Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Baby, viete odporučiť nejaké sporenie na 20,-€ - 30,-€ mesačne?
    Ďakujem

    Baby, prišiel Vám zvýšený opatrovateľský, samozrejme tým, ktoré ho poberáte? Či až od budúceho mesiaca?

    Kúpila som malej v Dinoparku v BA sýto ružové tričko 110/116 a potrebujeme väčšie...😫😫😫
    Naserie...😡

    lubka484
    Správa bola zmenená    24. júl 2019    

    Načo? Povedzte mi načo si niektoré ženy nahadzujú inzeráty, keď sa potom ani neunúvajú odpísať? Normálne ma to naštvalo. Zas raz...😠😠😠
    Dodatok: Pre tie, ktorým sa zdám netrpezlivá.🙄 Za dva mesiace si nenájsť čas na odpoveď, keď chcem niečo predať, je proste priveľaaaaa🙈🙉🙊

    Dievčatá Bratislavčanky, alebo tie, čo to vyznáte. Ako dlho cca trvá presun z BA hlavnej vlakovej stanice do ZOO taxíkom? A cca cena?
    Potrebujem si spraviť časový plán😀
    Ďakujem

    @dextella14 ahoj, postrehla som, že si kožná lekárka. Prosím ťa o radu. Netuším čo to má dcérka na brade a neviem ako sa toho zbaviť. Premasťujeme to iba indulónou, ale dva tri dni je pokoj a potom sa to vráti. Nevieš, prosím ťa, poradiť? Ďakujem

    Baby, viete mi povedať, čo je toto za strom? Vraj nejaký bór, ale aký?

    Dievčatá, mám otázku, potrebujem odovzdať nejakú pozornosť človeku, ktorý sa ale stravuje veľmi zdravo, sladkostiam neholduje, a alkoholu sa vyhýba. Čím sa zavďačíte takému človeku? Som v koncoch...🤔😟

    Nepostrehli ste niektorá čo to teraz bežalo na Ťuki TV a ako to bude často? Nejaká slečna nacvičovala ľudovky s deťmi...🤔

    Baby, mám otázku. Prosím vás, tie čo s deťmi používate prstové farby, keď s malou pokreslíme bielu plachtu, bude sa to dať potom oprať, alebo to tam ostane na pamiatku?
    Mám starú obrovskú plátenu dvojplachtu a chceme sa trošku vonku na dvore zabaviť. Pootláčať ruky, nohy, že či to mám korigovať lebo to tam ostane, alebo ju nechať blázniť ak sa to vyperie?
    Vopred ďakujem.

    Zas nový dizajn, či sa mi pokazil telefón? 🤔😀

    Dnes sme sa bavili...😂🤣😂🤣

    Baby, ktorá moderátorka sa nezniesla a ktorou keď ich poprehadzovali v Dámskom klube? Iba pre zaujímavosť. Všetky vyzerali tak v pohode...🤔😁

    Náhodný pokus, nezavadzia náhodou niekomu doma? Vopred ďakujem.😀

    No tak čo, zvládnu to dnes?🤔😀
    Držím všetky prsty...

    @mylovve stihla si to zmazať skôr, ako som ti napísala, tak to máš tu:
    Ja ti držím palce, som všetkými desiatimi za dlhodobé kojenie. A keď to neobmedzuje teba, na všetkých ostatných sa môžeš...
    Máš môj obdiv😀

    Baby, tie čo máte suchozemskú korytnačku, čo všetko máte v akváriu? Nemohli by ste pridať nejakú foto? A zaujíma ma aj veľkosť akvária.
    Ďakujem

    Dievčatá, masaker s Lidl taniermi zažehnaný? Od pondelka začínajú plyšáky😂🤣😂🤣

    Skúsim to aj takto na ploche. Dnes idem s malou na Mira Jaroša, prosím vás, tie, ktoré to už máte za sebou, je po koncerte aj nejaká autogramiáda a predaj nejakých "suvenírov'?
    Že na čo sa mám pripraviť. Ďakujem 😀

    Keď už sa idete podaktoré biť za dedičstvo starých mám v podobe zvykov a tradícií veľkonočnej oblievačky a šibačky, tak by som bola zvedavá, ktorá dodržala tradíciu napríklad nespať s chlapom pred svadbou keď už sú tie tradície také dôležité...???😁😂🤣
    Áno, vrcholne ma irituje oblievanie a šibanie.😋

    Keď na vás niekedy dopadne ťarcha dňa a cítite, že prichádza náznak pocitu zbytočnosti vlastného bytia, vedzte, že na svete sú ľudia, ktorí sa musia cítiť oveľa zbytočnejší. Napríklad bodyguardi Jasona Momou...😂🤣😂🤣

    Modlitba muža 🙂

    Milý Bože: Chodím každý deň do práce a driem 8 hodín, zatiaľ čo moja žena si pekne sedí doma. Chcem, aby vedela, čo musím vydržať, tak ťa prosím, dovoľ, aby jej telo bolo prehodené na jeden deň s mojím. Amen."
    Boh, vo svojej nekonečnej múdrosti, splnil mužovo prianie. Nasledujúce ráno, sa muž prebudil ako žena.
    1. Vstal, urobil rýchle raňajky pre svoju manželku, nakŕmil psa a mačku, prebudil deti, pripravil im šaty do školy, dal im raňajky, zabalil obedy a odviezol ich autom do školy.
    2. Prišiel domov, zobral veci na čistenie, vzal ich do čistiarne a zastavil sa v banke, aby uložil peniaze.
    3. Išiel na nákup - ovocie, zeleninu, k mäsiarovi a po mlieko, maslo, jogurty, potom išiel domov, vyložil nákup, zaplatil účty a zapísal všetko do účtovnej knihy.
    4. Vyčistil debničku na mačacie výkaly a vykúpal psa.
    5. To už bola 1 hodina a on sa ponáhľal, aby ustlal postele, vypral, povysával prach, zamietol a vytrel podlahu v kuchyni.
    6. Bežal do školy vyzdvihnúť deti a po ceste domov sa s nimi pohádal.
    7. Pripravil im mlieko a sušienky a postaral sa, aby si urobili domáce úlohy.
    8. Potom vybral dosku na žehlenie a pri žehlení sa pozeral na televíziu.
    9. O 16.30 začal čistiť zemiaky a chystať zeleninu na šalát, obalil bravčové rezne, nakrájal čerstvú fazuľu a pripravil večeru, prestrel pre manželku a deti.
    10. Po večeri, nakŕmil psa a mačku, vyčistil kuchyňu, pustil umývačku na riad, poskladal prádlo, vykúpal deti, uložil ich do postele a prečítal im rozprávky.
    11. O 22.00 bol vyčerpaný, ale jeho každodenné povinnosti sa ešte neskončili. Išiel do postele, kde sa od neho očakávala súlož, čo zvládol, bez toho aby sa posťažoval.
    Ďalšie ráno, sotva sa prebudil, pokľakol pri posteli a povedal...
    "Bože, nechápem, čo som si predstavoval. Ako som sa mýlil, keď som závidel svojej žene, že si môže byť celý deň doma. Prosím, veľmi pekne ťa prosím, mohol by si to vrátiť späť?"

    Boh vo svojej nekonečnej múdrosti odpovedal: Môj synu, vidím, že si si vzal ponaučenie a veľmi rád by som všetko zmenil, tak ako to bolo, musíš ale počkať deväť mesiacov.

    Včera v noci si totiž otehotnel.

    Zdroj: net

    A je dotanierované... Vraj. 😂🤣😂🤣

    lubka484
    Správa bola zmenená    19. mar 2019    

    Kam zmizla debata o hľadaní ženy do trojky? Našla sa?🤔😮

    Dievčatá, chcem sa iba spýtať, či má/mal u vás využitie ten parný sterilizácie detských fliaš do mikrovlnky?

    Toto ma veeeľmi pobavilo 😂🤣

    4 roky 😁 ešte keby som mala fantáziu a zručnosť na detské účesy 😂🤣😂🤣

    Irónia, aj Odysea napovedá...
    Doktor spánok.
    A ja nič.😫😫😫
    To zas bude zajtra, teda vlastne dnes deň...😣

    Áno, áno, aj ja ich zbieram, ale táto verzia ma pobavila...😂🤣😂🤣

    Knižná odysea ukončená. 🙁 Bude mi to chýbať. 🙁