Ahojte, potrebovala by som radu ohladom HTML kodu. Urcite tu najdem aspon odpoved ci je to mozne...... robim vo web aplikacii vyskakovacie okno, mam tam moznost bud pouzit predvolenu sablonu, ktora je fajn, ale nedokazem tam zobrazit to co potrebujem (chcem).
    Vo vyskakovacom okne by som chcela aby sa mi zobrazovali dva obrazky – jeden bude fotografia danej oblasti, druhy pod nim by mala byt mapa z googlu (google view) ako ta dana oblast prave vyzera.
    A tu je pes zakopany. Mam 200 poloziek, kazda ma v tabulke v stlpci (www) link na google view napr. takyto https://www.google.com/maps/@48.1452383,17.1175... a tento obrazok by som chcela vlozit do vyskakovacieho okna.
    Nechcem ho ako link, ked na neho kliknem, tak sa otvori v novom okne, ale chcela by som ho ako obrazok vlozeny a nech sa tam zobrazuje ako miniatura. Tych 200 poloziek ma kazda iny link google view. Vytvorila som nejaky kod, no vyhadzuje mi chybu. Chybu v tom vyskakovacom okne mi vyhadzuje web www.google.com zamietol pripojenie.
    Viete mi povedat, ci je to vobec mozne? Takto to urobit? Ma google na toto nejake obmedzenie? Resp. viete mi niekto napisat v kode ako to mam nastavit? Nepoznam a nemam ziadneho programatora pri sebe..... tak sa nemam ani koho opytat..... dakujem ❤