Dnes taky zvlastny zazitok, u nas doma som bola v predzahradke s manzelom a take tie klasicke zahradne upravy. Zrazu z druhej strany cesty som pocula volat starsieho a na pohlad velmi zanedbaneho muza: hej, prepacte! Prosim vas! ….ale nejak som si neuveromila ze by to bolo na nas, na ulici bol sobotny ruch tak som myslela ze niekoho vola…
    Muz to ale pochopil siel za nim a isiel mu kupit do blizkeho kiosku cigarety. Potom este pytal odo mna pero a papier. Ked sa vratil som sa ho pytala co to bolo. A ze teda nejaky pan byva oproti v bytovke a ze ma chore nohy, ledva chodi a chcel cigy, len nevladal uz dalej ist. Tak mu ich muz zbehol kupit a na papier napisal kontakt ze nech zavola ked nieco bude potrebovat.
    Ja som si neodpustila ironicky, ze ale po cigarety ist si do pol cesty zvladne…muz bol celkom rozhorceny a vravi mi vies co mozno to je jedine kvoli comu vysiel za posledne dni ci tyzdne z domu, taki ludia asi nemaju vela radosti uz v zivote a ked mu robia cigarety radost tak mu ich budem chodit kupovat….a ma recht, musim sa od neho este vela ucit ludi nesudit ale brat takych aki su…akk to mate vy? Mate tiez predsudky a sudite ludi? Ja som myslela ze to nerobim , ale dnes som bola sama prichytena, ze hej….