Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Sme doma chori, dnes uz je nam lepsie, vyhnala som muza do obchodu po muku a olej a sacky do kosa do dmky. Obchod mame asi 60 metrov od domu a dmka je hned vedla obchodu. Manzel sa vrati, v ruke len muka. Pytam sa kde je olej a sacky do kosa? Kuka na mna a aby nepriznal, ze zabudol, tak mi povedal, ze vonku velmi fuka a tak sa ponahlal domov 🤯 ... akoze ja niekedy z neho nemozem

    lucia_lucia
    22. máj 2019    Čítané 157x
    Image title

    Testovačka kozmetiky Yves Rocher

    Ahojte dievčatá,

    musím sa priznať, že už 100 rokov som nepísala s diakritikou a kvôli tomu som zapla počítač, a chviľu mi trvalo, kým som sa na stránke zorientovala.

    Dnes je posledný deň na celkovú recenziu na krém Yves Rocher, ktorý som mala možnosť testovať. Nebudem klamať, bola som fakt lenivá, ale dnes už mi horí za zadkom, tak som si k tomu konečne sadla a napísala článok.

    Začnem tým, čo som si zamilovala a úprimne si to kúpim, keď miniem toto balenie a potom všetky hydratačné séra, ktoré mam nakúpené. Sérum liquide ultra-hydratant. Toto sérum mi padlo ako riť na šerbel. Vďaka korejskej kozmetike som objavila čaro hydratácie a patlať si na tvár samé lakocinky, ktoré pleť hýčkajú. Toto sérum sa im naozaj vyrovná.

    Sérum som používala na navlhčenú tvár ružovou vodou, keď chcete pleť naozaj hydratovať, mali by ste ho dávať na vlhkú tvár. Pleť bola po použití rýchlosťou blesku hydratovaná a taká pekná. Podľa fotky je naozaj vidno, že som ho používala intenzívne a už mam polku preč. Tento výrobok naozaj odporúčam všetkými prstami na rukách aj nohách 🙂

    Ak ste čítali moje priebežné recenzie na výrobky, tak ste si prečítali, že sa so mnou  kuriér hral na skovku, kedže už mi písali z koníka, či žijem a či som dala správne číslo, našťastie sa všetko vyriešilo a ja som sa balíčku dočkala, ale s oneskorením. Trošku som už špiclovala baby, ktoré mali balíček doma a prezradili čo sa v ňom nachádza.

    Odličovaču s nevädzou som sa fakt potešila, lebo som na neho čítala u viacerých blogerkách, že je fakt super. On je naozaj super, stačí málinko na tampón a oči sú odlíčené. Vôbec neštípu, ani nemáte chvíľu zastretý zrak, ja to mávam pri niektorých odličovačoch. Takže tiež tento výrobok odporúčam. Ja teda používam iný odličovací olej na celú pleť a oči, ale toto milé cestovné balenie som už využila na teambuldingu minulý týždeň na Liptove 🙂

    Vzorka krému na ruky má svoje miesto na parapete na okne, hneď vedľa mojho žltého kresla, kde si každý večer sadnem, vyložím nohy a po odmaľovaní si tam patlám všetky séra, emulzie a krémiky. Ruky sú po ňom hebké a príjemné, ale myslím, že toto dokáže každý druhý krém z drogérie. Krém neurazí, takže bez problémov ho tiež možem odporučiť.

    Pure calmille krém som neotvorila, kedže už mám otvorených toľko krémov, že by som ho otvorila a netuším kedy by na neho prišiel rad. Ako som čítala, ostatné dievčata sú s ním spokojné.

    Tak a teraz ten krém Hydra Vegetal creme hydratante

    Sama neviem ako ho popísať. Prvé nanesenie krému bolo super, pleť naozaj zostala po vsiaknutí príjemná a hladká. Prvý týždeň bol super, pleti sadol, používala som ho ráno aj večer, nič iné len to sérum a krém. Keď som si nedala make up, tak všetko super, ale keď som si dala make up, tak buď sa veľmi dlho vpíjal, alebo sa ani nevsiakol a zostal na pleti tak zvláštne, že to vyzeralo ako maska. Ak som si ten make up nedala, tak pleť super, nespozorovala som žiadne vypnutie, ako niekto spomínal, ale pleť bola naozaj hebká na dotyk. Vravím, že s make upom  u mňa kamarát nebol. Možno len s tým mojím, neviem. Čo sa týka FPS20, na leto určite málo, treba ešte dať na pleť ďalší krém s ochranou, inak by Vás pripieklo slniečko. Ja som naozaj bledula a už cez slnečný deň som mala problém, večer som bola trošku červenšia. Takže z krému som taká nesvoja, ak nepoužívate make up, krém odporúčam, ak používate, tak asi ho treba skúsiť, ako sa budete kamarátiť.

    Ak to mám celé zhrnúť, chcem sa poďakovať koníkovi a spoločnosti Yves Rocher, že som dostala túto príležitosť. Nebudem klamať, testovanie bolo príjemné, ale netušila som, čo ešte môžem o tom napísať, však nemôžte písať super recenzie po prvom dni.

    Krém ani sérum mi neupchávali póry a s tým mávam dosť často problém. Nespôsobovali mi krupicu na lícach, to sa mi robí tiež často. Vďaka tejto možnosti som sa dozvedela, že značka koná dobro, za každý šampón vysadia strom, hneď som si šla jeden kúpiť a som spokojná.


    Včera som zistila, že stránka yvesrocher má akciu 40 % zľavu na výrobky, takže ak by ste mali záujem, určite Vám odporúčam vyskúsať Hydratačné sérum a moja topka je stále špirála sexy pulp.

    Želám Vám krásny večer dievčatá.

    PS: ak niekde chýbajú znamienka, pardón, fakt po dlhom čase píšem aj s diakritikou.

    Ja som vedela, ze som si nemala davat tu kavu o pol 8. Lezim v spalni, cumim na maleho, ze vzdy okolo 12tej mame prve budenie a dnes nic, sladko spinka a prdka. Neoplati sa mi ist este spat, lebo mi je jasne, ze ked zaspim, tak prdoch sa zobudi.