačí už jedna vrstva, čo ja nemám rada, preto som ho otestovala ako iné laky - keď už nosím lak, tak dve vrstvy + top coat. Vydržal, ale ja si nechty na rukách veľmi nelakujem, preto som ho veľmi neriešila. Na nechty na nohách som ho nepoužila, tam používam svoj overený lak.

    VERDIKT: Na výhody a nevýhody názor nemám, celkovo na tento produkt názor nemám.

    BONUS

    V úvode som 7+7 produktov nespomenula len tak pre nič za nič. Niektoré produkty značky trend IT UP si kupujem už vyše roka a stále ich po minutí dokupujem. Medzi mojich dm trend IT UP favoritov patria:

    • vynikajúci CAMOU CONCEALER 010 - tekutý korektor s aplikátorom, ktorý má stredné krytie a celé leto som ním maskovala kruhy pod očami bez kvapky make-upu. Korektor odporúčam!!!
    • skvelý HIGHLIGHTENING EYE SHADOW CREAM WATERPROOF 030 - praktický multifunkčný rozjasňovač na očné viečka, vhodný do kútika oka, pod viečko, na lícne kosti, nad hornú peru. Má skvelú výdrž, dobre sa nanáša. Je jednoducho skvelý!
    • EXPERT EYE BASE - tuhšia, ale veľmi trvácna krémovitá báza pod očné tiene je veľmi dobrá. Nanáša sa ťažšie, myslím, že je vhodná na mladú pleť a geniálne zvýrazní pigmentáciu očných tieňov.
    • CONTOUR & GLIDE Lipliner - všetky trend IT UP kontúrky vrelo odporúčam. Mám 4 - 220 235, 270 a 475.

    V líčení nie som profík, ale baví ma to. Sama na sebe skúšam všetko možné, produktov mám neúrekom. Veď len na týchto fotografiách môžete vidieť, že len obyčajné obočie zvýraznené inou farbou dokáže zmeniť výraz tváre. Preto má líčenie úžasnú moc, podčiarknuť to, čo je na nás krásne, prekryť nedokonalosti a dodať nám eleganciu a sebavedomie. Make-up je len taký aká je jeho nositeľka, dá sa s ním hrať a poriadne vyblázniť, je to ako relax, tak aj seriózna práca.

    Budem rada, ak vám bude moja recenzia pri výbere nápomocná a ďakujem, že ste sa dostali až sem. Čo z trend IT UP odporúčate  najviac vy? Dajte mi vedieť v komente, som zvedavá.

    Majte sa krásne,

    Petra

    nugat
    26. máj 2017    Čítané 3412x

    Nakupovať a šetriť? Viem, ako na to!

    Verejne prehlasujem, že som nákupná maniačka. No musím povedať, že nenakupujem bezhlavo, každý krok si dobre premyslím, vykalkulujem a zhodnotím kritickou otázkou: „Oplatí sa mi to?“ Taktiež rada nakupujem darčeky, milé drobnosti a radosti pre svojich blízkych.

    Momentálne riešim nákup pre seba aj pre druhých, pretože sesternica Dáša bude robiť pre svoje dcéry Laurušku a Sabinku a ich kamarátov veľkú oslavu MDD. Takže budem potrebovať šaty, darček a niečo sladké. Nákupný zoznam napísaný, obchody a e-shopy presliedené, no rada by som aj ušetrila.

    Keď som sa dozvedela, že cez cashback portál Tipli.sk môžem nakupovať vo svojich obľúbených e-shopoch tak, že mi z každého nákupu vrátia percentá, a tak v konečnom dôsledku ušetrím, som sa veľmi potešila. To znie fér. To znie dobre.

    Šaty nakupujem väčšinou na ZOOT-e, preto som sa veľmi potešila, že Tipli.sk mi vie z nákupu #niecohopreseba ušetriť 1,2% za každý nákup. Šaty som si jednoducho vybrala, do dvoch dní sa mi vrátili percentá na Tipli účet a vo výdajni radosti ich vyzdvihla.  

    Navyše, k úplne prvému nákupu je možné získať kupón 5 Euro ako odmenu. Stačí kliknúť na ktorýkoľvek odkaz v tomto článku 🙂

    Budem už len dúfať, že nám vyjde počasie. Čo poviete, dobre som vybrala?

    Mimochodom som si pri tomto nákupe všimla, že Tipli.sk poskytuje aj šikovné zľavové kupóny, napríklad takýto:

    Lauruška so Sabinkou milujú čokoládu, tak som sa rozhodla im upiecť vynikajúce brownie, ktoré do oslavy párkrát vyskúšam pripraviť. Pár drobností, ktoré mi doma chýbali, som kúpila cestou z výdajne radosti v Tescome, no zabudla som na plech, pretože dobré brownie musí byť v plechu správnej veľkosti. Až mi srdce poskočilo, že aj pri nákupe z Tescomy, mi vie služba Tipli vrátiť až 4,8%. 

    Tak to už áno, plech som rýchlo objednala a už sa ho neviem dočkať.

    Čo sa darčeka týka, váham medzi náučnými hračkami a drevenými hračkami, 6% späť s Tipli.sk pri nákupe z Hračkárik.sk sa mi zdá viac ako slušná ponuka a decká sa určite potešia.

    Už viem ako na to, a preto väčšina mojich odpovedí na otázku, či sa mi nakupovanie oplatí, znie: „ Áno.“ Takto môžem nakupovať vo svojich obľúbených obchodoch ako Notino, Baťa, hej.sk, Tchibo alebo Babičkina záhradka. Široká je aj ponuka obchodov s detským sortimentom, ako Hračkárik alebo Beťárik a ušetrím tak  až 33% pri nákupoch na internete.

    Oh... a viete čo? 1.6, keď už bude Den detí, tak im budete môcť nakupovať darčeky so zľavou až 25%... No nechoď na Tipli.sk...

    -------

    Tento článok vyšiel s podporou Tipli.sk.

    nugat
    9. máj 2017    Čítané 546x

    Ľúbi ma, neľúbi ma. Ja ľúbim.

    Každý deň sedím v práci pred počítačom, momentálne sa každý deň po práci učím, čo znamená, že opäť sedím pred počítačom alebo nad knihami. A vlastne, mojim najobľúbenejším koníčkom je čítanie kníh, takže opäť čo? Namáham oči.

    Oči si namáham veľa, prakticky denne. Preto sa o ne starám nielen stravou a vitamínmi, ale aj kozmetikou. Nechcem, aby pokožka okolo očí a na viečkach vyzerala zle a unavene, mám len 24 rokov, na vrásky mám ešte čas. No takým tým drobným sa nevyhnem. Chichotavé vrásky mám v kútikoch očí aj v úsmeve, mám kruhy pod očami a oči niekedy ráno opuchnuté, no fotoaparát odmietol detailne spolupracovať, aby som vám to dokázala.  

    Veľmi rada vám zhrniem moje testovanie Anti-aging séra na okolie očí a pier so sedmokráskou, Q10 a kyselinou hyalurónovou od českej značky Manufaktura, ktoré by malo riešiť vyššie spomenuté problémy krásy.

    Značka Manufaktura mi je dobre známa, pretože ju mám veľmi rada. Je založená na tradičných prírodných surovinách, ktoré sa nachádzajú v prírode kúsok od nás, v Českej republike. Okrem toho, že všetko z ich sortimentu krásne vonia a dobre sa používa, má aj všetko krásny design. A ja ako správna kozmetická maniačka, oceňujem kombináciu toho najlepšieho.

    Nepoznáte Manufakturu? Tu nájdete zoznam ich predajní na Slovensku.

    Sérum som testovala viac ako dva týždne, čo je relatívne krátka doba, no môžem bez mučenia vyhlásiť: ÁNO, stojí za to. Pomáha.

    Nanášala som si ho na okolie očí každé ráno a každý večer vrámci mojich kozmetických seáns, ktoré nevynechávam za žiadnych okolností. Sérum má príjemnú konzistenciu, nevtieravo vonia a čo je, predovšetkým ráno, podstatné, môžem si do 5 minút naniesť make-up a nežmolí, netrúsi sa.

    Na okolie pier som ho nenanášala tak poctivo, vynechávala som ho ráno, pretože podstatnejšia je pre mňa oblasť očí. Okolie očí sa mi zdá jemnejšie, hydratovanejšie, kruhy pod očami sú menej výrazné, opuch ráno rýchlo zmizne, čo pripisujem aj vhodne zvolenému materiálu obalu séra - kovovej špičke, ktorá príjemne chladí.

    A ako by som zhrnula jeho výhody a nevýhody?

    Výhody:

    • nelepí, nežmolí, netrúsi sa,
    • neťahá okolie očí,
    • neštípe (nešikovnosťou sa mi dostalo do očí a neštípalo, no neštípe ani na mojej pokožke),
    • príjemná vôňa,
    • praktický tvar,
    • skladnosť,
    • design obalu,
    • prírodné suroviny,
    • obľúbená značka,
    • hygienickosť (netreba do séra vkladať prsty),
    • celý rad Sedmokráska mi je veľmi sympatický.

    Nevýhody:

    • prvé otvorenie a vytlačenie potrebnej dávky je komplikované,
    • balenie je tak skladné (drobné), že mi na poličke vždy padne a zhodí aj niečo iné,
    • pri vytlačení väčšieho množstva sa veľmi dlho vtiera do pokožky,
    • osobne neviem porovnať s inými sérami, pretože som mladá, nie je to must have kozmetika, ešte ju asi nepotrebujem (ale chcem).

    A keďže my ženy chceme byť stále krásne a mlado vyzerajúce, našla som pre vás/nás niekoľko tipov boja za večnú mladosť a krásu pleti:

    1. Pokožku treba chrániť. V lete proti UV žiareniu, v zime proti mrazom a chladu rôznymi druhmi krémov. (Slnko však svieti aj v zime!)
    2. Fajčenie je out a trápne. Keďže som nikdy v živote nefajčila, tak tento bod spĺňam viac ako výborne.
    3. Nežmúrte, nehnevajte sa. Keď už vrásky, tak od úsmevu a smiechu ako od večného zachmúrenia a zazerania po druhých.  
    4. Pite veľa vody, jedzte veľa ovocia. Ak máte problém vypiť pohár vody za jedno doobedie, neškodíte len svojej pokožke, ale zdraviu celkovo, takže si dajme jeden trojdecový. Na zdravie!
    5. Krémy, masky, séra, make-up. To všetko je pre krásny vzhľad žiaduce, ale netreba zabúdať na to najpodstatnejšie - odličovanie a čistenie pleti.

    Slovo na záver:

    So sérom som skutočne spokojná a po jeho spotrebovaní si kúpim aj ďalšie balenie, pretože mi vyhovuje a myslím, že je vhodnejšie skôr pre mladšiu pleť, ako pre zrelšiu, i keď ja mám veľmi mladú pleť. Rad Sedmokráska ma natoľko zaujal, že produkty na pleť rozšírim o Peelingovú hydratačnú pleťovú masku so sedmokráskou a kyselinou hyalurónovou a zaujal ma tiež Osviežujúci bylinný sirup so sedmokráskou, materinou dúškou a citrónovou trávou. 

    Mňam, také dobré chladivé osvieženie bude nielen chutné, ale aj prospešné pre moju pleť.

    Ďakujem Manufaktura, ľúbim ťa,

    Petra

    nugat
    8. feb 2017    Čítané 223x

    Krásna s Dermablend?

    Problémy s akné ma trápia len krátko - posledné dva alebo tri roky - a to je aj doba, od kedy vôbec hľadám kvalitné make-upy. Za ten čas som nestihla vyskúšať pochopiteľne všetko, bála som sa experimentovať a hlavne, som veľmi bledá a lekárenskú kozmetiku mám v mysli zapísanú ako “moc tmavá”. 

    Preto ma veľmi teší, že som aj ja dostala možnosť testovať Dermablend 3D korekčný make-up od Vichy. Nie som vizážistka, ani sa tomu nevenujem, ale snažila som sa recenziu rozdeliť do nasledovnej štruktúry.

    Obal

    Krásny dizajn kozmetiky ma vždy veľmi poteší, navyše, ak je to reálne balenie a nie len vzorka. Tento make-up má pohodlné a predovšetkým hygienické riešenie obalu, jemným stlačením si z neho vytlačím potrebnú dávku cez úzky “sosáčik”, a tak viem, že nevytlačím viac ako treba. 

    Vôňa, farba, konzistencia

    Jemná, ničím neprikrášlená vôňa je naozaj príjemná a necítim ju po nanesení na tvári. Čo je pre mňa výhodou. Nemám rada, ak dekoratívna kozmetika prehnane vonia. Testovala som odtieň 15, najsvetlejší z radu. Som veľmi bledá, ani v lete sa poriadne neopálim, a tak som bola príjmemne prekvapekná, že som našla výrobok, ktorý je vhodný pre také bledule ako som ja. Konzistencia je veľmi, ale naozaj, veľmi hustá, krémová a viete čo je zaujímavé? Na tých najproblematickejších miestach ma príjemne chladil. 

    Nanášanie

    Ešte sa vrátim k hustej konzistencii, pri ktorej je predpoklad horšieho nanášania. Áno, je to tak, no nepovažujem to za nevýhodu, treba sa len naučiť s make-upom pracovať. Nenanášam štetcom, hubkou alebo iným kozmetickým náčiním, v tomto mojom pleťovom stave ich považujem za zbytočné prenášače akné a infekcií. Viem, že make-up nanesú lepšie a ten lepšie k pleti priľne, no pre mňa je aktuálny argument hygiena, nie lepšie nanášanie. Ak sa môj stav pleti zlepší, neviem sa dočkať až si objednám moje vysnívané štetce. 

    Potrebné množstvo som vždy nanášala na vyčistenú a pripravenú pleť (peelingové mydlo, pleťová voda, denný krém) a s umytými rukami po každom kroku líčenia. 

    Krytie

    Make-up kryje! Naozaj prekryje červené fľaky, akné, kruhy pod očami a podobné záležitosti. No pri svojej konzistencii je táto krycia schopnosť až na škodu, prehnane sa mi dostával do pórov, a tak ich zvýraznil. Rovnako aj jazvy po akné. No pleť krásne zjednotil a hneď po nanesení som mala pleť ako porcelánová bábika (až na tie drobnosti, ehm).

    Výdrž

    Výrobca sľubuje 16 hodinovú výdrž, čo však na tak mastnej pleti akú mám ja, nepotvrdzujem. Maximálne 4 hodinky, potom som sa vždy začala lesknúť. Bez púdru to jednoducho nešlo. V lekárni som videla aj korektor a púder z tohto radu, premýšľam, že si ich kúpim, aby som dosiahla maximálny efekt. 

    Moja pleť

    Make-up sa správa podľa pleti, ktorá ho nesie. Preto sa to nedá ani pri make-upoch na tú problematickú zovšeobecňovať. Mám mastné čelo, nos a bradu, nemám čierne bodky, no mám rozšírené póry, akné typu “červená krupička” na pravej strane od líca až k perám a k brade. No a samozrejme, pleť sa mi správa podľa cyklu, YES! Sexy, čo? 

    Záverom by som rada make-up odporučila ženám, ktoré síce majú problematickú pleť, no nemajú ju až takú mastnú a naopak, ak tie, ktoré majú suchú pleť, nebude vyhovovať. A určite ho netreba kupovať pri bezchybnej pleti, tam je efekt masky zaručený. :D  Ak si ho kúpite, nebudú to “vyhodené” peniaze, len treba skutočne poznať svoju pleť. Týmto make-upom jej dáte niečo dobré a na dobré sa ľahko zvyká. Možno budete zaskočené hustou konzistenciou a na prvé použitie vám nesadne ako ten váš obľúbený, ktorý ste si odložili do kozmetického kufríka. Ale keď sa skamošíte, budete mu verná každé ráno. 🙂 Ja som, ale aj s parťákom púdrom. 

    Ďakujem Vichy aj Modrému koníkovi. 🙂

    Petra

    nugat
    2. sep 2016    Čítané 63x

    Moje hydratovanie s AVON

    Kto by nepoznal AVON? 

    Myslím, že nie som jediná, ktorá si prešla prvou "špirálou", prvý rúžom alebo prvým púdrom práve z AVON-u. Taktiež krycia tyčinka, či tak dospelácke krémovanie si rúk.

    Čas pokročil a k AVON-u sa stále vraciam. Tentokrát sa karta otočila a AVON sa vrátil ku mne. Dostala som totiž možnosť otestovať úplne nový krém - AVON nutra effects velvet soft moisture, a preto veľké ďakujem.

    Najprv predstavím svoju pleť. Pokožku tela mám viac-menej normálnu, teraz v lete upotenú ako každý iný človek. Pokožka rúk ma trápi každú zimu - hánky mi praskajú, krvácajú a vytvárajú sa na nich šupinky. Bleh. Pleť mám problematickú, mastnú a v lekárni siaham po pubertálnych serepetičkách. Čiže som ako Frankenstein, pozliepaná z rôznych druhov. 😀

    A teraz predstavím krém. Je to kombo na tvár, telo aj ruky, ktoré zaisťuje 48-hodinovú hydratáciu. Je ľahšej konzistencie, príjemnej vône a vhodný na suchšiu pokožku. 

    Ja som ho využila predovšetkým na telo a ruky, keďže moje pleť potrebuje iné riešenie. Na tvár som ho síce skúsila, no leskla som sa viac ako český kryštál. Krémovala som sa preto po klasickom sprchovaní, po opaľovaní a po holení nôh. Vždy sa rýchlo vsiakol do pokožky, nezanechal mastný film, ktorý tak neznášam a pokožka vyzerala živšia. Po opaľovaní perfektne hydratoval, po holení skvelo upokojil. Už som si povedala, že si z neho nechám na akútne problémy rúk v zimnom období, no veľmi si neverím, že sa ovládnem. Natieram sa ním totiž každý druhý deň a hydratáciu cítim aj po jednom umytí. Znie to strašne super, však? No trošku sa tých rúk aj obávam, pretože ak sa mi vytvoria ranky, tak je tam šanca, že krém bude štípať, keďže je parfumovaný. 

    Výhody:

    + ľahká konzistencia a príjemné nanášanie,

    + všestranné využitie,

    + príjemná, nevtieravá vôňa,

    + praktické balenie a výborná manipulácia,

    + nadpriemerná trvácnosť hydratácie.

    Nevýhody:

    - nevhodný pre mastnú a zmiešanú pleť,

    - neskutočne nudný design obalu (v katalógu by som si ho ani nevšimla).

    Záver:

    AVON nutra effects velvet soft moisture je vhodný pre suchšiu pleť, preto nesadne každému. No kto je od hlavy až po päty suchý (to znie hrozne zle), tak je to pre neho ideálne riešenie - praktické a aj ekonomické. Mne veľmi vyhovuje a keď ho miniem, tak si chcem zadovážiť ešte jeden kus na zimu. Je to presne taký ten krém, ktorý sa doma vždy zíde. No keby som nemala možnosť ho otestovať, tak by ma na základe obalu a zloženia ani nezaujal. Každopádne, dávam mu 9 bodov z 10, pretože je funčný a robí presne to, čo robiť má. 🙂

    Verím, že vám moja recenzia krému, ktorý som testovala v niečom pomôže a ak máte podobne zmiešanú pleť a pokožku, tak budete vedieť, kde sa ním krémikovať a kde nie. 

    Petra

    #test_avon

    Zapadol! Neviem si tento skvelý krém vynachváliť a Avonu tlieskam, že pripravil aj niečo pre nás, čo máme takú všelijakú pokožku a pleť. Na tvár odporúčam len, keď je veľmi napnutá, inak vytvára nie práve sexi lesklé čelo. No na telo je výborný! 🙂

    (3 fotky)
    nugat
    2. aug 2016    

    Ešte chvíľka a lapač zlých snov bude hrdo visieť nad posteľou.

    #handmade #diy #hobby

    #test_tekmar
    Načerpávam silu s Tekmarom. 🙂

    nugat
    30. jún 2016    Čítané 59x

    Tyčinky Tekmar

    Úvodom by som chcela poďakovať za príležitosť vyskúšať tyčinky od spoločnosti Tekmar. Značka mi je dôverne známa, pretože sa mi už na základnej škole občas vyskytla v školskej taške a vychutnala som si ju na desiatu. 

    Odvtedy sa design obalov výrazne zmenil a poviem vám, k lepšiemu. Tyčinky lahodia oku a podľa mňa si ich v regáli všimnete skôr ako konkurenciu. Produktové rady, ktoré sa ku mne dostali, ma prekvapili svojou pestrosťou a nasledovaním trentov súčastného stravovania - chia semienka, goji, proteín, low carb, ale aj overená klasika - muesli v jogurte a oriešky. No čo ma teší úplne najviac - Tekmar je slovenská značka a myslím si, že potrebujeme podporovať vlastných výrobcov a vlastnú ekonomiku. 

    Musím vás upozorniť, že som nezjedla všetky tyčinky, z každého radu som ochutnala jednu - dve a podelila sa z blízkymi. Alebo sme si z nich navzájom odhrýzali. 🙂 Preto sa nebudem vyjadrovať k jednotlivým tyčinkám, ale k radom.

    1. Protein bites

    Začala som praktickým balením malých kúskov vo veľmi peknom obale. Ideálne doplnenie sacharidov a bielkovín po tréningu. Brusnica aj vanilka chutia skvelo, a preto vrelo odporúčam. Samozrejme, nie zjesť celé balenie na posedenie, skôr si dať jednu-dve kocky v prípade nedostatku energie. Veľmi ma teší zníženy počet cukrov a pekné množstvo proteínu. Vysoký obsah vlákniny tiež oceňujem. Balenie je taktiež praktické, takže uvažujem, že nejaké zadovážim priateľovi, keď pôjdeme na výlet. 

    Neodporúčam však pri intolerancii laktózy. Ja som neskôr cítila, že som skonzumovala sušenú srvátku, jogurtový prášok a srvátkový bielkovinový koncentrát. 

    2. Sport protein bar

    Veľmi chutný rad proteínových tyčiniek. So spolubývajúcimi sme vyskúšali všetky tak, že sme si ich rozkrájali na tanierik na jednohubky.  Mali sme za sebou každý svoj tréning či náročný deň, takže sa prísun bielkovýn a komplex 10. vitamínov hodil. Veľmi ma potešil vápnik, ktorého je až 150mg a horčík, ktorého je 70mg. Túto tyčinku si preto budem brávať na turistiku a bicyklovačky. No inak nie, sú veľmi presladené. 

    V tomto prípade mi srvátkový bielkovinový koncentrát nespôsobil bruchabôľ. 

    3. Juicy bar

    Pre mňa stará známa klasika. Povedala by som, že kto chce poriadne cukrovo zhrešiť, tak s touto crazy tyčinkou. Predsalen - cereálie a želé, sú celkom nevšedná kombinácia. Najradšej mám pomarančovú verziu, je príjemne svieža a úžasne voňavá. No všetky veľmi pekne voňajú a ešte lepšie chutia....hmmmm, dala by som si ešte. Presne tieto som jedávala ešte na základke. 

    4. muesli & super fruits

    Veľmi chutná tyčinka, na ktorej ma najviac potešila výrazná chuť ovocia a 0% pridaného cukru. Túto tyčinku si budem určite kupovať, pretože neobsahuje laktózu. No vadí mi, že obsahuje palmový olej a palmový tuk. Nedalo by sa to bez neho? Každopádne, tyčinka mi veľmi chutila a ostanem jej verná.

    5. Green line probiotic a green line protein

    Neodolala som a musela som si dať slivkovú z radu probiotic a čokoládovú z radu protein. A boli skvelé! Slivková bola akurát sladká, akurát svieža. Zavrela som obe oči a tvárila som sa, že laktóza nie je prítomná, pretože takú mňamku som dlho nejedla. Čokoládová protein bola veľmi hutná, štruktúrou mi pripomínala pečivo, no chuťovo bola veľmi príjemná. No vyslovene úplne odporná bola cheesecake s chia. 

    Celý tento "zelený rad" je chuťovo veľmi dobrý a vyvážený. Myslím, že nikto na trhu nerobí probiotické tyčinky, takže tento krok veľmi oceňujem. 

    6. Müsli v jogurte a müsli v gréckom jogurte

    Tieto tyčinky som zásadne nejedla. No spolubývaci zjedli každú jednu - do posledého kusu. 🙂 A pochvaľovali si. Trošku im vadila výrazná sladkosť a lepkavosť, no v zásade, nič vážne.  Chlapi ľúbia sladké. 🙂 

    7. Muesli & Fruits

    Či už príchuť červené jablko, čučoriedka alebo goji a brusnice, tyčinku považujem za takú overenú klasiku, ktorou sa nedá nič pokaziť. Že by ma extrémne zaujala, to nie, no chuťovo bola vyváženejšia ako niektoré konkurenčné tyčinky podobného typu. 

    8. Harmony & Vitality

    Výborná tyčinka, ktorú som si dopriala na Pohode na zahnanie vlčieho hladu. Fakt skvelá a oceňujem, že aj keď bolo na slnku hádam aj 100 stupňov (okej, možno 30), tak tyčinka držala tvar, bola šťavnatá, orechov bolo dostatok a zasýtila. Vadilo mi podmáčanie, no v prevahe bola lahodná chuť orechov. 

    PLUSY

    + slovenské výrobky,

    + široký výber príchutí a druhov,

    + moderné ingrediencie,

    + dobré, pevné balenie, vhodné na cesty,

    + tam, kde majú byť oriešky, tak ich je naozaj veľa,

    + vitamíny, minerály, výživové hodnoty a všetky informácie sú jasne a presne popísané a človek si vie v obchode vyhľadať to, čo mu najviac vyhovuje,

    + tyčinky tie spomínané vitamíny, probiotiká, minerály a pod. naozaj obsahujú,

    + celkovo mi chutili, zahnali chuť na sladké, dokonca aj akútny hlad

    + veľmi pekne spracovaná webová stránka spoločnosti 🙂 

    MÍNUSY
    - pridaný palmový tuk a olej. Veľká nevýhoda týchto výrobkov pre množstvo ľudí. 

    - pre mňa (a iných intolerantných) je to laktóza vo väčšine radov, ale to si viem v obchode jasne vyhľadať (v tomto má Tekmar +, že má aj produkty bez), 

    - veľmi sladké, ba až presladené (na tomto sme sa zhodli aj so spolubývajúcimi, že sa nám tá sladkosť niektorých tyčiniek až priečila a často sa tyčinky nedali dojesť alebo len vtedy, ak človek bažel po niečom extra sladkom),

    - nemyslím, že je to "zdravá" alternatíva sladkostí. Zdravé sladkosti sú podľa mňa oxymoron. :D To už si radšej doprajem kvalitnú horkú čokoládu alebo sušené ovocie.

    - úplne najviac mi vadili tie "máčadlá" - akože čokoláda, akože jogurt - myslím, že keby sa to vo výrobe vynechalo, tak by aj ušetrili v nákladoch a ľudia by sa nekŕmili práškom. No chalanom to nevadilo, ževraj to malo s tým šmrnc.

    Celkové hodnotenie na záver

    Tyčinky od spoločnosti Tekmar sú dobrou občasnou desiatou alebo nabíjačom bateriek na túre, či pri iných aktivitách ako napríklad - prestávka počas prednášky, vlčí hlad vo vlaku, státie v dlhokánskom rade, či behanie po úradoch, lekároch a podobne. Každý človek si, podľa mňa, nájde tú svoju tyčinku, pretože majú veľmi bohatú ponuku druhov a príchutí. Nikto nezostane sklamaný, pretože má možnosť stále skúšať.

    Našla som si svoje "topky", ktoré zaradím do nákupných zoznamov, no taktiež som našla rady, ktoré sú pre mňa maximálne nevyhovujúce. Nemám deti, takže neviem posúdiť, či je vhodné im dávať takéto tyčinky. No celkovo je to dobrá maškrta. 

    Ešte raz by som sa však chcela Tekmar-u aj Modrému koníku poďakovať za túto jedinečnú možnosť. Mám takto prehľad o týchto produktoch a keď sa budem baviť s rodinou a  známymi, tak im budem vedieť odporučiť to najlepšie. 

    Prajem vám pekný deň,

    Petra