Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lucik_93
    8. apr 2018    Čítané 565x

    Test s dm

    Moja skúsenosť s testovaním produktov Denkmit 

    Produkty dm využívam v domácnosti odkedy mám dcéru, nakoľko ma najprv zlákala výhodná cena, čo je pre mamičku na materskej veľmi dôležitý faktor. Na moje prekvapenie, cena vôbec nebola úmerná kvalite, rozhodla som sa už produkty inej značky ani neskúšať. Keď som sa dozvedela, že som bola vybraná, potešila som sa, pretože samozrejme všetky produkty nepoznám a cítila som, že si to veľmi užijem  Tak aj bolo.

    Denkmit Oxi Power sprej pred praním - tento produkt som skúsila na dva typy škvŕn - jednu od trávy, a jednu od omáčky z cestovín, ktorá sa nedala dlhšie vyprať. S trávou si poradil na jedno pranie  s tou staršou cestovinovou veľmi nie, ale aspoň konečne vybledla 🙂)

    Denkmit univerzálne pracie kapsuly, Denkmit aviváž a Denkmit vonné perličky- som použila zakaždým spolu- ľudia moji, v živote mi prádlo nevoňalo viac. Od tohto testovania budem na tieto produkty prisahať. Cez veľkonočné sviatky som nechala prádlo doma na sušiaku, a keď som sa po 4 dňoch vrátila, celý byt voňal ako z rozprávky. Najväčší úspech, odteraz do prania len a len toto.

    Denkmit utierky na zachytávanie farieb a nečistôt- keďže môj chlap má talent hodiť do bubna červené tričko k bielym veciam, na túto vecičku som sa veľmi tešila. Hodila som utierku k deke, ktorá mi púšťa, a k tomu na skúšku jedny staršie biele boxerky a čuduj sa svete - ostali biele. Voči tomuto produktu som bola skeptická, reku ako môže takáto sranda zachrániť pranie, ale dopadlo to nad moje očakávania.

    Denkmit čistiaci prostriedok na okná- tento prostriedok som aj pred testovaním dôverne poznala, som mu verná  Vždy dôkladne zmyl moje ocapané zrkadlo na vstavanej skrini, alebo zrkadlo v kúpelke. Opäť cena

    Denkmit vlhčené utierky na ošetrovanie nábytku- Skvelý pomocník pri čistení nábytku - obývačková stena sa mi leskla ako Plačkovej zuby niekoľko dní ) Zachytia všetok prach a nábytok po nich vyzerá ako nový.

    Denkmit dezinfekčný sprej - ďalší môj stály domáci pomocník. Striekam ho doslova všade. Nedám naň dopustiť, neostávajú po ňom škvrny, nemá nepríjemný zápach, minimálne po mojej Monk stránke mi všetko pripadá až sterilné a to milujem.

    Denkmit Multi-Power univerzálny čistiaci prostriedok- spoľahlivo odstráni nečistotu, zaschnuté škvrny, vodný kameň, ale žiaľ s hrdzou si aj napriek dlhšej dobe pôsobenia neporadil. Ale to mi vôbec neprekáža, používam ho už dlhšie, jediným záporom je snáď len nepríjemná vôňa. No ale ak to má pôsobiť a byť účinné, čo teda naozaj je, tak to po konvalinkách voniať nebude 🙂

    Denkmit WC vonné bloky s vôňou lotosových kvetov -záchodík vonia sviežo po každom spláchnutí. Nenútená a nie príliš výrazná vôňa je to, čo wc potrebuje. Ja osobne neznášam, keď niekde prídem na wc a ide ma zadusiť od prearómovaných vôň. Tieto wc bloky sú niečo, do čoho určite ešte pôjdem.

    Denkmit čistiaci prostriedok- tiež stály pomocník, vyčistí doslova VŠETKO, každú špinu na každom povrchu, od nerezu cez sanitu, dokonca s ním umývam dvierka na kuchynskej linke. Kto nevyskúšal, toto je must-have a v žiadnej domácnosti by nemal chýbať.

    Denkmit čistiaci prostriedok na rúry a gril- na tento prípravok od začiatku testovania PRISAHÁM. čo dokázal s mojou donedávna nevyčistiteľnou rúrou je hotový zázrak. A s drevenou stenou od oleja. Ani som nedúfala. Foto na konci príspevku.

    Denkmit univerzálne vlhčené utierky- Tieto utierky používam na všetko. Sú skutočne uni, či rozliate kakauko, zaschnutá bodka kečupu, roztopená čokoládka. Všetko veci, ktoré zažije každá maminka minimálne raz denne a preto je to niečo,čo doma treba určite mať, aby ste nemuseli vkuse vyťahovať handry a močiť ich v litroch vody. Veľký palec hore )

    Chcem sa poďakovať za možnosť testovať. Neskutočne som si to užila  v priebehu prvých troch dní testovania som mala všetko otestované, tak som produkty požičala mamine,a tá bola nemenej spokojná ako ja. Ešte raz, ďakujeme 🙂