Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    ludkka0407
    9. sep 2017    Čítané 147x

    Testovali sme Amilk Bifido 2

    Začnem naozaj originálne, a to poďakovaním. Ďakujem za možnosť testovať Amilk Bifido 2, lebo ako sa vraví, keď už materské mliečko nestačí, tak treba hľadať nové možnosti. Pri pohľade na správu, v ktorej sa písalo, že nás vybrali do testovania, som sa veľmi potešila a môj manžel to samozrejme odudral, veď ako môžem našu prvorodenú "testovať". Ako "rodinná ekonónka" som hneď zrátala, koľko v rodinnom rozpočte ušetríme, koniec koncov sme mladá rodinka s jedným bábom a veľkým zverincom psov a mačiek, každé euro je dôležité. Ako "správna matka" som si prečítala zloženie mliečka,aby som ho vzápätí, samozrejme, zabudla. Ale až také zlé to nebude, niečo predsa len utkvelo v pamäti. Teda, že obsahuje vitamíny a minerály a tiež telu prospešné baktérie.

    Po doručení kuriérom som sa nevedela dočkať otvorenia. A musela som počkať, kým Zuzka zaspí, potom prišla tá chvíľka. V balíku boli 4 krabice s macíkom, v každej dva sáčky cca po 300g a odmerka. Trošku mi zo začiatku nesadla do ruky, potom som ocenila aj jej veľkosť aj presnosť dávkovania. Už som len dúfala, že Zuzke bude aj chutiť.

    Samozrejme, že som chcela vedieť, aká je cena tohto mliečka v porovnaní s inými a bola som príjemne prekvapená. Cena je vhodná pre našu rodinu, v porovnaní s inými má len jednu nevýhodu, a to je dostupnosť len v jednej sieti lekární. Moderne si ho teda budeme objednávať cez internet, keďže práve túto sieť po ruke nemáme. A oceňujeme aj výhody zakupovania len v lekárni, keďže je pod stálym dozorom.

    S testovaním sme čakali ešte celý týždeň, mlieko je určené deťom od ukončeného 6.teho mesiaca, potom prišlo prvé otvorenie krabice a prvá fľaša pre našu prvorodenú. Preto aj táto recenzia bude pravdepodobne medzi poslednými zverejnenými, nakoľko som si "ukradla" ešte tento týždeň na testovanie.

    Príprava na začiatku mi chvíľku trvala, kým som dokázala odhadnúť požadovanú teplotu, všetko je však len o zvyku.

    Zo začiatku som testovala hlavne chuť, dávkovanie a spokojné bruško.

    Začíname a aj končíme deň práve vypitím mliečka, na začiatku testovania to bolo cca 130 ml ráno, teraz už 180 ml a večer 210 ml. Mňa ako matku veľmi teší, že mliečko chutí, dokonca aj mne, keďže každé pripravené jedlo ochutnávam. Neraz nás zachránilo aj na obed, keď príkrm nebol presne podľa gusta.

    Osobne som ho používala ako na prípravu ovsených vločiek, tak na prípravu kaší aj polievok alebo do hotových príkrmov na zjemnenie chuti, resp. na úpravu chuti. Zatiaľ jediné, v čom úspech nebol, boli polievky, v tomto je Zuzka celá "po tatovi", ten tiež polievku zje iba z donútenia.

    Takže zhrnuté a podčiarknuté: mliečko má skvelú chuť, problémy pri jeho používaní zo začiatku sa stratili, krásne "prdká" aj "kaká", spapá ho viac ako predchádzajúceho, vynikajúco sa používa pri príprave rôznych pokrmov od predpripravených kaší, cez polievky až po ovsenné vločky. Takže celková veľká spokojnosť. V prípade, že by sme plánovali mať aj ďalšie bábo, tak určite bude medzi prvými, ktoré vyskúšame, keď už nebude možnosť dojčenia.

    Začínali sme s málom a končíme s veľa 🙂 Dôkazom môže byť aj táto prázdna fľaša

    A spokojná Zuzka na štyroch po jej dopití.

    Čo na záver? Ešte jedno poďakovanie za možnosť testovať a úplná spokojnosť s mliečkom aj značkou a určite pri nej zostaneme aj naďalej.