Ahojte,

    toto je môj druhý cheescake ever, prichádzam im na chuť😊❤ Tak si dovolím posunúť receptík, ja som použila všetko bezlepkové a bezlaktózové, takže ho môžu papať aj celiatičky a laktózovointolerantní 😊
    Mňa zaujal preto, lebo je nepečený a máte ho hotový za cca 20 minút. Aj keď, samozrejme, treba ho dať vychladnúť😉 Pudingová vrstva sa môže vynechať.

    INGREDIENCIE:
    200gr sušienok
    95gr masla
    1 vanilkový puding( urobíme ho štandardne v mlieku podľa návodu)
    170-200gr ovocia podľa chuti (jahody, maliny, čučoriedky)
    čerstvá mäta
    1 biela čokoláda (pri bezlepk, bezlaktózovej som dala 1,5 nakoľko bola málo sladká a jednu vôbec nebolo cítiť)
    1 mascarpone
    1 tvaroh

    Sušienky rozdrvíme, ja som aj mixovala, zalejeme roztopeným maslo, zmiešame a dáme do tortovej formy, pekne uhladíme, utľapkáme.
    Uvaríme si puding, ktorý trošku vychladnutý vlejeme na sušienky, počkáme, kým stuhne.
    Do 1dc vody dáme 170gr ovocia podľa chuti, pokojne aj viac, ja som dala vyše 200gr, pár natrhaných lístkov mäty, chvíľu povaríme, pridáme čokoládu, keď sa roztopí, necháme vychladnúť. Do vychladnutej zmesi primiešame tvaroh a mascarpone. Ja som ešte zmixovala, nech je krém jemný a aj kvôli kúskom mäty. Vlejeme na pudingovú vrstvu, ozdobíme ovocím a dáme vychladnúť. Dobrú chuť😊