Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Prajem krasne slnecne ranko, kavicka a nase oblubene osie hniezda 🙂

    (3 fotky)
    luciajuhasova
    16. mar 2015    Čítané 0x

    Neplodnost



    Tento clanok bol vynaty z "6. medzinárodná vedecko – praktická konferencia - viac internet....
    Prirodne rípravky Dr. Nona v širokej medicínskej praxi
    Vynikajúce výsledky používania prípravkov v medicíne "

    E. A. Rutkovská
    Informačno-uzdravovacie centrum (Rut),
    Kyjev, Ukrajina
    Za 10 rokov skusenosti s Dr. Nona sme získali pozitívne výsledky pri probléme s neplodnosťou u 143 manželských párov. Spravidla sa na nás obracajú pacienti, ktorí neraz prešli kúrou tradičnej liečby antibiotikami, hormonálnymi preparátmi alebo sú po operačnom zákroku. Zo 143 ľudí v 85% prípadov dôvodom neplodnosti boli prekonané infekčné ochorenia (chlamydióza, ureaplazma, herpes, cytomegalovírusová infekcia), pričom sa spravidla zistili u obidvoch pohlaví. V 15% prípadov to boli hormonálne poruchy, spojené s hypofunkciou hypofýzy, vaječníkov, ochorenia štítnej žľazy.
    Program používania prípravkov Dr. Nona sa skladal z 3 etáp.
    1. etapa, prípravná, s dobou trvania 2-3 mesiace, v tomto období sa odporúča predísť tehotenstvu
    Veľmi dôležité je komplexné používanie prípravkov.
    Vnútorne: Gonseen, Okseen, Reumoseen, Phase 3, Yamseen, Dakseen, Soupseen – všetky dávkovať podľa odporúčaní spoločnosti-výrobcu. Zvonku: bahenná maska na hlavu, na „ plavkovú zónu“, na nohy – 2-3 krát týždenne, bahenné tampóny do pošvy 2-3 krát týždenne. Dynamický krém ráno, Solaris vo večerných hodinách. Nočný krém podľa krvných skupín na noc. Mužom – masáž semenníkov s Dynamickým krémom 2-3 krát týždenne. Soľné kúpele môžu byť každý deň.
    2. etapa – pokračovať do otehotnenia.
    Vnútorne: Gonseen, Phase 3, Ravseen, Lovseen, Pulmoseen, Yamseen. Pokračovať vo vonkajších procedúrach. Bahenné tampóny do pošvy dávať do 12-13 dňa menštruačného cyklu podľa kontroly bazálnej teploty.
    3. etapa – začína sa pri otehotnení a trvá do 16-18 týždňa.
    Vnútorne: Gonseen, Ravseen, Phase 3, Yamseen, Dakseen, Soupseen.
    Zvonku: soľné kúpele, Solaris, Pleťové mlieko, Zubná pasta, Šampón na každodenné použitie.
    Do pôrodu ženy užívajú soľné kúpele, vnútorne: Soupseen, Dakseen, Chocoseen. Mesiac pred pôrodom – Okseen, Yamseen.
    Celkovo sa narodilo 143 detí – 18 dievčat a 125 chlapcov.

    Príklady

    Pacientka, 42 rokov
    Obrátila sa na nás v roku 2000 so sťažnosťami na neudržanie moču a chronickou cystitídou so zrastami. Pred 17 rokmi prekonala ťažkú popôrodnú sepsu a peritonitídu následkom retromaternicového abscesu, ukrytého v zadnej klenbe krčka maternice, vznikli zrasty v malej panve. Močový mechúr bol spojený s maternicou. V 36 rokoch sa začal klimax. Tvoril sa fibromyóm. Odporúčaný program prípravkov Dr. Nona. O 2 mesiace sa obnovil menštruačný cyklus. Na tretí mesiac nastalo otehotnenie. Fibromyóm sa zmenšil. Inkontinencia sa upravila Tehotenstvo prebiehalo výborne. Narodil sa chlapec; váha – 4200 gramov. Metóda pôrodu – cisársky rez.

    Pacientka, 35 rokov
    Obrátila sa na nás v roku 2002 kvôli neplodnosti. V anamnéze polycystóza vaječníkov, dve mimomaternicové tehotenstvá, v dôsledku operácií ostal vajíčkovod a tretina vaječníka. Počas 10 mesiacov užívala odporúčaný program. Narodil sa jej chlapec; váha 3000 gramov. Metóda pôrodu – cisársky rez.

    Pacientka, 28 rokov
    Obrátila sa na nás v roku 2001 kvôli hormonálnej neplodnosti. Nezhubný nádor hypofýzy. Hyperprolaktinémia. Amenorea. Užívala program preparátov Dr. Nona popri tradičnej liečbe u endokrinológa. O 12 mesiacov nastalo dlho očakávané tehotenstvo. Porodila chlapčeka; váha 3100 gramov.

    Pacientka, 25 rokov
    Obrátila sa na nás s prosbou o pomoc v roku 2004. Endometrióza vaječníkov, maternice, brušnej dutiny. Počas roka dostávala hormonálnu terapiu, bezvýsledne. Odmietla predpísanú radikálnu operáciu odstránenia maternice a vaječníkov. Počas 8 mesiacov užívala program preparátov Dr. Nona. Otehotnela a porodila syna; váha 2800 gramov.

    Pacientka, 27 rokov
    Úplná obliterácia vajíčkovodov. Dvakrát bola vykonaná implantácia oplodnených vajíčok, v obidvoch prípadoch sa skončila predčasným potratom. Odporúčal sa program prípravkov Dr. Nona na 4 mesiace, po ukončení ktorého bola vykonaná implantácia embrya. Tehotenstvo prebiehalo dobre (s užívaním prípravkov Dr. Nona). Porodila dievčatko; váha 3000 gramov.

    Záver

    Prípravky Dr. Nona výborne odstraňujú zápalové procesy, vstrebávajú zrasty a regenerujú funkciu žliaz s vnútornou sekréciou – hypofýzy, štítnej žľazy, vaječníkov, nadobličiek, semenníkov a prostaty. Dobre sa kombinujú s tradičnými metódami liečby, ale taktiež sa môžu úspešne používať samostatne. Počas tehotenstva tieto prípravky odstraňujú prejavy toxikózy, zlepšujú náladu žien. Pôrody a popôrodné obdobia sú bez komplikácii

    ja sama som uzivala a vrelo doporucujem